Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajejjee

co to za numer?? Pomozcie

Polecane posty

Gość ajajejjee

ciagle wydzwania do mnie taki numer +43201777 Sprawdzilam, ze kierunkowy nalezy do Australii, ale ja nie nam nikogo kto moglby teraz tam przebywac!! Dzwoni ponad dwa razy dziennie, jak odbieram nikt sie nie odzywa, a mi tylko zżera kase z konta, teraz jak dzwoni to odrzucam :/

Gość BY MY BABY
pewnie Tobie zzera kase a temu komus nabija

Gość napirek
to może zobacz czy masz możliwość blokowania rozmów przychodzących czy jakoś tak to się nazywa i wpisz ten numer i powinien dać spokój :)

Gość sieniorita88
moze byc tak, ze ktos dzwoni na twoj koszt

Gość ajajejjee
napirek a jak moge zablokowac jeden numer?? mam se k750 i znalazlam tam tylko ogolnie wszystkie polaczenia bez mozliwosci wybrania

Gość to ja narcyz
jejku nie australia tylko austria..boze zlituj sie.. ja jestem w austrii i mam +43...

Gość ajajejjee
oj przejezyczylam sie, chodzi o Austrie..Ale skoro taka jeste madra to mozesz mi to wyjasnic??

Gość napirek
może np tak ja mam samsunga / usługi sieci / blokowanie połączeń / i tam wybierz połączenie przychodzące jak za granicą / nie wiem czy można tylko jeden zablokować czy wszystkie od razu / no i to zależy też chyba od Twojej sieci czy możesz blokować bo ja kiedyś spytałem się swojej i niestety mimo ,że telefon ma taką funkcję dostałem odmowną odpowiedż ,ale na szczęście połączenia po jakimś tam czasie ustały :) :)

Gość to ja narcyz
ale co wyjasnic?czemu ktos tak dzwoni? pewnie nie wiesz, ze ktos wyjechal, moze to jakis daleki dawny znajomy