Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Interesting Magda

Jak przezyc od pierwszego do pierwszego bedac na studiach?

Polecane posty

Gość Interesting Magda

Dostaje od rodzicow tylko 1000 zl, wiec nie ma takiej mozliwosci - same dojazdy wychodza mnie 300 zl, a gdzie tu obiady, ubrania czy ksiazki. W sumie na mieszkanie placa moi dziadkowie, ale niestety nie daja nic wiecej

Gość rtghfhfghfh
rany boskie to jak daleko ty dojeżdżasz do tej szkoly?? bilet miesieczny kosztuje 60 zł.... 1000 to malo?? plus mieszkanie oplacone?? ja dziewczyno mam 500 zł za to musze zaplacic mieszkanie 350 i 150 na zycie ale daje rade

Gość Interesting Magda
Dojezdzam samochdoem na uczelnie - inaczej musialabym wstawac pol godziny wczesniej. Tylko benzyna i parking kosztuja niestety

Gość rtghfhfghfh
zreszta zacznij dorabiac jak ci malo... ja dorabiam jakies 150-200 zł tylko ale zawsze cos

Gość ty chyba jakaś nienormalna
jesteś. Ja płacę za mieszkanie i rachunki 5 stów i tylko tyle dostaje! To chyba ja sie powinnam martwic jak przeżyc a nie ty.

Gość rtghfhfghfh
hahaha pol godziny wczesniej?? ja dziewczyno dojezdzam do szkoly dwoma autobusami.... razem jade godzine... wstaje o 5 .... jestes rozpieszczona poprostu... wygodnicka.. ni masz z czego zyc to jezdzj autobusem a nie samochodem wielka pani... zreszta nie mow mi ze przezresz 700 zł?? chyba bym wazyla ze 150 kg

Gość gdybym miała 1000 zł
to żyłabym niczym pan na włościach! :D a tak to musiało mi wystarczac miesięcznie jakies 600, góra 700 zł.:p

Gość hahahahahahahahahahhahahahahah
niezla jestes paniusiu.700zł wydajemy w dwie osoby na jedzenie

Gość Interesting Magda
Jestes zazdrosna po prostu. Zalosne. I nie wydaje 700 zl na samo jedzenie. Musze sie przeciez jakos ubrac i za cos chodzic na imprezy

Gość hahahahahahahahahahhahahahahah
nie jestem zazdrosna,jeżeli to do mnie mówisz.ja mam 3000 bo pracuje, do szkoly jeżdzę autobusem, dzieki temu oszczedzam i moge cos odlozyc.Ty wygodnicka jestes po prostu.

magdusiu, ta prowokacja nie wypali. tak samo jak ta miesiac temu i ta rok temu. widze ze zmnielas wersje :D teraz dziadkowie ci mieszkanie opłacają i nie ma samochodu :D 0/10 niestety :o :o :o ps. że też ktoś się na to nabiera :D aaa i ten płatny parking odszedł w niepamięć ?! :P

Gość rtghfhfghfh
to nie pisze ze nie masz z czego zyc i jak wytrwac do konca miesiaca tylko ze na imprezy ci brakuje.... to idz do roboty a nie licz tylko na rodzicow.... wykorzystujesz rodzicow i jeszcze ci malo... daja ci naprawde duzo i tylko powinnas im dziekowac i dziadkom tez...

Gość provokejszyn..
i to slaba:o🖐️

Gość że też na takie kiepskie
prowokacje tyle ludzi daje sie nabierać. to kiepsko o was swiadczy moi mili.:classic_cool::P:P:P

Gość katie54e345
to po co w ogóle ten post laluni ? głupia idiotka ;( inni mają większe problemy ...

Gość elfik z krostelker
prowakacja jest chyba samo to ze wogole studiujesz... bo bezmóżdze z ciebie

Gość Interesting Magda
Ale wy reprezentujecie poziom. ubieracie sie pewnie w lumpeksach, kupujecie jedzenie w Biedronce, a na randki chodzicie z jakimiś robolami z budowy

Gość Aera Teint
jejku jak to zgadla.... ubieram sie w lumpeksie, kupuje w biedronce a moj facet prcuje na budowie.... ohhh ty kólewno... dzieki ci pani za uswiadomienie zem z nizszych sfer jest

Gość erterter
sory ale jestes pojebana Magdo-- nie masz kasy to idz sie do roboty alvbo skocz z mostu... ulzysz napenwo rodzicow

Gość ale sie dajecie podpuszczac
musze przyznac, ze prowokacja sie udala autorce choć jest niskich lotów.:p a wy ludzie wyluzujcie - do wszystkiego podchodzicie tak serio?

Gość erterter
tak... zdarza sie ze serio podchodzimy... bo ta glupia prowokacja jest brakiem szacunku do ludzoi ktorzy naprawde nie maja z czego zyc... i naprawde maja problem

Gość Interesting Magda
Problem to mają lenie, którym się nie chciało uczyć i niedorajdy zyciowe, co to zawsze narzekają i czekają, jak jacyś "oni" im wszystko załatwią

Gość firlutek
Ja wydaje na 4 osobowa rodzine na jedzenie jakies 1200 zl a pannie tysiac malo.Co za rozbuchany bachor!

Gość bolajiskowalak
nie masz prawa tak mowic... sama jestes niedorajda na dodatek nie masz szacunku do innych ludzi.... pewnie stoisz na ulicy i zarabisz krocie... ale nie kazdy tak jak ty lubi puszczac sie za kase...