Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kristof

Dziewczyny czy zdajecie sobie sprawę, że....

Polecane posty

Gość Kristof
Oj i tu nie masz racji. Owszem jeśli zależy Ci na takim gościu jak powyżej napisałem to spoko ubieraj się tak dalej. Ja 100 razy wolałbym umówić się z uczelnianą białą bluzeczką bo to nie znaczy że taka jest brzydka, powiem Ci, że piękno połączone z profesjonalizmem właśnie taki klasyczny strój może dużo bardziej rajcować, bo laska cię nie rozprasza, czujesz, że jest jakąś poważniejszą już osobą a nie fiu bździu, a wszystko co najpiękniejsze zostawia Ci na potem odkrywasz ją pomału, a nie odrazu wszystko na wierzchu.

v33, a własnie że poszedłem z taką własnie niewyzywającą w sweterku i kamizelce :classic_cool: bo mi się po prostu z twarzy podobała, a i była w porządku. Znaliśmy się od dawna. (nie wyszło, ale to inna sprawa.) Fakt że, jak widzę taką, jak tu pisze autor, cyt. \"I Ci taka wymach*je tyłkiem, komórą, kluczykami i dymka puszcza udaje, jaka to piękna, niedostępna, zapracowana, zalatana, na nic nie ma czasu itd...:/\" ...to owszem, popatrzę, zachwycę się w pierwszym momencie, przerażę w następnym (ile by mnie kosztowało utrzymanie takiego modelu high-class, nie tylko pieniężnie bynajmniej) i... pójdę dalej. Tak, że ogólny efekt odwrotny od zamierzonego. \" \"nie na codzień żeby sie normalnie z dziewczyną nie dało porozmawiać bo Ci przed oczami mach gołym brzuchem, udami, cyckami itd. mi nawet się rozmowy odniechciewa jak taką widzę bo nie wiem co mam myśleć o niej:/\" \" Nie wiem, nie rozmawiam z takimi (wogóle prawie z nikim nie rozmawiam ale wyobrazam sobie, ze musi to być trudne :P Mało tego, jak juz nawet wiesz co o niej myslec, i to wprowadzisz w czyn, to nagle wychodzisz na chama, prymitywa, prostaka i zboczeńca :D

Gość cleopatriis
nie pieprzcie pierdol!!! bo nadajecie na panienki typu"jola rutowicz" a jak byscie mogli to byscie sobie dali reke odciac tylko po to zeby je przeleciec!!! a apropo gwaltu to to ze jakas laska sie wyzywajaco ubiera nie znaczy ze macie prawo ja gwalcic;/ popierdolency.

Sama pierdolisz niewiesz ze facet to wzrokowiec myslisz że tak łatwo się powstrzymać od myślenia o seksie jak widziasz cycki na wieszchu. Ciekaw jestem jak Ty byś sie zachowywała gdyby cię ktoś dotykała czule bo kobiety reagują bardziej na dotyk czy byś nie myslała o seksie.

Gość qbica
Do w.ceyrowskiego.......synku,powiem twojej matce jakie bzdury tutaj wypisujesz i juz nie posci cie na karuzele.... do v33....jak wszedzie na kazdym poscie gdzie sie wypowiadasz widac twoj poziom umyslowy.....ale to proste....nie ma komety i innych debili z twojej paczki wiec musialas pomyslec i .....zabolalo co?....myslicie ze taka doda czy rutkowska ma cos innego pod kolorowymi szmatami niz taka laska ubrana w sweterek????? kobiecosc to nie pokazwanie golej doopy i sztucznych cyckow... to "cos" trzeba miec.....sa takie kobiety ze ubierze sie we worek po ziemniakach a i tak bedzie zajebiscie wygladac....a ta cala reszta dalej bedzie sie opalac na marchewke.....zalosne....

Ojeju jeju co ja teraz biedny poczne :( nie zwracam sie do Ciebie cieciu wiec jak piszesz do mnie to milcz

Gość qbica
juz to zrobiles debilu....synek mamy-blachary.....zal.pl

Gość kasiaaawkds
co wy pierdolicie z ta prowokacja do gwaltow... kurwa jak jakis zbok siedzi w krzakach to co kurwa myslicie ze was nie zgwalci bo macie bojowki a nie obcisle spodnie? kurwa jestescie pojebane glupie pindy. tylko chorzy ludzie gwalca i taki nie mysli czy masz tipsy make up a la wamp tylko czy masz cipke.

Debil cie strugał - a tak nawiasem mówiąc ciekawe skąd ten nick... Wiocha wychodzi aż miło popatrzeć - jezdźi taki okeć maluchem z bimbającym przy lusterku radarem w formie płyty CD i myśli, że jak się podpisze zdezelowanym nickiem marnie podrobionym to uważa się za mistrza szybkości- chyba rozumiem że chodzi o twój przedwczesny wytrysk :) a tak bdw dzieci pokemon starają się pisać poodobnym stylem więc zastanów się kogo wyzywasz od dzieciaków.

Gość qbica
no i synek blachary sie opisal.......spodziewalem sie tego ....

