Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam duzo pytań

Do wróżek i szkalnych kul

Polecane posty

pomarańcza 2009 więc powiem co widzę ty pokazujesz mi się jako osoba wyjątkowa i mająca szlachetne cele ale też masz swoją gorszą negatywną stronę dotyczącą swojej osobowości on to osoba trudna, czasami ucieka myślami w inny swój świat ale wbrew pozorom rodzina i miłość jest dla niego ważna.On potrzebuje damy swojego życia. Jaki jest twoje marzenie, czy marzysz o tym żebyście byli razem sami. Wszystko zależy od niego, ma barierę ale nadejdzie czas. jestem teraz ponownie zajęta :-)

Gość ja i on
czy mozesz odpowiedziec? Daniel 04.04.1985 Magdalena 17.07.1981 czy stworzymy udany związek, rodzinę ?

Gość przestań wrózyć
wróżko oszustko :(((

Gość Zastanówcie sie tak
na powaznie czy jej wrózby sa trafione czy to tylko zart???????

Gość 652
12 12 82 anna co z moimi planami na przyszłosc

Gość BY MY BABY
2.10.1979, Ewa, wrózko jak potoczą się moje sprawy z przyjacielem (czy cos więcej z tego będzie czy nie) i co ważnego widzisz jeszcze na ten rok dla mnie

5 sierpień 1981r., g.06.35, środa, Iza Czy zmienie pracę? Jak mi się ułoży moje małżeństwo? Czy będę kiedyś narzekać na finanse? bo tak średnio zarabiam.. pozdrawiam,

Gość Tururururu
Znów ja - k, 17.01.88 - czy zapytać byłej przyjaciółki (08.03.88) jak jej sie wiedzie? Od ponad pol roku nie rozmawiamy, podejrzewam, ze rozstala sie z partnerem. Wiem, ze to zakrawa o wscibstwo, bo fakt jestem troche ciekawa, ale sama nie wiem czy to dobry pomysl... Prosze podpowiedz:)

Gość pomarańcza 2009
Wróżko Marleno,to bardzo miłe z Twojej strony, że poświęcasz nam swój czas i Dziękuję za odpowiedź.. Nie jestem do końca przekonana co do tego mojego marzenia " Jaki jest twoje marzenie, czy marzysz o tym żebyście byli razem sami. Wszystko zależy od niego, ma barierę ale nadejdzie czas"Mogłabyś mi wytłumaczyć jak mam to rozumieć? Pozdrawiam i Dziękuję :)

Gość ale jajaAAAAAAAAAAAA
ALE JAJA :D JAK BERTY :D

Gość gosza1980
Droga wróżko Marleno proszę o wróżbę ja 18.02.1980 on 23.01.1981 czy ten związek ma przyszłość, co z nami będzie?

Gość gosza1980
up