Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierwonica111

jazda samochodem

Polecane posty

Gość kierwonica111

hej mam taki problem, otóż mam prawo jazdy od około 10 lat niestety od jakis 9 nie prowadziłam samochodu( nie miałam okazji, na swoj mnie nie stac) chciałabym jednak miec auto gdyż no jego brak bywa uciążliwy. Mam pytanie czy zeczywiscie z jazda autem jak z rowerem ze sie nie zapomina czy powinnam wziaśc jakies lekcje u instruktora?? i ile tego bo przez tak długi czas niejeżdzenia teraz mam strach siaść za kolkiem a okazji bym miała bo znajomi proponuja swoje auta ale no ja sie boje ze im je uszkodze.

Gość kuchareczka jedna
dokladnie jest jak z rowerem:) nie taki diabel straszny:) kupuj auto i probuj, jesli nie poczujesz sie pewnie wowczas pobierzesz lekcje:)

Gość czarnula210
z 10-15h, tyle koleżanka wykupiła u instruktora, nie jeździła z 10 lat

Gość kierwonica111
słuchajcie, ta wajcha w podłodze po prawej to się włacza wycieraczki, a biegi zmienia wajchą z lewej strony kierownicy ?

Gość ja tez czekam ale pewnie
na twoim miejscu bym kupila kilka godzin jazdy u instruktora, bo dosc dlugo nie prowadzilas samochodu, tego sie nie zapomina, ale ruch jest teraz coraz wiekszy, wiec mozesz sie stresowac kupuj smialo samochod, duzo osob jezdzi mlodych, starych, kazdy sobie radzi, wiec spokojnie ;)

Gość ja tez czekam ale pewnie
aha no mozesz tez sprobowac z jakim znajomym, najpierw na drogach gdzie jest mniejszy ruch, potem pare godzin juz w ''normalnych'' warunkach, nie boj sie, trzeba spokojnie, jednoczescie na luzie i uwaznie.

Gość pani ze szkoły
kup sobie z 10 jazd, majątek to to nie jest, a bedziesz sieczuła bezpieczniej Szybko sobie wszystko przypomnisz

Gość kierwonica111
No chyba kupie te jazdy i wezme na droge piersiówke, bo tak się boję ze jak nie łykne co najmniej 50-ki to nie rusze z miejsca

Gość kierownica123
to wyzej to podszyw:) nie piję alkoholu:) dziekuje za rady..wykupie sobie te jazdy