Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kristof

Dziewczyny czy zdajecie sobie sprawę, że....

Polecane posty

Gość Kristof

Dziewczyny czy zdajecie sobie sprawę, że przez to jak się nieraz ubieracie doprowadzacie nas do szaleństwa!! Już normalnie nieraz nie da się spokojnie autobusem w mieście pojechać bo jak widze te obcisłe spodnie, paski które uwydatniają to jedno specyficzne miejsce, upięte bluzeczki, tą wciętą talie i wystające uda to mnie rozwala tzn lubie to ale czasem tak sobie myśle, że to wszystko już idzie w złym kierunku bo każda stara się naśladować inne takie cechy jak skromność są już zapomniane. Tzn ja wiem że to podkreśla waszą kobiecość tyle, że coraz bardziej mi się wydaję, że to służy raczej bardziej podkreśleniu sexualności, a to nie jest dobre bo robi to z was bardziej obiekty seksualne tzn same się tak kreujecie bardziej na obiekt seksu niż na kobiete. Podkreślanie wdzięków, a podkreślanie seksualności to różnica szkoda, że tego nie rozumiecie:/

Gość watre zastanowienia
to co napisales.;)

Gość tam h... ze nie rozumieją..
...ale potem jest gwałt a potem wielki ryk 'ze ona nie wiedziala ze to tak dziala i ma prawo sie ubierac jak chce' :o idiotki, najpierw doopą swiecic, a potem ze gwalty

a według mnie to bardzo dobrze. Jestem jedną z niewielu wiernych żon. Kręcenie dupą przed obcym facetem w autobusie, żeby udwowdnic sobie jaka jestem super jest załosne. I bez tego wiem, ze jestem świetna babeczka. A ty załuj ze mnie nie bedziesz nigdy miał :P

Gość Kristof
no warte warte zastanowienia chociaż taki mój wpis i tak nic nie zmieni bo idziecie tylko za modą a nie za rozsądkiem.

Kristof zauważ, że tak ubierają się młode dziewczyny. Teraz już w ubiorze nie ma różnicy między 14 latką a 30 latką . Te małe chcą pokazać się, buzują w nich hormony , no i przede wszystkim chcą się podobać. A jak wiadomo większość facetów to rajcuje. Na szczęście są jeszcze dziewczyny skromne .

no nigdy sie nad tym nie zastanawialam... ale taka jest prawda... jak koles widzi taka lalunie to nie mysli o niej jak o narmalnej kobiecie... tylko po prostu jak o maszynce do seksu... tylko sa tez takie kobiety ktore maja wielka podniete jak koles im powie \"fajna d*pa z ciebie\" i taka ubiera sie wyzywajaco wlasnie po to zeby slyszec takie teksty... a z drugiej strony ciezko jest wyznaczyc taka granice miedzy podkresleniem kobiecosci a seksualnosci...

dla mnie podkreśleniem kobiecości jest np. ladna delikatna sukieneczka, włosy opadajace na ramiona i delikatny makijaz, a tandeta to mini ledwo zakrywajaca dupsko, bluzka z dekoltem do pasa, 14 centymetrowe szpile i makijaz jak spod latarni, do tego tapir na głowie, nic dziwnego, ze faceci mysla ze wszystkie babki to puszczajace sie na prawo i lewo zdziry jak zobacza taka na ulicy.

Kristof wiele w tym racji co napisałeś. Często na podkreśleniu seksualności w ubiorze się kończy. Gdzieś zatracił się smak a pojawił tani kicz

Kto to jest, kuźwa, ta Jola Rutowicz? Ciągle się nią wszyscy podniecają, a co ona takiego zrobiła?

Gość gwałt
jest aktem przemocy, którego przyczyną jest agresja a nie normalne pobudzenie seksualne. Żaden zdrowy psychicznie facet nie zgwałci nigdy kobiety, choćby biegała przed nim z gołą d***.

Ja ma 17 lat, ale w 100% zgadzam się z tym co zostało napisane. Dziewczyny same prowokują do gwałtów. Mi tam wystarczą jeansy, jakaś ładna bluzeczka i dodatki. Też wygląda to ładnie

Gość KarminowaPanna
Popieram przemyślenia Autora. Mam 21 lat i nie mam zamiary wygladac jak 14-letnie gimmonstrum, ani tez jak Pani Poważna po 30-stce. Jeansy, kurtka z kapturem, kozaki bez obcasów wytuszowane rzęsy, skromne srebrne kolczyki i tyle :) zadne krótki mini, szpile, wielgachne tandetne kolczyki... I co z tego, ze ludzie daja mi jakies 16, 17 lat? ;) Przynajmniej wygladam młodo i świeżo :)

Gość margaret606
tak zdajemy sobie sprawe ale to nas bardzo cieszy ze wy mezczyzni tak reagujecie ale to tez moze dzialac w druga strone nie sadzisz

Gość za duzo razy...
użyłeś tzn. w swoim tekscie

No to teraz się posypie... :D jedyną osobą mówiącą na temat jest HaPo ale odsyłam do tekstu MamPozytywnyObrazSamejSiebie \"dla mnie podkreśleniem kobiecości jest np. ladna delikatna sukieneczka, włosy opadajace na ramiona i delikatny makijaz,\" Boże zlituj się nad takimi kobietami!!! Era kamienia łupanego już dawno za nami więc schowaj się człowieku w swojej wsi i nadal obgaduj swe \"długowłose spódniczńskie\" sąsiadki :D:D:D:D DeeGie \"Ja ma 17 lat,\" szkoda, że jedna spacja ci się kliknęła za dużo :D jam 17 lat no i co z tego - wyrośniesz na kolejną matkę Chlebiańską albo jakąś inną wioskową zachowując się w ten sposób. - a po co Ci to? bierz przykład ze swej wiejskiej kumpeli wymiennionej wyrzej a daleko zajdziesz... nic dodać nic ująć www.zal.pl :D:D:D

