Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady_F

Jak delikatnie spławić faceta?

Polecane posty

Mam mały problem , otóż pracuję w przychodni, jestem fizjoterapeutką. Moja praca wymaga bym była miła, uśmiechnięta i rozmowna. Problem się zrobił kiedy pacjent za nadto się mną zainteresował. Rzuca propozycjami spotkania itp. mówiłam mu że nie mam czasu, że mam chłopaka a ten dalej nalega \"chłopak nie musi przecież wiedzieć\". Macie jakieś propozycje jak delikatnie spławić tego faceta? Nie mogę być zbyt nieprzyjemna bo to znajomy właścicielki tej przychodni a ja się staram żeby przyjęli mnie na stałe... a jestem na stażu... więc .... jakieś pomysły?:P

no cóż trudna sytuacja, jak ten facet tak się przylepił bo w pracy jesteś miła i itp. to może spotkaj się z nim i pokaż się z tej nie miłej strony ( w taki spsób żeby go zrazić do siebie ) może głupi pomysł bo można przesadzić i opinia pójdzie do szefowej ale byłaś po pracy a nie w pracy.

Gość ojojoj55555
wymyśl jakąś historię jak to w środowisku bawicie się takimi pacjentami którzy myślą że są orłami, że to żenada i w ogóle prymitywnw. Niby nie o nim ale da mu to do myślenia i teoretycznie powinien się odwalić albo sie z nuim umów i przyjdź ze swoim chłopakiem:-)