Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carmacomma

Czy to dobry pomysł na wieczorne igraszki? Pomożcie!

Polecane posty

Gość carmacomma

Póki co z chłopakiem nie mieliśmy jeszcze stosunku, uprawiamy jedynie petting, seks oralny itp. Ale prawie zawsze wygląda to tak samo, a ja chcialabym wprowadzić trochę pikanterii... Pomyślałam, ze w Walentynki kiedy zaczniemy się pieścić, ja zawiąże mu chustke, tak by nic nie widział a później chcę go wysmarować jednym z żeli Durexa... Co myślicie o takiej zabawie i który żel polecacie?

Gość ten czerwonyrozgrzewajacy
:)

Gość Maleniuteńka
O lol! Z deklem masz??? Wysmarować chłopa żelem!!! Fuj!!! Naprodukuj tyle kisielu,żebyś nie musiała durexów używać!!! Mmmm seksu nie było,ale oraz jak najbardziej! Wstyd! A co do związania, to może zwiąż mu jaja drutem kolczastym! Hę!!!

Gość carmacomma
Maleniuteńka, nawet nie skomentuję tej żałosnej wypowiedzi :P A ten czerwony nie piecze? Bo słyszałam, że zielony jest okropny jak pasta do zębów, natomiast zastnawiam się nad tym 2w1, fioletowym, używał ktoś?

Gość koziołka
Najlepszy jest niebieski. Ale pomysł z wysmarowaniem chłopaka tym żelem nie wydaje się dobry:-o Wysmarujesz go, i co potem? Będziesz się na nim ślizgać?

Gość tray
Smiesza mnie takie hipokrytki. Seksu normalnego niegdy w zyciu, ale w fiuta do geby bez oporu biora:D

a poco ty chcesz go tym zelem wysmarowac??? bez sensu:O zresztą te zele podobną są beznadziejne jedne pieczą inne swędzą i trudno je zmyc :O

Gość Tururururu
Oliwką chyba bedzie lepiej;) Bo faktycznie, z pozniej zamierzasz po zelu?;)

[zgłoś do usunięcia] Wróżka MarIena a poco ty chcesz go tym zelem wysmarowac??? bez sensu zresztą te zele podobną są beznadziejne jedne pieczą inne swędzą i trudno je zmyc Ty sie lepiej naucz pisac potem nauczaj innych...:P co znaczy pieczą ...uzywalas kiedys ,masz doswidczenia w tej materii

Gość carmacomma
Chyba macie ze sobą jakieś problemy, bo ja nie proszę o poradę dotyczącą tego czy uprawiamy seks czy nie. Z tym akurat żadnego problemu nie mamy i to jest tylko nasza sprawa. :) Już kiedyś posmarowalam go "tam" zwykłym żelem i bardzo mu się to podobało. Dlatego pytam, skoro jesteście tacy wyzwoleni i doświadczeni, ktory z żeli Durexa najlepiej się sprawdzi?

Gość po jaką cholerę
chcesz go tym wysmarować? Może ty go chcesz wymasować? To jak już ktoś napisał, oliwka będzie lepsza.

Gość a no to
zwaliłaś mu konia z poślizgiem he he, pewnie mu będzie wszystko jedno tórym

Gość carmacomma
Oczywiście żelu chcę użyć jako pewnego rodzaju poślizgu jak będę go najpierw rozgrzewać za pomocą ręki. Przecież chcę użyć tego tylko na penisa, nie na całe ciało, a mam wrażenie, ze tak to odebrali niektorzy :P Chociaż wcześnieszy masaż ramion też jest niewykluczony ;)

Gość carmacomma
żelem do włosów, chyba masz ze sobą jakiś problem :D oczywiście miałam na myśli zwyczajny żel intymny z apteki.

Gość Tururururu
Tylko z oliwką też ostrożnie, bo jak za duze partie ciala wysmarujesz to pozniej zamiast sie cieszyc soba, bedziecie sie smiac ewentualnie wkurzac, bo za slisko bedzie:p

Gość carmacomma
ten czerwony rozgrzewający - przeglądałam tę stronę i czytałam nawet komentarze, ale są bardzo zróżnicowane i cieżko cokolwiek z nich wyczytać. Myślałam więc, że tutaj dowiem się czegoś :O

dlatego sprobuj a zobaczysz!:P

Gość kalainka
zele durex są do doopy kup wez dziwczyno jakąś oliwke :)

Gość hihihihihi
jaką tam oliwke :D masłem wysmaruj będzie wniebowzięty

Gość carmacomma
kalainka, ale ja chciałam czegoś z dodatkowymi "atrakcjami", tylko z drugiej strony boje się, żeby nie było pieczenia, uczulenia itp... I bardzo ważne jest też opakowanie, najlepsze byłoby takie z pompką, bo inaczej prosta droga do wylania wszystkiego :/

Gość NIE . POLECAM
nie polecam zeli z durexu, skóra po tym piecze:O:O oliwką jak już, ale uwazam ze to bez sensu

Gość magaaga
możesz użyć wiśniowego, naprawdę ładnie pachnie:)

Gość kalainka
carmacomma ale co to za atrakcja ze go skóra będzie piekła? :D uzywalam tego i moje kolezanki i naprawde one są do doopy jak dla nas:O

Gość carmacomma
magaaga, a wiśniowy to ten czerwony, tak? nie piecze? A tego fioletowego ktoś używał?