Gość Qtas Maximus
mampozytywnyobrazsamejsiebie 'ja jestem wyzywająca tylko dla mojego męża, na reszcie męskiego gatunku mi nie zalezy' to fora z fora 🖐️ nie zalezy nam na tobie gwalt 'Żaden zdrowy psychicznie facet nie zgwałci nigdy kobiety, choćby biegała przed nim z gołą d***' owszem, czekam na dzien, kiedy będzie pierwszy pozew sadowy przeciwko takiej wlasnie golodupej kobiecie. sadze, ze skoro na zachodzie uzyskano wyrok skazujacy dla faceta, ktory sie patrzył w 'nieodpowiedni sposob' w pociagu na kobiete /włochy - na fakcie - wyrok-10dni/ to równouprawnieniem bedzie posadzenie jednej z druga panienki za molestowanie takim 'ubiorem'. przeciez moge poczuc sie molestowany widokiem dupy, prawda? i w tym momencie niechetnie dochodze do wniosku, ze sad ze szczecina mial racje w sprawie swiecenia cyckami. 🖐️

Gość gwałt
to, że ona by latała z gołą d*** to już jest inne wykroczenie... nie mówię, że to dobrze, że kobiety chodzą roznegliżowane, tylko, że to nie upoważnia mężczyzn do gwałtu

Gość Kristof
Miło, że dużo dziewczyn się ze mną zgadza i popiera. Dla mnie piękna jest właśnie kobiecość i jej podkreślanie ale nie przeginanie w drugą stronę!! Seksualność powinna być sferą uwadatnianą tylko na stopie partner partnerka, a nie na codzień żeby sie normalnie z dziewczyną nie dało porozmawiać bo Ci przed oczami mach gołym brzuchem, udami, cyckami itd. mi nawet się rozmowy odniechciewa jak taką widzę bo nie wiem co mam myśleć o niej:/ Pozatym strasznie przeraża mnie butność tych dziewczyn, przkonanie, że sa nie wiadomo kim, co byś nie zrobił to możesz być wyśmiany nie wiadomo jak wogóle do takiej podejść. Uważają, że załugugą na Bóg wie kogo, a mentalnie totalne dno...szkoda, że niektóra naprawdę fajne dziewczyny i w głębi siebie mądre inteligentne też idą w tą złą strone...:/ Co do tej co tak się tu oburzała w kwesti jaką podnoszę to ja już mam jej obraz po tych błędach ortograficznych w jej pisowni;p

A ja ustanę trochę w obronie bo nie wszystkie są takie. Ja nie ubieram się wyzywająco. Zawsze w wygodnych ciuchach, maluje się bardzo rzadko, bo nie lubię. Ewentualnie na jakąś rodzinną uroczystość, ale też nie zawsze. O solarium i tipsach mowy nie ma. Chcę byc zwykłą dziewczyną a nie jakąś barbi. Nie wszystkie laski są takie jak piszecie, ale to prawda, że dużo takich jest. To rzeczywiście przeraża.

Kurwa w dupie to mam :o ubieram się, żeby było mi zimno, wygodnie i stylowo. Ja nie wiedziałam, że nawet to jest takie trudne! :o

Gość Kristof
Tak ja wiem, że nie wszystkie i cieszę się, że Ty taka nie jesteś!! ale coraz wiecej takich jest:/ Studiuje na prywatnej uczelni w Krakowie i jest masakra jedna się z drugą prześciga co by tu jeszcze nie wymyślić:/ Może rodzice mają za dużo pieniędzy więc dziewuchy się bujają po galeriach latają, ciuchy kupują, szpilki, spódniczki, torebki, najlepsze kmórki no cienki papieros i kluczki od samochodu w ręku to już dopełnienie:/ I Ci taka wymachuje tyłkiem, komórą, kluczykami i dymka puszcza udaje, jaka to piękna, niedostępna, zapracowana, zalatana, na nic nie ma czasu itd...:/

A wiesz dlaczego? Bo takie laski spoglądają na nie z telewizora. I każda z nich podświadomie chce być taką gwiazdą teledysku 50 cent. Nie rozumieją, że nie w tym rzecz :o podatność ludzi na media. A że 80 % kobiet to mało inteligentne stworzenia, to potem ta fala zalewa ulice i tak to wygląda..

Gość Kristof
W głowach się przewraca!! Ja wiem je to rajcuje bo myślą, że się facetom spodobają i owszem spodobają się, ale tym najgorszym półgłówką co tylko na seks patrzą, a potem lament jacy Ci mężczyźni...same do tego doprowadzacie swoim stylem i wyglądem bo takimi lalkiami tylko tacy się interesują żaden poważny facet nie leci na taką w normalnej sytuacji no chyba że go po pijanemu omami.

Kristof wiekszosc dziewczyn potem odchodzi od tych standartów :)a ubierają sie tak bo was męzczyzn to rajcuje...zaden z was nie pójdzie na randkę z uczelnianą kolezanką ubraną w białą bluzeczkę i okularki :)