Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody piernik

Dawne teksty z podstawówki! Wspominamy

Polecane posty

Gość dfgb
guns n'roses:D bon jovi:D

Gość Primulaaa
Nooo masakra My jeszcze Mietka spiewalismy: Mieteeek ciąągle Chlllllllllllllał i do kibla gnaaaaał i nie pamiętam wiecej

Gość oiuyt
szczyt podrywu:P kom na chause kinder machen:D!!!!!!!!(nie wiem jak to sie pisze)

Gość kurczę pieczonę na rożnię
za moich to panowało ICH TROJE ;) o matuchno kochana kolor zawsze niebieski :P syf- no było było i jeszcze wylicznki-siedzi świnia pod schodami, siedzi anioł w niebie pisze list do ciebie jakim ATRAMENTEM PISZE TEN L I S T? jak go masz to go pokaz

Gość deperelek malutki
a pamietacie piosenke o niewolnicy izaurze :) costam cos tam... a leonsjo wielki cham spalił żone żyje sam, teraz smacznie sobie spi i izaura mu sie sni :P

Gość deperelek malutki
oj na isaure to moze wy za mlode moj roczniok to 78 :P

Gość Primulaaa
ja 89

Gość Primulaaa
U mnie Eiffel65 królował i potem troche ICh troje:P

Gość 77___
Izaura wymiatala. W piosence u nas jeszcze bylo, ze \"Zanuaria w kiblu siedzi i obiera 1000 sledzi\":)

Gość podstawowe pytanie
Ja 75.Izaure pamiętam i piosenkę też ale słów po kolei nie dam rady.

Ja do dzis pamietam piosenkę: Było morze, w morzu kołek. A ten kołek miał wierzchołek. Na wierzchołku siedział zając I nogami przebierając Śpiewał tak Łysy ojciec, łysa matka, Łysy sąsiad i sąsiadka. I ja także łysy byłem, Łysą również poślubiłem, ... Łysy ksiadz nam slubu dawał Łysy organista grał... I tak dalej, uwielbialam to :D Aha, u nas jeszcze byla taka odzywka jedna. Jak ktoś nazwal drugiego obrazliwie , powiedzmy, hmm, \'marchewka\', to ten drugi odpowiadał : \"\'Marchewka\' to cie robiła\' :D O, jeszcze modny byl u mnie w podstawowce tekst \" A smoki lataja\", co oznaczalo niedowierzanie :D

Gość Struch24
ja pamietam czasy new kids on the block czy jakos tak:)

Gość ***Marzenia***
Jak ktoś powiedział, pokazał czy zrobił coś nieciekawego, mówiło się: "stare i niemodne, w kieszeni niewygodne". Albo inaczej, mówiło się: "stare i niemodne", po czym padała odpowiedź: "ale w du­pie wygodne":D Królowały też odzywki: "ale kwas", "idź się schowaj, bo na małpy polują" albo "idź się schowaj, bo małpa dzieci szuka":D Swoją drogą ciekawe skąd to zafascynowanie małpami;)

Gość Młody Sportsman
- Co się stało? - Cielę oknem wyleciało. To za moich czasów :-)

Gość podstawowe pytanie
"spadaj na drzewo banany prostować"

\"Jaaa, poka!\" - okrzyk wydawany, kiedy ktoś miał lub odkrył coś fajnego :D \"Daj się karnąć\" - wiadomo :D \"Pożycz zolke\" - u mnie wszystkie dzieciaki mówiły \"zolka\" \"maaaaaaaaaaaamoooooooooooooo!!!\" - pod blokiem :D \"zaraz! już ide!\" - też pod blokiem, godziny wieczorne :D \"raz dwa trzy baba jaga patrzy\" \"Zakochana para Jacek i Barbara\"

Gość ***Marzenia***
No i jeszcze wierszyk: Jedziemy na wycieczkę Bierzemy misia w teczkę A misio fiku-miku Narobił w teczkę siku A teczka była chora I poszła do doktora A doktor był pijany Przylepił się do ściany A ściana była mokra Przylepił się do okna A okno było duże Wyleciał na podwórze Na podwórzu były dzieci Kopnęły go do śmieci A w śmieciach były szczury Kopnęły go do dziury A w dziurze były koty Porwały mu galoty:D

Gość ***Marzenia***
Albo: "Skarżypyta bez kopyta, język lata jak łopata, na łopacie wiszą gacie, to nie moje tylko twoje":D

Gość młody piernik
kurczę, jak to miło powspominać dawne czasy :D jestem mile zaskoczony, nie miałem pojęcia, że tyle osób zainteresuje się tym tematem :)

Gość podstawowe pytanie
u mnie jeszcze "odstawiłeś się jak struś na boże ciało"

Gość podstawowe pytanie
a no chyba:)coś mi tam świtało:)

Gość kącabela
Kocha cię mama? -kocha To cię w ch,ja robi ! skisss. A Twoja stara.. a Twój stary ...

Gość miss silvia
a pamietacie: U nas na koloniach ,tam gdzie slonce swieci ,jest taka maszynka do robienia dziewczyno kochana pokaz mi kolana ,a ja ci pokaze stojacego palilo sie w piecu ,a na piecu glizdy ,czemu te dziewczyny maja takie pisalo w gazecie o pewnej kobiecie ,ktora miala duze odstajace cynamon kupilem duzo zaplacilesm i na tym piosenke swoja zakonczylem!!!!!

turbo były potem,ale już za stara byłam :D :P I pamiętam czerwono-białe tarcze "wzorowy uczeń" :D