Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emolily

Straciłam miłość życia bo jestem nieśmiała! Ide się utopić

Polecane posty

Gość emolily

kochałam się od 2 lat w koledze z grupy, jednak naiwnie liczyłam na jego pierwszy krok, bo co tu się oszukiwać sama się bałam, że się skompromituje itd, do naszej grupy przeniosła się nowa dziewczyna która z miejsca zaczeła go podrywać i okazywała to bez skrempowania, koleżanki się z niej śmiały , że mu się narzuca itd ...ale on z nią teraz jest !!! A ostatnio na imprezie powiedział koleżance , że mu się podobałam ale wstydził się coś zrobić bo wyglądałam na niedostępną...Jestem tak beznadziejna, że szkoda gadać , a dziewczynie wbrew pozorom dobrze życze bo pokazała mi że kto nie ryzykuje ten nie wygrywa.. Ps Z tym utopieniem to przesada ale paskudnie się teraz czuje :(

Znajdź tego faceta, stań przed nim, patrz mu się w oczy i z uśmiechem powiedz że ci się podoba i go pocałuj i to powinien być dla niego wyraźny sygnał :P

Gość emolily
teraz już za późno :( miałam 2 lata to wolałam się unosić kobiecym honorem i dostałam nauczkę :(

Gość Kobieto przedziwna
eee tam ja bym sporbowala....tym bardziej ze wiesz ze tez co do ciebie czul...a moze nadal czuje?a skad wiesz jak jest naprawde?moze z tamta laska jest z powodu braku laku?a moze ma nadz.ze Ty sie "obudzisz"i cos zrobisz?Skoro powiedzial twojej kolezance(mimo iz chodzi z inna)ze mu sie podobalas...to sadze ze musial byc w tym jakis cel!!!wiedzial ze ci powtorzy!!!!gdybys mu sie juz nie podobala to nie mowil by jej nic........zaryzykuj i powiedz mu co czujesz...no i pocaluj znienacka;)powodzenia:)

Gość e tam facet nie chciał
ryzykować, mimo że mu się podobałaś, bo nie wyglądałaś na chętną. Laska wyglądała na chętną i się z nią umawia, mimo że podobno podobasz mu się ty. Moim zdaniem to jakiś niewyżyty gnojek, który chce znaleźć kogoś do roochania:O No wybacz, ale jeśli ktoś się komuś naprawdę podoba, tak na serio, to nieśmiałość nie stanowi problemu.

Ta inna dziewczyna mogła się po prostu do niego przyczepić. On nadaj jest z nią w związku? Zycie t gra w której czasem trzeba ryzować

Gość Bill Clinton
Zaskakujące... Jak mezczyzna chce kobietę to jej niesmiałość mu w tym nie przeszkodzi. Ten widocznie cię nie chciał, a w związku z tym nie masz czego żałować :classic_cool:

Gość emolily
No wybacz, ale jeśli ktoś się komuś naprawdę podoba, tak na serio, to nieśmiałość nie stanowi problemu. nie moge się z tobą zgodzić patrz na mnie :( 2 lata maślanych oczu, a przyszła dziewczyna co miała gdzieś dumę i wygrała....facet powiedział że się mu podobałam fakt...ale tamrej nie zamierza zostawiać i wyglądają na szczęśliwych...zresztą to by było nie etyczne...miałam 2 lata :(

Gość Bill Clinton
A, no chyba, że ci chodzi o dumę :D Ja tam uważam, że jeśli mężczyźnie na tyle nie zalezy aby zrobić pierwszy krok to... zasługuje na taką która go urobi jak ona zechce :D