Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

powroty PO CZASIE

Polecane posty

hej mam pytanie. Czy ktos z Was doczekal sie powrotu ukochanego z ktorym spedzikliscie kilka latek, chociaz on ma juz inna dziewczyne, od rozstania minelo juz sporo czasu, do tego zarowno wasza jak i jego rodzina, znajomi sa przeciwko ale nie koniecznie...czy po tym wszystkim wracali ? i czy to prawda ze kochajac jedna osobe,ale bycie z kims innym na dluzsza mete powoduje u facete to ze zakochuje sie w swojej obecnej, a o bylej ktora kochal jeszcze bedac w zwiazku z ta nowo juz nie ? wiem ze zamotALAM :(

PYTANIE TEZ DO FACETOW I ICH PARTNEREK

WIEC JAK nie ma nikogo takiego ? nie ma osob ktore wrocily do siebie mimo ze mialy potem partnerow, boboje badz tylko jedno z nich

Gość raffa
TO ZALEZY CO WAS LACZYLO, JA MAM SLABOSC DO BYLYCH WIELKA:d

Gość czarnula210
ja doczekałam sie powrotu ukochanego po kilku latach ale teraz tylko w roli kochanka

Gość u mnie mija 8prawie
i nie wraca,rzucil mnie dla innej,oszukiwal pod koniec zwiazku.nie mamy kontaktu.sama nie wiem czy chcialabym zeby wrocil.juz dochodze do siebie ale za to juz nie wierze w milosc,podchodze do facetow z dystansem.co najgorsze on mi sie dosc czesto sni.np dzis,raczej sa to zle sny,ktore pozniej zle mnie nastawiaja.w dodatku boli mnie urazona duma

Gość 12 lat osobno
w międzyczsie nasze małżeństwa i rozwody, teraz od roku razem i wiemy oboje, że rozstanie było najgłupszym posunięciem, bo cały ten czas tęskniliśmy do siebie.

Gość iuytr
up