Wiecie, ja takich [a tym bardziej takie], co to uwazaja, ze kobiety prowokuja do gwaltu, to bym najchetniej profilaktycznie pozamykala w wiezieniach. To, ze kobiety [mezczyzny tez, ale to raczej baardzo rzadkie] nikt nie ma prawa ruszyc bez jej zgody, to zbyt oczywiste, zeby o tym pisac. A te wyzywajaco ubrane dziewczyny, to kwestia mody, braku gustu czesto, a i reakcji facetow rowniez. Ja do takich nie naleze, i mam ogromny szacunek do facetow, ktorzy raczej sie z takich smieja, niz slinia na ich widok.

Gość Kristof
"A te wyzywajaco ubrane dziewczyny, to kwestia mody, braku gustu czesto, a i reakcji facetow rowniez. Ja do takich nie naleze, i mam ogromny szacunek do facetow, ktorzy raczej sie z takich smieja, niz slinia na ich widok." Szacunek dla Ciebie za to co napisałaś!! Jeśli chodzi o te gwałty to nie wiem kto ten wątek wprowadził bo mi o nic takiego nie chodziło, ja nie mówie o patologi która czasem się zdarza tylko o normalnych facetach, których poprostu wasz strój (błędnie myślicie że zajebisty....bo zajebisty jest dla gości myślących fiutem i tylko tych) zaczyna doprawiać o mdłości, bo ładna dziewczyna nieraz potrafi przez ubiór poprostu się zniesmaczyć:(

Kristof, zgadzamy sie calkowicie. Te dziewczyny zapewne uwazaja, ze wygladaja ladnie, no i do tego sporo mezczyzn je w tym utwierdza [rzecz jasna liczy sie jakosc, nie ilosc, ale nie kazdy o tym wie]. A w sumie sam w pierwszym poscie napisales, ze facetow doprowadza to do szalenstwa i ze to lubisz. Jestes wiec wspolodpowiedzialny ;)

Gość Kristof
Bo z jednej storny tak jest na mnie też to w pewnien sposób działa ale wolałbym i nawet jest mi milej popatrzeć na młodą, ładną ale skromnie i z gustem ubraną dziewczynę bardziej mnie to rajcuje bo wiem że może być warta zainteresowania, a te roznegliżowane może pociągają seksualnie ale nie mam ochoty np. na podryw takiej bo z góry ona determinuje moje przekonanie o niej. O to chodzi!!

Gość Kristof
Poprostu tego typu wdzięki seksualne powinny być zostawione na później i dla kogoś ważnego dla niej, a nie tak dla ogółu np. w autobusie...zawzwyczaj przez to przyciąga do siebie gości którzy ją potem krzywdzą bo podejdzie tylko ten co już się ślini i nie może wytrzymać...

może by topik założyc? :D zaraz chyba zrobię ;)

qbica----> a co niestosownego było w mojej wypowiedzi ze cię to tak dotknęło frustratko :) 222 powiem ci ze zmieniają sie standarty ubioru z wiekiem z wymogami a to ze efekt odstraszenie kogos kogo nie stac na jej utrzymanie jest zamierzony a nie odwrotny...nie stac Cię nie podchodz takie ma to własnie wywołac efekt. Tez byłam licealistką i mój styl ubioru wtedy znaczaco odbiegał od tego który posiadam obecnie....nie mówie tu o stylu "lalki Barbi" byłam wrecz odwrotnoscią poprzecierane dzinsy i wyciągniete bluzy i byłam szarą z wyglądu niczym nie odrózniającą się nastolatką i nie przypominam sobie abym wtedy w jakis szczególny sposób przyciągła wzrok młodych chłopców skupionych na moim intelekcie :D:D tacy trafiali mi się niezwykle rzadko :) Dzis praca i sposób bycia zmusił mnie do innego stylu i jest to sposób ubioru mało popularny wsród młodzieży :)

Gość benkart
v33.....odbiegalas.......pamietam cie....ogolnie wygladalas ja idiotka.....teraz tez tak wygladasz......

benkart wyglądam jak chciane kochane dziecko i wiem biedactwo nie kazdy ma takie szczescie ;)🖐️

Gość aniulka 1234
Lubię się ładnie ubrać, ale bez przesady, nie wystawiam na widok publiczny wszystkich swoich wdzięków. Natomiast nie będę zapinać guziczków po samą szyję i nosić spódnic do samych kostek po to, żeby jakiemuś frajerowi nie przyszła na mnie ochota. Uważam, że swoim ubiorem nie wysyłam żadnych seksualnych znaków do mężczyzn, a mimo wszystko wyglądam zarówno dla nich jak i dla siebie ładnie. Panowie, bardzo mi przykro,że nie potraficie oderwać wzroku od kobiecych figur podkreślanych ubraniem, ale nic, absolutnie nic nie usprawiedliwi nigdy gwałtu.

Hipokryzja! Panowie gdyby na was nie dzialalal pol nagi stroj to uwierzcie dziewczyny tak by nie chodzily ubrane..a skoro chodza to znaczy ze oprocz kilku wyjatkow siedzacych tu na kafe to na innych dzialaja te cycki i nogi gole..

Odważna 100% racji ;) 🖐️