gnomee 55 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: A spróbuj jeszcze kiedykolwiek pisać że ćpam albo że place małolatowi za seks, Wtedy inaczej pogadamy. Nie napiszę tak. Ale małolat jak po pijaku tu wejdzie kiedyś to może to napisać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 37 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, suse napisał: Tak blokuje jak ty bylas w Pradze stara babo niedorozwinięta umysłowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 853 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, gnomee napisał: Nie blokuje od kilku lat jakbyś nie zauważyła Blokujesz i leci na konto Filipa, Klaudii i Narcyza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 353 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, gnomee napisał: Nie napiszę tak. Ale małolat jak po pijaku tu wejdzie kiedyś to może to napisać. Nie wejdzie i nie napisze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 37 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Masz rację, bo wolałbym się zająć Tobą gdybyś nie była mężatką. Pjerdoolnij ty kiedyś w witrynę sklepową tym kudłatym łbem to może ci się ten dałn poprawi Łysa jest tak samo mężatką jak ty członkiem mensy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 853 Napisano 11 godzin temu Gdzie posty Makarona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 353 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, gnomee napisał: Nie napiszesz jej bo nie masz do niej kontaktu łysa kłamczucho Ale ja mam kontakt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 55 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ale ja mam kontakt. Wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 37 Napisano 11 godzin temu 26 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nimfa nie będzie zadowolona jak jej napisze, co Pravik tutaj odwala i jak rozpieprzył to miejsce Oprócz szczękette naskarż jeszcze do pani przedszkolanki Nimfy od 2 lat nie ma i wyjeeebke ma w forum, łysej w ogóle nie zna, ale łysa będzie pisała do niej co szczerbaty robi na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 853 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, gnomee napisał: Tak wchodzę na ich konta i blokuje, Bunia to cię powinien napierrdalac aż zmądrzejesz To, że pijesz, bijesz matkę, to twój problem. Wylecz obsesję, bo dziś to zgłoszę, a jak się wkurzę, to wracając z nart podjadę na Łódź. Licytujemy się szczerbaty stalkerze? Nikt mnie nie bije. Poszukaj pracę i zajmij się swoimi problemami psychicznymi i stanem uzębienia.. Dziękuję za uwagę. Edytowano 11 godzin temu przez 250GodzinTak 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 37 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Ale ja mam kontakt. A zdecydowała się na te seksy za kasę z bycznikiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suse 24 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: , a jak się wkurzę, to wracając z nart podjadę na Łódź. Łysa, ale to nie po drodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 853 Napisano 11 godzin temu Szczerbaty dlaczego wykilkałeś wpisy Makarona? Kotarba pod koszem nie nauczył cię dyscypliny? Zgłoszę Nimfie, że wrzucasz tu jej zdjęcia i blokujesz forum Scena twoja wampirze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 853 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, suse napisał: Łysa, ale to nie po drodze Zobaczymy łysy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wacek Sratuszczak 2 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Szczerbaty dlaczego wykilkałeś wpisy Makarona? Kotarba pod koszem nie nauczył cię dyscypliny? Zgłoszę Nimfie, że wrzucasz tu jej zdjęcia i blokujesz forum Scena twoja wampirze Znowu się naj.ebałaś. I odczep się on Nimfy. Edytowano 11 godzin temu przez Wacek Sratuszczak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 853 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Wacek Sratuszczak napisał: Znowu się naj.ebałaś Które to konto szczerbaty? Screen i zgłoszone do sprawy, że blokujesz forum i prześladujesz ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 353 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 19 minut temu, choroszczy jukon welcome napisał: A zdecydowała się na te seksy za kasę z bycznikiem? Nie wiem, przekazałam im namiary do siebie nawzajem a czy się dogadali nie mam pojęcia. Edytowano 10 godzin temu przez Еlciаа 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wacek Sratuszczak 2 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie wiem, przekazałam im namiary do siebie nawzajem a czy się dogadali nie mam pojęcia. Oby nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 353 Napisano 10 godzin temu 17 minut temu, Wacek Sratuszczak napisał: Oby nie Też mi się wydaje że nie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 100 Napisano 5 godzin temu 5 godzin temu, Еlciаа napisał: Nie wiem, przekazałam im namiary do siebie nawzajem a czy się dogadali nie mam pojęcia. Ale ty jesteś głupia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginekolog z trójmiasta 12 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, darkromance napisał: Ale ty jesteś głupia. Trzymajmy się tematu. Where stupki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach