Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gsdgreqgwergdsa

myslicie, ze jestem debilem?

Polecane posty

Gość gsdgreqgwergdsa

Jestem w drugiej klasie liceum, srednia mam nawet nawet, bo cos powyzej 4, ale z przedmiotów scisłych jestm debil, ze az parzy:O nie wiem jak to mozliwe, ze z humanistycznych mam bardzo dobre, a z matmy, fizyki 2, chemi 3...z matematyki zakuwałam przez kilka h, a dostałam 1:O zeby było smieszniej to dodam, ze własnie zajelam 3 miejsce w konkursie historycznym:O

Gość cheri cheri lady
a ja na odwrot zawsze mialam same 4 i 5 ze scislych i zagrozenia z human.

Gość rozmyslam
mysle ze jestes leniem a nie debilem

A przestan, po protsu masz mozg uksztaltowany na przedmioty humanistyczne, to normalne. Rob to, co Ci wychodzi, i nie zawalaj za mocno reszty, i powinno byc dobrze 🖐️

ja przez prawe całe technikum "leciałem" na dopach i trójach na koniec trochę się odbiłem a maturę zdałem całkiem nieźle egzamin też xD

z matematyki zakuwałas kilka h i chcesz miec piątkę? jesteś leniem i to śmierdzącym...

Nigdy nie zakuwalam matematyki, i rzadko kiedy mialam ponizej 4. To akurat taki przedmiot, ze kucie niewiele daje.

Gość gsdgreqgwergdsa
jestem leniem, bo uczyłam sie kilka h na jedna kartkówkę?!?!:O to ile mam zakuwac, kilka tygodni??:O akurat nie mam takich ambicji na 5:O 3 by mi wystarczyła...a i tak zawsze mam same pały i ledwo na 2 wychoidze

Gość daria z poznania
z perspektywy czasu mysle, ze liceum i szkoly srednia to sa ch** warte. przepraszam, ale gdybym miala teraz wrocic sie wstecz nie siedzialabym tyle nad ksiazkami. Zawsze staralam sie o same 5 by miec swiadectwo z paskiem, i na co mi ono teraz?? beznadzieja

Matma i inne przedmioty ścisłe wymagają przede wszystkim systematyki. Musisz być konsekwentny żeby coś osiągnąć, znam to z autopsji. Ja sama muszę się do sprawdzianów z matmy przygotowywać parę dni, małymi partiami materiału. W jeden dzień nie nauczysz się dobrze, bo zaraz zapomnisz. Więc jeśli mogę coś ci radzić, to ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz przed KAŻDĄ lekcją matmy, a zobaczysz że zauważysz efekty już na pierwszym sprawdzianie ;)

Gość maoamosmad
masakra też mam podobnie, ja jestem w 3 liceum, lecę na samych trójach i dwójach, ale za to zawsze rozwalam dobrze testy.... teraz na próbnych miałam 82% z rozszerzonej biologii (nigdy w życiu czwóry mi nie dała nauczycielka) z angielskiego 86% podstawy ( również mam tróje) i z polskiego 64% podstawa (mam 2 z polskiego od zawsze...)..... i co ja mam powiedzieć? dodam że z matmy miałam przez całe liceum 2 albo 3, a uczyłam już 3 osoby z matmy które dzięki mnie zdały....(z innych szkół byłi) ale ciągle nauczyciele dają mi do zrozumienia że jestem tępa

Gość maoamosmad
dodam że w LO nawet do średniej 3.5 nigdy nie dobiłam... zawsze słabsza była..... i co? ;/

Matmę na licealnym poziomie jest w stanie ogarnąć praktycznie każdy człekokształtny, wystarczy nie spać na lekcjach ani nie skrobać tipsem smsów. Zakuwanie w domu nie jest konieczne, zwłaszcza jeśli się nie ma matmy rozszerzonej... choć prawdę mówiąc ta 'rozszerzona' matma wg nowego programu jest śmiechu warta.