Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Forum-skarbnica wiedzy o żonie

Panowie sprawdzajcie fora, na których piszą wasze żony o swoim życiu sexualnym

Polecane posty

Jeśli widzisz, że Twoja żona siedzi na forum kobiecym, czy erotycznym, to możesz być pewny, że pisze tam różne ciekawe rzeczy ze swojego współżycia, ale nie z Tobą. Kobiety tam przeważnie są szczere i piszą wszystko o rzeczach, o których by Ci nigdy nie powiedziały. Sprawdzenie postów twojej kobiety na forum to najlepsza metoda by dowiedzieć się, czy jest wobec Ciebie uczciwa i czy nie szmaciła się, zanim Cię poznała. Czytając forum możesz dowiedzieć się takich faktów: Czy Twoja żona Cię kocha? Czy Twoja żona planuje Cię zdradzić, albo zostawić? Czy Twoja żoną Cię zdradziła, ile razy i z kim? Z iloma facetami wcześniej spała Twoja żona? Po jakim czasie znajomości chodziła z nimi do łóżka? Ile miała lat jak straciła dziewictwo? Czy oprócz pełnych partnerów sexualnych miała też takich, z którymi tylko figlowała, uprawiać oral, albo petting? Czy robiła to w związku, czy z obcymi kolesiami po pijaku, albo z kolegami? Czy spała z facetem innej narodowości? Czy sypiała z facetami dla samego sexu? Czy waliła się z żonatym, albo zajętym facetem? Czy obciągała w kiblach na dyskotekach i dawała sobie robić minety obcym typom? Jakie formy sexu uprawiała z byłymi? Czy tylko po bożemu, czy też ciągnęła im pałę i dawała się zapinać w poślady? Czy była wierna wobec byłych partnerów? Czy dawała sobie wkładać łapę w gacie na imprezach? Czy robiła do za kasę, albo za drina? Czy była blacharą? Czy była w związku z kolesiem dla jego kasy? Czy skrobała się zanim Was poznała? Czy ruchała się z obcymi kolesiami bez gumy? Czy przespała się z szefem dla awansu?

Gość aniulka1234
Po pierwsze: to forum dla kobiet Po drugie: mi już wystarczy jak czytam co wyprawiają faceci, jak puszczają kantem swoje żony, ale oczywiście znowu żona bardziej zła, bo mogła się dymać gdzieś na boku, albo właśnie planuje zdradę. Żadna kobieta zadowolona ze swojego małzeństwa nie zdradziła i nie zamierza zdradzić swojego męża bez powodu i jej przeszłość seksualna nie powinna być dla niego tajemnicą.

Faceci przeważnie nie piszą na takich forach, a jak piszą to się bardzo maskują, nie zostawiając śladu w komputerze, za to kobiety na takich forach często podają swoje dane, swoje prawdziwe maile, numery gg, umieszczają swoje zdjęcia i podają mnóstwo swoich cech charakterystycznych

Gość gryczynka
Forum-skarbnica wiedzy o żonie - jesli znalazłes w kompie jakies slady dzialalnosc Twojej zony to powiem tak moze ona jest jakas malo obyta z kompem i tym jak sie "maskowac" ale to nie znaczy ze inne kobiety są tak samo tempe ja mam "barwy ochronne" idealne i chocbym tu nawet moj mąz siedzial i rozmawial ze mną to i tak nie pozna ze to ja

ciekawi mnie o czym piszą :-)