Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzysiek22 22 22

Problemy z ciśnieniem pomóżcie

Polecane posty

Gość gość
captopril pod język

Gość Terisa
Tak młode osoby powinny starać się regulować ciśnienie naturalnie. Przede wszystkim ustabilizować swoje życie emocjonalne, wyeliminować niepotrzebne stresy, a z naturalnych suplementów na obniżenie ciśnienia dobra jest habaicyna, czyli po prostu kapsułka z suszonym habanero i dodatkiem pierzgi pszczelej. Zawarta w chili kapsaicyna ma świetne (i udowodnione) właściwości regulujące ciśnienie (oraz wiele innych).

Gość areksocha
Sprawnie chodzi automat Senior nie czeka się długo aż mankiet napełni. Rodzice głównie sobie ciśnienie kontrolują, ja od przypadku jak akurat jestem w odwiedziny.

Gość tamara1990
Polecam ciśnieniomierz SmartCardio mam go od marca i mierzy szybko, to już jest aparat nowszej generacji takie zaczyna pomiar przy napełnianiu mankietu.

Gość gość
Ja też polecam SmartCardio

Gość gość
Jeśli chcesz sobie dorobić do wypłaty, to zapraszam Cię do panelu internautów Opinie Jest to ogólnopolska społeczność badawcza, w której uczestnicy wypełniają ankiety on-line i dzielą się swoimi opiniami na temat produktów, usług, kwestii społecznych. Za każdą wypełnioną ankietę przyznawane są punkty (z reguły po kilkaset pkt), które można wymienić na wynagrodzenie pieniężne (10 000 pkt to 50zł). Dlatego myślę, że może Ci się spodobać! Jeśli chcesz zostać członkiem panelu Opinie kliknij na poniższy link: http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76215207 i wypełnij ankietę rejestracyjną (zajmie to nie więcej niż 5 min.). Ankiety wysyłane są na adres e-mail, którego uzyłeś/aś podczas rejestracji do serwisu, tak więc sprawdzaj regularnie swoją skrzynkę mailową! Pojedyncza ankieta warta jest od 100-1400 pkt (0.50-7zł). Program nie pobiera żadnych opłat rejestracyjnych, tak więc nic Cię to nie kosztuje - możesz jedynie zyskać.

Gość saranowacz
Badanie robimy u nas w domu automatem SmartCardio, on jest do założenia na ramię, ale nie ma kabla mankiet przylega od razu do urządzenia i muszę przyznać że dobrze się całość na ręce trzyma, nie przesuwa się w górę- dół.

Gość alinka89
Mam od paru tygodni ciśnieniomierz Senior – działa w porządku, szybko napełnia mankiet, w pamięci zapisują się wyniki i moje i męża.

Gość emkaklimek
SmartCardio jest fajnym ciśnieniomierzem, można ładować tu akumulator, nie trzeba baterii co chwile wymieniać i kupować nowych.

Gość gość
Polecam nasz Senior nic się nie psuje a mierzymy z mezem codziennie już od roku, pamieta stare wyniki, wyswietlacz ma wyjatkowo czytelny.

Gość gość
Mam raczej dobre doświadczenia z naszym Simple już go troche uzywamy i caly czas jest tak samo dokladny.

Gość gość
Fajnie cichoo pracuje SmartCardio, zazwyczaj te automaty jednak dość szumią, stękąją itp. :P Cena trochę wyższa ale jednak ma akumulator wbudowany co zawsze cene podwyższa

Gość gość
Moja babcia dostała ode mnie w prezencie ciśnieniomierz ostatnio i to się nazywa Senior w opcji z zasilaczem kupowałam, dobra jakość, sprwadza się

Gość gość
Jest taki ciśnieniomierz jak Senior, polska produkcja, duży wyświetlacz, fajna sprawa jak szuka się prezentu dla babci, dziadka, mamy, taty...ja rodzicom zamawiałem

Gość gość
Fajnie mierzy nam SmartCardio nic się nie zacina przy napełnianiu mankietu, myślę że duża tu zasługa integracji urządzenia z mankietem zamiast długiej plątającej się rurki...

