Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carmacomma

Czy to dobry pomysł na wieczorne igraszki? Pomożcie!

Polecane posty

Gość ja pierdziele coi za głąb
ten czerwony rozgrzewajacy---> wes kretynko tych glupot nie wklejaj

Gość ten czerwonyrozgrzewajacy
[zgłoś do usunięcia] Wróżka MarIena no kuźwa jak nie wiesz co znaczy pieczą to do słownika zajrzyj pustaku sama jestes pustakiem i proponuje ci zakup slownika idiotko!!nie ma wyrazu pieczą tylko pieką od piecz,piec

Gość ten czerwonyrozgrzewajacy
dlatego jak cos kupisz to sama przetestuj czy nie masz uczulenia na ten specyfik

Gość carmacomma
Hm, chyba spróbuję tego fioletowego bądź standardowego niebieskiego. Dzięki za pomoc :)

Gość Maleniuteńka
Albo może wysmaruj go płynną czekoladką i później zliż z niego, będzie przyjemne z pożytecznym!!!

Gość Maleniuteńka
carmacomma! A Ty swoje!!! To po co pytasz,jak i tak masz swoje zdanie! Z resztą jak używałaś zwykłego żelu z apteki i było OK,to po co masz bawić się w nieznane durexy??? Lepsze to co sprawdzone!Bo jak chłopak faktycznie dostanie uczulenia,to nie będzie zadowolony! A poza tym będzie miał zasłonięte oczy,to i tak firmy nie pozna!!! Albo może w Walentynki spróbujcie seksu,co???

Gość nie znacie się
ten czerwony rozgrzewający jest super bo poprawia ukrwienie i przez to doznania są lepsze, z kolei miętowy też dla kontrastu fajnei chłodzi, wybór to kwestia gustu możesz najpierw masować rozgrzewającym żelem, w międzyczasie possać jakiegoś cukierka miętowego i potem zrobić mu oral, wtedy doznania będą skrajne a Ci co proponują oliwkę nie mają wyobraźni....a niby co koleś zrobi z tym wyłuszczonym wackiem potem ? ma sobie całą bieliznę, spodnie i bluzkę wysmarować i wytłuścić ? chyba oczywiste że żel łatwiej będzie dyskretnie chusteczką higieniczną wytrzeć niż tłuste mazidło, poza tym żele intymne są testowane dermatologicznie po to by nie powodowały uczuleń a oliwki nie są produkowane do zabaw intymnych autorka postu jest pewnie młoda, nie wiadomo czy para ma dobre warunki "lokalowe" , czy będą w domu sami itd....trochę wyobraźni....myślicie że jej partner półnagi przez pół domu będzie potem biegł do łazienki by zmywać z siebie tłustą oliwkę ? a może po fakcie ma się ubrać na te wytłuszczone oliwką ciało ?

Gość nie znacie się
same ciule bez wyobraźni na tym forum, a uważają się za seks-pertów

Gość Maleniuteńka
Mmm jaki sekspert się znalazł!!! O jaaa!!!

Gość nie znacie się
no założę się że i wiekiem i doświadczeniem biję Cię Maluteńka na głowę....

Gość Maleniuteńka
Są testowane,owszem,ale niektórzy (sądząc po wypowiedziach) uczulają się! Tak więc uważam,że lepiej użyć czegoś sprawdzonego,żeby jaja nie piekły!!! A oliwka z tego co zauważyłam,była polecana to wysmarowana całego ciała,a nie penisa!!!

Gość Maleniuteńka
He he! Jak zwała to zwała!!! A doświadczenie...proporcjonalne do wieku ;p

Gość carmacomma
do nie znacie się- dzięki za poważne potraktowanie tematu, na tym forum to chyba rzadkość :) Ja słyszałam, ze te żele Durexa (mam na myśli te zapewniające dodatkowe atrakcje) powodują pieczenie wtedy, gdy użyje się ich w zbyt duzej ilości. Ale z drugiej strony ile to jest zbyt dużo? Poza tym nie wiem też jak zareaguje na to Jego penis... Wiem, wiem- nie przekonam się, jeśli nie sprobuję ;) Jeśli zaś chodzi o zwyczajne żele w tubkach to są potwornie niewygodne, nietrudno o to, by żel zaczął z tubki wyciekać i upaćkał całe łóżko :/ Dlatego takie opakowanie z pompką byłoby idealne.

