Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meli*

Który lepszy?oradźcie proszę

Polecane posty

zdecydowanie nr 2!!!!!!!!!!!!!!! same zalety, przede wszystkim obracana raczka, gdy jest b zimno lub wieje wiatr lub poprostu chcesz poopowiadac dziecko co jest wokol - rewelacja. podoba mi sie tez ta tacka, bardzo przydatna, do butelki z napojem czy jakiej zabaweczki.... wzielabym drugi...

Gość na koniec czyli kiedy
na pewno nie pierwszy rozwazałabym 2 i 3

Ostatnio dość często widuję w parku czy w mieście ten pierwszy.Myślałam, że jest fajny.POdoba mi się ten drugi, ale nie widziałam go na \"żywo\" może któraś z Was ma tą spacerówkę?

Gość 11111222222
Drugi lub trzeci są podobne . Ale napewno nie pierwszy.

Gość prywatna sekretarka
moim zdaniem zdecydowanie 2:)

jak dla mnie ani 1 ani 2 ani 3 W spacerówkach moj ulubieniec to chicco ct 0.4 - też waży ok 10kg ale koła ma ogromne co przy moich wyprawach ma dość spore znaczenie... no ale zależy do czego potrzebujesz wózek... i w jakim wieku jest dziecko...

Gość kurze spacerówki
nr 2 jest śliczny, ale odpada ze względu na krótkie siedzisko spacerówki. Dzieciakowi będzie wystawać głowa. Graco nie luibię nr 1 optym,alny

Synek ma 9 miesięcy i jest dużym chłopakiem.Teraz jeździmy spacerówka Atlantic Espiro i jest ok bo dość duża, duże koła pompowane, ale mam wrażenie, że dziecko dziwnie w niej siedzi, jakby wygięte.Coś mi nie pasuje. POza tym chciałabym ciut mniejszy wózek, ale wygodny i przekładana rączka to duży plus;) Kurczę, nie dopatrzyłam się krótkiego siedziska w Fuzzionie.Dobrze że spytałam:) A jakie są Wasze typy?Bo ja już głupieję:P

myślałam, że tak do 600 zł, ale nie wiem czy dostanę coś fajnego za tą cenę.Spojrzałam na pierwszy link od Ciebie i wózek mi się bardzo spodobał. Wózek przede wszystkim ma być dla dziecka wygodny i jak piszesz żeby nie miał tego krótkiego siedziska.Jak Ty to wypatrzyłaś?? ps. najczęściej spacerujemy w parku, fajnie by było jakby łatwo się składał bo mamy Clio i w aktualnym wózku trzeba ściągać koła i doprowadza mnie to do furii.

Gość kurze spacerówki
nie wiem, jakoś tak wizualnie krótki mi się wydawał:) potem sprawdziłam cm siedzisko;) za tą cenę coś fajnego zawsze można znaleźć, możesz z synkiem pójść do sklepu i włożyc go do wózka z całym opakowaniem i zobaczysz czy będzie miał wygodnie i w ogóle. Jeśli chodzi o spacerówki moim faworytem jest Jane Nomad, tylko on przekracza budżet 600 zł http://www.allegro.pl/item540185669_jane_nomad_nowy_gwarancja_okazja.html ale ma bardzo obszerną spacerówkę i siedzisko wysokie i szerokie. No i jest lekki i mieści sie prawie do każdego auta

emicia--- parasolki nie chcę bo latem chodzimy na długaśne spacery u szkoda by mi było małego wozić w ciasnym wózku. kurze spacerówki --- no fajny:D tylko straszecznie drogi, ale może męża namówię:P I pewnie odwiedzimy z synkiem kilka sklepów i sprawdzę w której mu wygodnie;) dzięki za rady lecę wieszać pranie i spać:) Pozdrawiam x x

Gość a ja jestem taka sama 25
2 jest najleoszy

Meli ja odradzam Graco ma krótkie siedzisko i jeśli synek jest duży będzie mu źle siedzieć. Miłam taki sam i niestety wymieniłam go na Coneco satrun i teraz jestem zadowolona z siedziska.

Gość nie polecam 3
odradzam 3 ten model ma ma krótkie siedzisko polecam graco citisport