Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam duzo pytań

Do wróżek i szkalnych kul

Polecane posty

Gość Aniette Juliette
Witam. Jestem numerologiczną 1 znak zodiaku lew. Czy może mi pani powróżyć co mnie czeka w uczuciach? Jestem osobą samotną. Agnieszka 14.08.77 kiedy spotkam mężczyznę z którym stworzę szczęśliwy związek? Kim on będzie?

kamienny nie widzę konieczności i przymusu występuje u Ciebie niestabilność finansowa albo inne rzeczy związane z finansami masz też ciągle nowe rotacje pomysłów na życie

Jolciaa widzę że z was może być udany związek bo pasujecie do siebie chyba że jest jakaś bariera z jego strony on potrzebuje swojej damy i ciepłego domu a ty wszystko idealizujesz jeśli nic nie stanie na przeszkodzie a być może komuś się to nie podoba to nastąpi scalenie związku

Gość ja tezja tez ja też
19 09 1984 karolina 17 06 1985 tomasz co nas jeszcze czeka?

Gość Jolciaaa
Baaaaaardzo dziękuję.Jeszcze jedno pytanie,jesli możesz.Czy mogę się odezwać do niego,czy lepiej przeczekać i czekać na tel od niego? Dzięki

01.11.72 co mnie czeka w najbliższej przyszłości?

karolina tomasz - trudne charaktery stanowicie on- indywidualista i nie pozwoli sobie w kasze dmuchać ty - żyjąca z dnia na dzień z ciętym językiem ale spokojna i wbrew pozorom nieśmiała jeden drugiemu nie ustąpi ,bardziej ty pójdziesz na kompromis związek może być toksyczny albo kochać i cierpieć Jolciaa - ty zadzwoń do niego

Gość ppppppppppp
Tez poprosze :) ona: 29061988 on:21031987 nie jest dobrze, co będzie dalej?

Gość Jolciaaa
ostatnie pytanie,jeśli mogę...kiedy najlepiej zadzwonic,żeby nie zaszkodzić?to bardzo ważne....dzięki

Gość ja tezja tez ja też
jeszcze jedno pytanie: warto inwestowac uczucia skoro mamy ze soba cierpiec???a chyba własnie tak jest? 13 03 1983 co dalej z ta osoba?

ppppp wychodzi że problemy w związku są spowodowane prze nią, jest niedostępna i indywidualistka bardziej ludzki jest on, sympatyczny i rodzinny wbrew pozorom on jest jedną z nielicznych osób która może ją zrozumieć, pomóc i wytrwać ona musi mieć partnera który ją bardzo pokocha i poświęci się trzeba o nią walczyć , jeżeli on się nie podda to związek jest jak najbardziej możliwy

Gość ppppppppppp
chyba on się poddaje, dziękuje bardzo

Ja 15.11.76 r. i on 14.07.70 r. Co bedzie z obecnym partnerem? Czy w tym roku wyjde za mąż? Czy to bedzie staly zwiazek? Czy zamieszkamy razem z obecnym partnerem?Mieszkam z rodzicami a za 3 m-ce urodze coreczke?

Aniette Juliette - wychodzi że jesteś kobietą ambitną, zaradną i do tego jeszcze lew czyli kumulacja oryginalności, waleczności, indywidualności. Masz problem w związkach uczuciowych.Potrzebujesz mężczyzny spokojnego który będzie Cię słuchał. Ktoś jest w tobie zakochany i nie dostrzegasz tego, zwróć uwagę na mężczyzn cichych, spokojnych, nie szpanujących. Pierwsza podejmij inicjatywę i rozpocznij rozmowę.

Gość BY MY BABY
2.10.1979, wróżko jak się potoczą moje relacje z przyjacielem, czy coś więcej będzie m-dzy nami ?

Gość ja i on
Daniel 04.04.1985 Magdalena 17.07.1981 czy stworzymy udany związek, rodzinę ?

Gość mruciooolka
czy urodze chłopczyka czy dziwczynkę i czy będzie zdrowe?? 14.07.1988 beata proszę!! :)

slonce 76 on jest indywidualistą chodzący własnymi drogami, bystry i cwany ty - zrównoważona i rozsądna czy masz już jedno dziecko ? Bo widziałam starsze dziecko Są problemy w tym związku ale nie chcę przekreślać jeśli zamieszkacie razem to trzeba długo poczekać Związek nie ma mocnych więzi na stałe

Gość Jolciaaa
Wróżko proszę, ostatnie pytanie i juz daję spokój

Dzieki za odp. Nie mam dzieci i dopiero urodze pierwsze dziecko coreczke.Mam problem z mieszkaniem, on mieszka z rodzicami a ja u swoich rodzicow.Oboje nie pracujemy. Jak sie ułozy moje zycie? Ja Gabrysia 15.11.76

Gość 120579 KOBIETA
12 05 79- jesteście z charakteru dobrymi ludźmi i oboje potrzebujecie ciepłego bezpiecznego związku i domu. Jest tobą zauroczony i będziecie razem.Chociaż on jest jednostką wbrew pozorom niepokorną i czasami sprawia problemy. Dziękuję za odpowiedź. Co to znaczy, ze jest mną zauroczony? Nie kocha? Co do jego niepokorności to prawda, uparty i zawzięty......

Gość te wrózby to oszustwo
w moim przypadku nie trafiła z niczym napisała dokładnie odwrotnie niz jest ona nie umie wrózyć nie wierzcie jej!

kobieto która się mnie uczepiłaś zostałaś zablokowana przez modera i teraz znowu sie mścisz na pomarańczowo co tak przeżywasz? Jesteś konkurencją ? :-) Wiedziałam że wrócisz Ignor z mojej strony

Gość pomarańcza2009
Wróżko Marleno,ona 02.10.1979 on 24.02.1972 co dalej? i co z moim odwiecznym marzeniem?

Gość Wrózyłaś mi dziś
no i kochana twoja wrózba ma sie ni jak do mnie nie wiem czy sama wymyślasz te zmyślone pierdoły czy kopiujesz pomysły od konkurencji nie jest to złośliwe nie mam powodu nikogo obrzucać bez powodu Poprostu uwarzam że mozna sie pomylić we wrózbie ale nie tak jak Ty to co mi napisałas ma sie nijak do rzeczywistości:((((

Dzisiaj powróżyłam tylko jednej osobie i to nie byłaś ty nie kłam biedna kobieto :-) bo cię zajadłość zeżre :-) Robisz błędy dziewczynko, masz problemy psychiczne, czy to ty na n-k ludziom dokuczasz ? to by było na tyle jeśli chodzi o zwrócenie ci uwagi

Gość Jolciaaa
wróżko droga jesteś?

Gość pomarańcza2009
Wróżko Marleno, prowokacja zawsze była jest i będzie więc nerwów...są tutaj osoby, które naprawdę czekają na Twoją odpowiedź. Odpisz proszę na moje pytania z góry dziękuję :) Wróżko Marleno,ona 02.10.1979 on 24.02.1972 co dalej? i co z moim odwiecznym marzeniem?

Gość 120579 KOBIETA
Witaj ponownie, widzę, ze rozszerzyłaś stopkę :) pozwolę sobie poprosic o odp na pytanie: kiedy mogę spodziewać się oświadczyn? natalia 120579 moje kochanie 23-04-74 czy będziemy szczęśliwi razem? pozdrawiam