Gość Maleniuteńka
carmacomma A może faktycznie spróbuj! Tylko właśnie, nie przesadź z ilością! Sorki za te głupie teksty! Bo wszyscy tacy niepoważni i faktycznie ktoś jak ma problem to się z niego zwalają! Ludzie! Zmieńcie się!!! carmacomma A jak Ci się podoba pomysł z czekoladką???

Gość carmacomma
Czekoladka to pomysł całkiem niezły, mam nawet jakiś czekoladowy sos w lodówce :) Tylko trzeba będzie uważać, bo takim czymś bardzo łatwo upaćkać siebie i łóżko, poza tym też nie mam pewności czy to nie uczuli? Ale chyba nie...

Gość 123ewq
możesz użyć tego fioletowego, nie ma on zapachu, ani smaku, nie rozgrzewa i nie chłodzi, ja uzywam tylko tego pozdrawiam

Gość Maleniuteńka
carmacomma Od czekoladki raczej mu nic nie będzie!!! Tylko nie przesadź z ilością hihi! Miłej zabawy życzę!!!

Już to pisałem przy okazji innych tematów na tym forum, ale powtórzę. Nie mając żadnych profitów od Durexa, polecam Wam DUREX żel miętowy, jeśli ktoś lubi miętę, lub czerwony dla rozgrzania ciała. W miejscach intymnych zielony menthol Durexa działa lekko mrowiąco. To nie parzy, ale mrowi delkatnie. Uwaga, nie wcierać w pobliżu otworu moczowego na penisie. Wtedy uczucie jest lekko zbyt intensywne. Lubię zapach mięty, więc pasuje mi ten właśnie żel. Ma wspaniały smak, jak guma do żucia. Można nim wysmarować piersi, penisa, cipkę, ale do całego ciała raczej poleciłbym oliwkę. Tylko, że wtedy jest problem z koniecznym spłukaniem ciała po takiej zabawie. Durex ma ten żel w oparciu o wodę, więc wchłania się i nie wymaga zmywania. Nie zaobserwowałem podrażnień, ani u siebie, ani u żony. Razcej zaobserwowałem uzależnienie ;-) Wysmarowany i rozgrzany żelem penis w cipce, to istne piekło w łóżku. Kobieta też odczuwa to bardzo mocno. Spróbujcie sami/same. Teraz bez zielonego Durexa nie zaczynamy zabawy. "Ale to Twój tron" ;-)

Gość eeeeeech...
12:22 [zgłoś do usunięcia] kalainka carmacomma ale co to za atrakcja ze go skóra będzie piekła? uzywalam tego i moje kolezanki i naprawde one są do doopy jak dla nas DO KalaInka Ty to jakas jebnieta jestes... czyta ze zrzumieniem nie potrafisz?!!?!?!?!?!? pzreciez dziewczyna pisze ze chce mu strzepac a nie ze chce z nim miec seks analany .....po chuj sie chalisz ze ty i twoje kolzeanki uzywacie ich do anala?

Gość ja tam lubię żelik
a Moj chłopak jeszcze bardziej ode mnie.Polecam:)

Gość new in town
a co myślicie o wykorzystaniu do wieczornych igraszek świecy zapachowej , która jest też dobra do masażu, Co więcej można ją zmysłowo zlizać po zakończonym "zabiegu"? Wydaje mi się, że taka gra wstępna dosłownie jest warta świeczki ;)

Gość Indra87
Ja mam ten zielony i on wychladza i takie mrowienie jest po nim. Innych nie próbowalam. Ale skoro nie chcesz z nim uprawiac seksu to te zele to glupi pomysl, bo chyba nie wezmiesz do buzi jak bedzie caly w zelu, no nie? One sa po to, ze jak jestes zbyt sucha (bierzesz tabsy czy cos) to zeby piczke nawilzyc. Moim zdaniem o wiele lepiej by bylo jakbys mu fiuta wysmarowala jakas bita smietana, czakolada czy miodem i zlizywala powoli albo cos w tym stylu.