Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooojjjaaa

mysli mnie z byla?

Polecane posty

Gość oooojjjaaa

Jestem ze swoim chlopakiem juz 1.5 roku. Jest dobrze niepokoi mnie tylko jedna rzecz kilka razy w sytuacjach stresowych np. w sklepie jak chce z nego szybko wyjsc.. to powiedzila do mnie imieniem swojej bylej dziewczyny. raz nawet przy mojej mamie.. i raz przy mojej siostrze zdarzylo sie to moze z 5 razy ,ale zawsze.. co sadzicie?

Gość joozio
duzo o niej mysli, i porownuje z nia. tylko nie wiadomo czy na nie korzysc czy odwrotnie

moze najpierw ustal, jakiej jestes plci. albo pisz wolniej. i sprawdzaj, co piszesz.

To tylko kwestia przyzwyczajenia, nic wiecej. Ja czasem mowiac o mezu mojej siostry nazywam go przez pomylke "Tomek", a tak mial na imie jej byly, z ktorym juz nie jest chyba z 5-6 lat. Jakos tak mi sie w mozgownicy utrwalilo, nie wiem dlaczego :O

Gość oooojjjaaa
kurcze ,ale on nie sa razem juz 3 lata. zwiazek zakoczyla sie poniewaz pokonala ja choroba..

Zaraz dostaniesz odp ze mysli o byłej , ze mu nie mineło ze teskni za nia ... zebys go rzuciła !!! A ja ci powiem ze jest to jak najbardziej normalna sprawa !!! zdarza sie tak... Kiedys tez mi sie to przytrafiało z tym ze uzywałem imienia mojej siostry zwracajac sie do mojej :D dziewczyny

Wcale nie musi o niej myslaec, ja o bylym chlopaku mojej siostry nigdy nie mysle, a jej meza bardzo lubie.