Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzysiek22 22 22

Problemy z ciśnieniem pomóżcie

Polecane posty

Gość magda

Dużą pamięć ma ciśnieniomierz Senior. Tutaj jest dokładnie 2 x 60 wyników w pamięci, także już można rzeczywiście sobie monitorować zmiany w dłuższej perspektywie czasu. Duży wyraźny elegancki wyświetlacz, duży przycisk do włączania pomiaru, jak na razie mierzy bardzo dokładnie, nie mam się do czego przyczepić.

Gość sara

Mam od roku SmartCardio i mogę go tylko chwalić. Kupiłam z polecenia znajomej.

Gość marta
Dnia 2.01.2019 o 12:49, Gość magda napisał:

Dużą pamięć ma ciśnieniomierz Senior. Tutaj jest dokładnie 2 x 60 wyników w pamięci, także już można rzeczywiście sobie monitorować zmiany w dłuższej perspektywie czasu. Duży wyraźny elegancki wyświetlacz, duży przycisk do włączania pomiaru, jak na razie mierzy bardzo dokładnie, nie mam się do czego przyczepić.

Ja również jestem zadowolona z ciśnieniomierza Senior. Kupowałam go tak naprawdę ze względu na męża który jest na świeżo po sporych problemach z sercem, a jeszcze dodatkowo cukrzyca...Zapamiętuje nam dużo wyników i potem łatwo się przegląda te pomiary.

Gość martin

Warto pomyślec o Smart Cardio. Akumulator szybki w ladowaniu, wyswietlacz bardzo jasny, widac wszystko nawet jak jest ciemno w mieszkaniu.

Gość edawrd

Żonka nam kupiła ciśnieniomierz Senior ostatnio i nie mogę powiedzieć żeby cokolwiek źle działało. Wygodny, poręczny, wyniki są prawdziwe, nie wypacza pomiaruw.

Gość edawrd

Żonka nam kupiła ciśnieniomierz Senior ostatnio i nie mogę powiedzieć żeby cokolwiek źle działało. Wygodny, poręczny, wyniki są prawdziwe, nie wypacza pomiaruw.

Gość anna
Dnia 11.04.2019 o 15:52, Gość martin napisał:

Warto pomyślec o Smart Cardio. Akumulator szybki w ladowaniu, wyswietlacz bardzo jasny, widac wszystko nawet jak jest ciemno w mieszkaniu.

Również polecam ten inhalator dokładnie mierzy.

Gość adra

Warto poszukać urządzenia, które nie uciska zbyt mocno. Niektórzy tego nie lubią, u mnie sprawdził się ciśnieniomierz SmartCardio. Podejrzewam, że dla każdego będzie to niezawodne urządzenie. Łatwy w użyciu i dokładny.

Gość mmm

Zobacz sobie co mają w sanity bo ich ciśnieniomierze, inhalatory są dobrze oceniane. Serce plus, senior czy sprzęty do mierzenia temperatury dla dzieci to ogólnie urządzenia zbierające wiele pozytywnych recenzji od użytkowników.

Gość majka

Warto zerknąć do oferty przygotowanej przez Sanity, masz polskiego producenta, którego sprzęty zbierają wiele pozytywnych opinii, więc warto się z nimi zapoznać. Wśród tych cenionych na pewno przygotowany dla starszych model Senior, ale tak ogólnie to sprzęty, które niezależnie od modelu są przez użytkowników pozytywnie oceniane.