Gość gość
Na ten moment jakbym miała coś polecać to nasz Simple daje sobie radę, nawet przy stosunkowo częstych badaniach, bo ostatnio to musimy z mężem monitorować krążenie dość intensywnie

Gość gość
Dokładne wyniki podaje nasz Simple nie mam problemów z jakimś przekłamywaniem itp. do starszych poimarów można sobie zawsze wrócić bo zostają w pamięci urządzenia

Gość gość
Sanity ma medyczne atestowane ciśnieniomierze, sama kupowałam babci w prezencie Senior niedawno, wyniki są dokładne, nie fałszuj***adań, łatwy w przyłączeniu do ramienia, spory czytelny wyświetlacz.

Gość gość
Bardzo nam się pofarciło z modelem Smart cardio szybko pompuje, akumulator długo pracuje na pełnym ładowaniu, i też druga sprawa, że długo nie trzeba go ładować żęby był na full

Gość gość
Mam używam i polecam Smartcardio świetne urządzenie, jest akumulator więc wystarczy podładować i można mierzyć. :)

Gość gość
Dokładne wyniki podaje nam SmartCardio, już go trochę używam i nie wypaczał pomiarów jak do tej pory, szybko pompuje, jednocześnie nie cisnąc ręki aż do bólu i zostawiania czerwonych śladów po badaniu...

Gość gość
Można kupić tych ciśnieniomierzy teraz mnóstwo, ja zamawiałam Senior i działa bardzo lekko, nawet długo mi baterie wytrzymują przy jednak dość częstym używaniu

Gość gość
Ekstra jest skonstruowany mój SmartCardio, poręczny, lekki, z wyraźnym wyświetlaczem, bez rurki którą by powietrze szło do mankietu, a to mnie zawsze drażniło w ciśnieniomierzach.

Gość gość
Ja też polecam Senior prosty w budowie szybkie w działaniu ;)

Gość gość
Radzimy sobie w domu ze SmartCardio. Rzeczywiście mogę tylko przytaknąć innym opiniom – bardzo wygodny z wydajnym wytrzymałym akumulatorem i szybkim pomiarem. Ładnie pokazuje wyniki na wyświetlaczu ma takie specjalnie oznaczenie kolorami żeby nie było wątpliwości czy wynik jest „zdrowy” czy jednak w powietrzu wisi jakaś choroba.

Gość gość
Też to muszę przyznać że Senior ma akurat naprawdę wyraźny i czytelny ekran, nie trzeba się domyślać jaki jest wynik. Druga sprawa to klawisze które też nie należą do jakiś mikroskopijnych także dla starszej osoby powinna być taka konstrukcja jak znalazł.

Gość gość
Do kontroli saturacji używamy w domu DuoControl to polski produkt od Sanity. Polecam w leczeniu astmy zwłaszcza, chociaż taka informacja o stopniu natlenienia krwi przydaje się też w wielu innych sytuacjach. Wiem że sportowcy z podobnych rzeczy korzystają żęby lepiej monitorować postępu w treningu.

Gość gość
Nie mam zastrzeżeń do SmartCardio a ponoć lubię się czepiać...tak w każdym razie mówi mi mąż..

Gość Sander30
Na ciśnienie dobrze działają suplementy. Ja stosue Laminine i ciśnienie przestało mi skakać raz w górę, raz w dół.. jest teraz umiarkowane, więc i ja jestem spokojniejsza. Poza tym ten suplement ma jeszcze więcej pozytywnych działań, jak chocby take że wzrok mi się dzięki niemu poprawił :)

Gość renata
Dnia 11.10.2018 o 15:42, Gość gość napisał:

Nie mam zastrzeżeń do SmartCardio a ponoć lubię się czepiać...tak w każdym razie mówi mi mąż..

Mi się też bardzo podoba w ciśnieniomierzu SmartCardio ten akumulator, można sobie zaoszczędzić nerwów i czasu.