Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość titka88

A co mi nie staje??

Polecane posty

Gość titka88

Hey ludziska.Mam taki problem i mam nadzieję że chociaż po krótce pomożecie mi go rozwiązać... A więc tak: idę sobie dziś z moim chłopakiem i mówie do niego że może wybrał by sie do urologa bo ma problemy a on mi na to z wielkim oburzeniem : A co mi nie staje? na to nie odpowiedziałam mu nic a sęk w tym że mu nie staje i niechce się do tego przyznac do tego pogniewał się na mnie za to że wysyłam go lekarza. No i co tu z tym problemem zrobić? Jak go nakłonić do wizyty? Licze na wasze podpowiedzi:)

Gość fdsfdsf
prowokejszyn ;)

Gość titka88
Nie sorry to nie jest żadna prowokacjaaa,

Gość fskshysnsfd
Porozmawiaj z nim spokojnie.Jezeli bedzie sie upieral przy swoim, powiedz co myslisz i juz! przeciez tez masz potrzeby:classic_cool:

Gość fskshysnsfd
Albo znajdz sobie takiego, ktoremu staje:D

Gość titka88
Aktualnie to on niechce nawet ze mna gadać- pogniewał się chyba ahh te chłopy za byle gupota wielki foch

jeśli facet strzela focha bo chcesz z nim pogadać o jego problemie to z nim coś nie tak :P a skąd masz pewność że jemu nie staje?

Gość fskshysnsfd
co to w ogole znaczy nie chce pojsc do lekarza?? Nie sypiaj z nim przez 2tyg moze ruszy doope!:classic_cool:

Gość fskshysnsfd
w ogole to jaki ma problem?Co go boli?Problem z wydalaniem moczu?

Gość titka88
Staje mu ale nie wtedy kiedy trzeba... hmm rzucić go nie rzucę bo go kocham on mnie też musze jakos nakłonić go do wizyty u lekarzaa, a tak po za tą sytuacja ze mu nie staje to ma szybki język:P

Gość fskshysnsfd
To faktycznie masz powazny problem:D Lancuch i jak byczka zaprowadz tylko nie na lake:P:classic_cool:

Gość titka88
ehehhe no chyba tak bedę musiała zrobić bo to tak dłużej być nie może... a co do mojej edukacji to nie mam z nią zadnych problemów nie musisz sie czepiać byle głupoty!

Gość titka88
czyli wtedy gdy mnie dotyka, ale gdy już dochodzi między nami do zbliżenia wtedy "opada"...

hmm może ma impotencje w co wątpię albo jest gejem w co też wątpię :P

Gość fskshysnsfd
hmmmmm ciekawy przypadek;)W najlepszym momencie mu opada....?? Moze cos w Tobie jest nie teges??;)

Gość titka88
hmm gejem nie jest, możliwe ze mna cosik nie tak hmm niewiem niby mówi że mnie kocha itp ale może nie pociągam go seksualnie niewiem juz niewiem co z tym robić:(