Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bruschka

kto mi pomoże przetłumaczyć na angielski -to nie zadanie domowe P

Polecane posty

Gość olama
I was very happy when you wrote to me . albo I felt happy when you wrote to me . mysle ze bedzie ok

Gość olama
no to jak masz jakies pytania to pisz :)) postaram sie pomoc

Gość olama
sama sie teraz mecze z mailem ;pp

Chcialabym napisac cos takiego,a le moze wyjsc maslo maslane.Nie pisalysmy z 5 lat i nagle sie odezwala, a ja w tym samym dniu co dostalam list rozmawialam w pracy z kolezanka o australii, ze mam tam znajoma, ale nie mamy ostatnio kontaktu. Dzownie za 5min do ammy,a ona, z elist z australii przyszedl, i szok!!! nie wiem ajk to ejj napisac :P

Gość olama
haha, to fajnie wyszlo :)) tylko jak to teraz wszystko napisac , a masz problemy z pisaniem po angielsku?

czuje sie strasznie niepelnosprawna jeztkowo, nie znajac angielskiego.. w podstawowce niemiecki. w liceum mialam taka babke, ktorej nigdy nie bylo i nic nas nie nauczyla. 4lata zlecialy, prace domowe z easy english przepisywane, mialam 4, choc nie umialam prawie nic :( na studiach znow niemiecki, brak "zywego" kontaktu z jezykiem, nawet niemeickim. zle miz tym :(

Gość olama
mialam prawie to samo .ale wyjechalam zagranice 6 miesiecy temu i widze ogromna poprawe , pracuje z anglikami a poza tym chodze na kursy . moze jeszcze nie jestem na tyle dobra aby z cala odpowiedzialnoscia tlumaczyc zdania czy slowa , ale jak cos bede sie starala :)) jest to tez dobre cwiczenie . gramatyke mam juz wbita do glowy ale gorzej z mowieniem i ze slownictwem:(

zywy kontakt z jezykiem to zupelnie cos innego. Zycze pwoodzenia :) Ja bylam raz na kursie angielskiego, byl od podstaw, wkurzalo mnie to I'm ciagle... na inny poziom nie pojde bo nie dam rady, a na podstawowym znow wszytsko od poczatku. Chcialam sama uczyc sie slowek i isc potem na prywatne lekcje, chocby 1 w tygodniu, szczegolnie wymowa, porazka, wydaje mi sie, ze wszyscy wokol mowia dobrze, tylko aj jakos dziwnie siebie slysze :D :D

Gość olama
Mysle ze jestes za surowa dla siebie :) ja tez myslalam ze mowie tragicznie ale kiedy juz musialam myslec i mowic to bylo calkiem co innego. Poprostu jestem zmuszona do mowienia po angielsku i przez to jest mi latwiej sie go uczyc . Drugi jezyk zawsze sie przyda wiec mysle ze warto w niego zainwestowac:))

masz racje, ale niestety musze leciec, moj mail: zabka6@tlen.pl napisz kiedys :) papa

Gość brunia
ja Ci pomoge po angielsku co chcesz wiedziec?

Gość olama
oki , napisz :)) papa