Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Endziggg

umówiłabyś się na randkę z facetem po zawodówce?

Polecane posty

Gość Endziggg

Gość pelaś
ja jestem po zawodówce:classic_cool: jestem mechanikem samochodowym i jestem zajebisty:classic_cool: lubi9e poruchac jak chcesz:P

Gość ten czerwonyrozgrzewajacy
ale jestes pusta:O ludzie po zawodowce czasem maja wiecej i ciekawych rzeczy do powiedzenia niz ci po studiach baa nawet wiecej zarabiaja bo maja juz fach w reku:P

Gość pelaś
ale jestes pusta ludzie po zawodowce czasem maja wiecej i ciekawych rzeczy do powiedzenia niz ci po studiach baa nawet wiecej zarabiaja bo maja juz fach w reku cały ja:classic_cool:

Gość ppppppppppppppp
nie

Gość kalinkaczerwona
ja - w trakcie studiow i facet po zawodówce ---> NO WAY.. po paru miesiacach nie mielibysmy o czym rozmawiac.. widze to na przykladzie mojej siostry i jej chlopaka ktory skonczyl zawke. Byli razem 2 lata i wlasnie im sie zwiazek rozpada.

Gość Ale dlaczego odrazu ją
wyzywacie?? Może dziewczyna chce tylko poznać zdanie innych?? To wcale nie znaczy, że nie umówi się z takim chłopakiem..

Gość wzucac mi tu
jezu ale wy glupoty gadacie.... jesli facet jest fajny to w czym problem?? tylko tzw. SNOBI maja takowe problemy:D .... ja mam sasiada ktory jest o zawodowce i co??... rzystojny, inteligenty, zabawny... i nie sciemniam! a poporstu nie chce mu sie uczyc bo mowi ze mu to do niczego nie potzebne!... od dzw nie moga sie odpoedzc! ... :) tarz ma 29 lat, zona uwaga - FARMACEUTA! wiec po studiach i to dosc ciezkich jak wszyscy wiemy:)! ... a on? bez studiow ale z glowa na karku:) teraz ma wlasny interes:) i to 'w zawodzie' ;D ... zarabia cieeeezkie pieniadze i ma w dupie co inny mysla na jego temat..

12:52 [zgłoś do usunięcia] kalinkaczerwona ja - w trakcie studiow i facet po zawodówce ---> NO WAY.. po paru miesiacach nie mielibysmy o czym rozmawiac.. widze to na przykladzie mojej siostry i jej chlopaka ktory skonczyl zawke. Byli razem 2 lata i wlasnie im sie zwiazek rozpada. Moja znajoma po zawodowce pisze za kase prace magisterskie. Moj wujek - bardzo inteligentny czlowiek - studia zrobil dopiero po 20 latach pracy. Moja kuzynka - niestety bardzo malo inteligentna i dojrzala osoba, acz musze przyznac, ze mila - wlasnie robi doktorat (dzieki protekcji rodzicow). Kalinka, jako studentka powinnas juz zauwazyc ludzka roznorodnosc :(

Trudno mi w 100% odpowiedziec na to pytanie....Czasem ludzie po zawodówce to inteligente osoby,ktore z roznych powodow skonczyly tylko taka a nie inna szkołę. w kazdym razie w pierwszym odruchu na pytanie postawione w topicu odpowiedzialbym, ze nie... w tych czasach brak studiow to obciach,a wyksztalcenie zawodowe to juz obciach na maxa

ja się umówiłam jakieś prawie 4 lata temu, byłam wtedy w związku z chłopakiem, który chodził ze mna do liceum. byłam z nim 3,5roku. Chłopaka, tego po zawodówce, posłałam do liceum, zrobił to dla mnie, aczkolwiek nie był to warunek przetrwania naszego związku. Teraz mamy 1,5roczną dzidzię i jest nam razem bardzo dobrze, nie rozumiem dlaczego się zastanawiasz. Moja mama tez ma wyższe wykształcenie, a tata zawodowe i są razem prawie 30lat i jakos nigdy nie narzekali :p

Gość rolesssa
Jak zakończyć maturą ?

Gość 3bitka
kalinka, fakt ze studiujesz nie oznacza, ze masz od razu wieksza wiedze o swiecie. Skonczylam dobra uczelnie, a nie brakowalo tam leserow, ktorzy gowno wiedza. Nie oceniaj tak szybko ludzi...

No mój juz miał dawno skonczona zawodówkę gdy się poznaliśmy, jest między nami 7lat róznicy :D też twierdził ze mu lo nie jest do niczego potrzebne i miał dużo racji. Tez pracuje w zawodzie i swietnie zarabia