Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna mloda z brzuchem

jaka suknia dla ciezarowca 5 miesiecy?pomoocy!

Polecane posty

hej dziewczyny, pozdrawiam wszystkie szczesliwe panny mlode:) Idziemy do slubu na poczatku kwietnia,nietypowo, bo we troje- z naszym 5miesiecznym synkiem w moim brzuchu:) Jaka sukienke mi doradzacie? Babcie i ciocie oczywiscie burza sie na pomysl bialej, bo to w koncu kolor niewinnosci:) Co wy na to? Jestem szczupla, rozmiar 36, teraz po 3 miesiacach nie mam jeszcze wcale brzucha i mieszcze sie w ubrania sprzed ciazy,zobaczymy jak to bedzie za 2 miesiace... pozdrowionka:)

Gość odcinana pod biustem
gorsetu nie polecam, a kolor obojetny nie ty 1 nie ostatnia

Gość Rózyczka21
sukienka empire-odcinana pod biustem , lekko opadająca na brzuszek,podkreślajaca biust, kolor-jezeli nie biel to moze coś zblizonego ecri, beż, ivory,

dzieki dziewczyny! znalazlam duzo fajnych sukienek w tych linkach, dam wam znac jak sie na ktoras zdecyduje:) bede pewnie kupowala na Allegro, bo wole zaoszczedzic pieniadze dla naszego synka. Swoja droga, czy miala ktoras z was slub 2jezyczny, albo uczestniczyla w takiej ceremonii? Moj narzeczony jest Wenezuelczykiem i jego polski ogranicza sie do "dzien dobry" i "kocham cie":), potem zamieszkamy z powrotem w Hiszpanii, ale zdecydowalismy sie na slub u mnie w Poznaniu...Proboszcz dal nam termin i zajmuje sie poszukiwaniami ksiedza 2 jezycznego,zobaczymy,jak to bedzie wygladalo.. buziaki i udanych slubow:)

Gość Rózyczka21
ja byłam na slubie Polki z Amerykaninem ślub był po angielsku z tym ze ona składała przysięgę po polsku:)

jakie nietypowo - przeciez teraz 80% panien idzie do oltarza w ciazy .. zreszta jedyne co moge ci poradzic to odlozyc slub do po narodzinach dzidziusia. nie zbawi cie to na pewno a prtzynajmniej omina cie stresy, ktore w ciazy nie sa korzystne. wiem, ze nie ty pierwsza ale mi do tej pory w glowie siedza dwa sluby - jeden wlasnie w piatym miesiacy gdzie mloda w dniu slu wyladowala w szpitalu z powodu krwawienie. dziecka nie udalo sie uratowac. drugi slub pod koniec osmego miesiaca zakonczyl sie porodem. prosto z kosciola mlodzi pojechali na porodowke a goscie na sale. o 22 dumni dziadkowie oglosili, ze urodzily sie blizniaki, wtedy impreza zaczela sie na calego, wjechal tort no ale mlodzi to sie nie pobawili na wlasnym weselu ...

ja byłam na pewnym weselu w lipcu,w sierpniu narodził się synek,a we wrześniu znowu jechałam do nich,ale juz na chrzciny :) w piątym miesiącu ciąży nie ma się jeszcze dużego brzuszka

tak bysmy pewnie zrobili,ale moj Luis bez slubu nie ma wizy na pobyt i prace w UE...w poprzednich latach mial wize na pobyt czasowy, w sezonie, od czerwca do listopadateraz chcemy jak najszybciej byc razem i czekac na dzidziusia,mam termin 29 lipca:) heh,biedni rodzice blizniakow... ja na szczescie b.dobrze znosze ciaze, 0 wymiotow, wcale sie nie mecze, normalnie pracuje i uprawiam sport, wiec moj lekarz twierdzi,ze slub spokojnie przezyje:) dziekuje za wszystkie rady:)