Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość scharlotte90

czy jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość scharlotte90

sluchajcie, z 1na2 stycznia pekla prezerwatywa. 3 stycznia wzielam escapelle. Miesiaczke dostałam 9 dni po spodziewanym terminie. zrobiłam dzis test ciazowy.i wyszła bardzo blada druga kreska. czy znaczy to ze jestem w ciazy? dzis bylam u ginekologa. na usg nic nie widac. czy to za wczesnie na usg? czy moze to byc poprostu powikłanie tabletki? co sadzicie ? :( proszeo rade!

Gość plusiskkakaa
tak jestes ale dla pewnosci przyłoż cipke do moniotora zbadamy

Gość ginekolog jasnowidz
jesteś

Gość jasne ze jestes
pokaz macice to bedziemy szukac zarodka.

Gość zrób jeszcze raz test
jak znowu ci wyjdzie druga kreska - nie ważne czy bledziutka czy mocna - tzn że jesteś w ciąży w ta strone testy sie nie myla!!!!!

zrób jeszcze raz test... a po za tym lekarz powinien ci powiedziec czy to za wcześnie czy nie...

Gość scharlotte90
wlasnie, nie powiedział nic a nic :( jakos mało do mnie mówił...a tak sie denerwowałam...:(

zrób jeszcze jeden test...no a jak drugi wyjdzie tez pozytywny to udaj sie do innego ginekologa...Może jesteś za młoda dlatego tak patrzył na ciebie... uwierz niektorzy lekarze tacy sa zobaczy młodą dziewczyne i zmienia do niej podejscie...nawet jak jest w ciązy wtedy patrzy na wiek... każdy ma swoje zasady...a może to mu sie własnie nie podobało... i dlatego nic nie mówił... bo powinien wszystko wytłumaczyc itd

Gość anik...
Ja na twoim miejsu wypytałabym lekarza o wszystko. Łaski nie robi, jakbys pytała to by odpowiedział. Jezeli na tescie wychodzi druga kreska tzn ze jstes w ciązy. To ze jest blada oznacza wczesną ciąze. Ty kochałas sie 1 stycznia. Do zagniezdzenia dochodzi po ok 6 dniach od stosunku, wiec byłby to jakis 3 tydzień od zagniezdzenia zarodka, wiec usg mogło jeszcze nie wykryc. Zrób jeszcze jeden test albo najlepiej test z krwi bhctg, kosztuje ok 30zl a daje 100% pewnosc i idz do innego lekarza

Gość anik...
To krwawienie to niekoniecznie musiałabym miesiączka. Mogło byc spowodowane przez tabletke. Dziwna sytuacja. Idz do innego lekarza i wypytaj o wszystko dokładnie

Gość jojojjjjj
albo zrob bete z krwi

Gość desi_91
ja robiłam HCG i miałam 100% pewności ,czyli brak ciąży - koszt 20zł.

Gość doditka
jezeli test pokaze jedna kreske- to jest niepewne a jak dwie to w ta strone sie nie myli