Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Salsa**

jak rozpoznać zdrade?

Polecane posty

Gość Salsa**

powiedzcie prosze jakie są najpopularniejsze symptomy zdrady? Pomijajac fakt ze facet bardzo o siebie dba, perfumki,ciuszki itd Jak było u Was? Jestem z obecnym facetem od pół roku, wyznaje zasade ze w 100% nie mozna ufac nikomu nawet sobie,bo są pewne okolicznosci w ktorych człowiek moze niezapanowac nad sobą,oczywiscie jestem zwolennikiem wiernosci w związku.Dziwi mnie fakt ze przy tak krótkim stazu temat zdrady jest dosc często przez nas poruszany, a przeciez jestesmy młodzi i jak na razie bez większych zobowiązan wobec siebie,choc gdzies tam myśl wspólnej przyszłosci przebiega nam czasem przez głowe.Teraz wyjechał na szkolenie z firmy-ja nieurodzilam sie wczoraj i doskonale wiem co znaczy słowo szkoleni czyt.impreza alkoholowa na ktorej towarzystwo łatwych pań nikogo by nie zdziwiło.On zapewnia mnie ze nigdyby mi tego nie zrobił bo sam został zdradzony i wie jak to wyglada i ze tez gdybym ja mu to zrobiła to by nie wybaczył.Ale czemu takie rozmowy?Jak myślicie czy taka szczerość zgłębia nasze zaufanie czy wręcz przeciwnie: wzbudza wątpliwość?? Nie wiem zabardzo co o tym myśleć.Wiem jak zycie wygląda.W mojej firmie widze widze takie sytuacje z drugiej strony: stare nadęte sukinsyny rżną głupie laski a na publicznych spotkaniach są przeuroczy dla swoich żon. Bardzo proszę o wypowiedzi dojrzałych ludzi, ktorzy doswiadczyli zdrad, ja nie jestem jakąś chorą zazdrośnicą-nie mam w zwyczaju kontrolowac swojego faceta i wydaje mi sie ze zachowuje zimną krew.Powiedzcie mi jednak rozpoznac zdrade i jak sie przed niż uchować??? Staram sie dawac duzo swobody swojemu mezczyznie w mysl zasady ze to go będzie do mnie przyciągac.Pozdrawiam.

bo z kobietami jest tak, że często poruszają tematy nie wiadomo po co i później same się nakręcają.... nie na każdym firmowym wyjeździe są "łatwe i chętne panie", nie na każdej alkohol leje się strumieniami.... a żeby wyczuć zdradę wystarczy kobieca intuicja :)

Gość Salsa**
Czarny Nicku...to prawda ze kobiety sie same nakręcaja i czasem od myslenia tylko głowa boli, ale u nas jest odwrotnie: to on porusza ciagle ten temat i to mnie zastanawia..

Gość anna331
"wyznaje zasade ze w 100% nie mozna ufac nikomu nawet sobie" zgłaszam do rankingu najbardziej idiotyczny tekst na forum:) Kto głosuje za? :P

Gość powachaj mu
penisa, jak wyczujesz zapach innej cipy to znaczy ze... masz cos z wechem, bo przeciez nie mozna ufac nawet sobie, hehehehe:)

Gość frufru
on o tym mówi bo go to boli i teraz każdą będzie o to podejrzewał.

Gość a moze tabsy bierzesz
jezeli boisz się słuzbowych wyjazdów swojego faceta jedź z nim;) ja kiedys miałam wyjechac na szkolene do zakopca gdzie poza mną nie było zadnej kobiety. zaproponowałam zeby jechał ze mną. świetnie się bawiliśmy. wszyscy uczestnicy szkolenia rano na śniadanie schodzili z ogromnym kacem a ja i mój narzeczony z uśmiechem na twarzy po udanym sexie

lepiej zapobiegać niż leczyć - ta maksyma jest bardziej uniwersalna niż nam się wydaje :) jak będzie zdradzał - rozpoznasz, jeśli sam zacznie ciebie podejrzewać - to pewnie sam będzie miał coś na sumieniu...

Gość Salsa**
..chodzi o to ze on nie jest "typem zazdrośnika"..wiec nieodczuwam ze mnie podejrzewa, czuje ze gdzies ten temat po prostu w nim tkwi na szkolenie nie mogłam z nim jechac bo to było bez osob towarzyszacych, zreszta ja nie chce zebysmy "trzymali sie na smyczy",nawet gdybysmy jezdzili razem to czasem byłoby jednak tak ze ktores z nas musiałoby z jakistam powodow jechac samo i co wtedy? panika? tak nie moze byc... nie biore tabletek itp, i moje zachowanie sie w kazdej dziedzinie jest stabilne co do stwierdzenia "lepeij zapobiegac niz leczyc" no własnie o tym ten topik,mogłbys rozwinąc?

Gość a moze tabsy bierzesz
mój nick nie dotyczy twojego tematu;)

Gość Salsa**
wiecie jakiego mi własnie smsa napisał: "(...)mam ochote Cie pyknąć pod prysznicem" pomijajac fakt samego wyrażenia powiem tak: bywa ze nie uprawiamy sexu tygodniami-teraz nie widzielismy sie 2 dni i on ma chcice? w sumie lepiej ze ma bo jakby cos robił na boku to by nie miał,ale mysle tez o tym ze wpływ kolegow ma tu znaczenie..

Gość ladne kwiatki hehehehe
chce rznac? źle nie chce rznac? tez źle Glupota lasek nie zna granic :)