Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irrrrrek

Czemu ona tego nie chce?

Polecane posty

Gość irrrrrek

Ogólnie nie moge narzekac na moja zone, nie nudzimy sie w łózku. Opócz normalnych stosunków, lubimy francuskie pieszczoty, zona lubi piescic mnie reka, jesli mam ochote piesci palcem moje kakaowe oko, ale sama nie chce pieszczot analnych, a o stosunku analnym nie chce juz wogóle slyszec? nie rozumiem czemu, przeciez duzo osob to robi.

Po prostu nie chce i już. Może sex analny wywołuje u niej obrzydzenie

Gość irrrrrek
a kiedy pytam czemu nie chce, to zawsze odpowiada, że nie chce miec kiedys problemow ze zwieraczami z powodu mojego widzimi sie :O

Takie ma wytłumaczenie i tyle, jak kobieta tego nie chce to nie masz prawa ją do tego namawiać JA mówie NIE i tyle, mój partner nawet nie pyta DLACZEGO

Gość dzizzzzzzz
duzo osob dlubie w nosie, czy ja tez musze?:O

Gość irrrrrek
kurcze, a ja za kazdym razem pcham jej palec w tylek, a ona wtedy na mnie sie wkurza i wogole traci ochote na seks. czasami sam na siebie jestem zly, ale nie potrafie sie powstrzymac.

Gość irrrrrek
duzo ludzi go lubi

Gość BY MY BABY
ja akurat to lubię, ale mam kilka kolezanek(mężatek), które powiedziały,że nigdy w życiu, musisz uszanować jej zdanie, nie każdemu to sprawia przyjemność, ale może kiedyś przełamie się

Gość Bo moze nie lubi
hu.ja w kupie, hemoroidow, problemow z nietrzymaniem stolcu, bakterii z kalu w pochwie etc. ale nie martw sie, jakis gej na pewno Cie zrozumie i z mila checia przeleci

Gość to jest obrzydliwe

Gość no cuszszsz
anal jest super... ale nie dla każdego. Twoja żonka ma prawo do własnego zdania i własnych upodobań seksualnych, chyba powinieneś to zaakceptować. a może chodzi Ci o przełamanie tabu by poczuć się jak prawdziwy macho czy cuś takiego