Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chce koteczka

Ma ktos male kotki? Chce jednego!

Polecane posty

Gość Chce koteczka

Ma ktos male kotki, dachowce oczywiscie. Bo chce jednego ale nie znam nikogo co ma kote i co sie bedzie spodziewala malych. Rzeszów i okolice Rzeszowa. Pliz o odpowiedz :D Pozdrawiam :)

Gość vcd
nie wiem , ja bym wolała małego dzikiego. One teraz biedne na mrozie :(

Gość dyroo
a mielec wchodzi w gre? :P zdaje sie, ze cos słyszałam o małych kotkach, ale ie wiem od kogo.. A nie masz kogos na wsi? Za czekolade ci dadzą, z pocałowaniem ręki. A jak nie to w schornisku w Rzeszowie moze jakas mama z koteczkami sie przyplątała :)

Gość Chce koteczka
Mysle ze mielec schodzi w gre, mam ciotke w Ropczycach wiec nie bedzie problemu bo to nie tak daleko :D No chyba ze znajde jakiegos blizej ;P

Gość fanka NW
a nie możesz iśc poprostu do schroniska, tam jest pełno maleńkicvh kotków:o

Gość moze nie ma serca isc tam
:( to nie jest nic przyjemnego :(

Gość Kund_elek
dla tych psow i kotow co tam siedza jest to jeszcze mniej przyjemne, jesli w ogole mozna mowic o jakiejkolwiek przyjemnosci. uratuj jednego z nich! w Rzeszowie jest schonisko Kundelek

Gość ja mam 3 kotki
tylko, ze juz nie sa takie małe ale za dużoa odległośc.:o

Gość moze nie ma serca isc tam
oczywiscie, ze to nie jest przyjemne. Boylam wybrac pieska w schronisku. Po 5 minutach wybieglam z placzem, nie bylam w stanie wybrac, bo najchetniej wzielabym wszytskie. Dlugo sie otrzasnac nie moglam :(

Gość nie wierze ze kupujesz pllyty
tylko go później wykastruj! i pamietaj ze jak berzesz zwierze to na dlugie lata.. a najlepiej idz do schroniska tam duzo malenstw biednych jest placzacych w klatkach:( wiem sama ostatnio wzielam jednego malego ze schronu:(

trzeba sie przemoc ja tez nie moglam isc nie moglam stamtad wyjsc chcialam wziac wszystkie ale dobrze ze bym moj maz bardziej opanowany i stojayc na ziemi niz ja, trzymal mnie mocno na rece i wzielismy najbiedniejszego kociaka jeszcze troche chorego - do podleczenia i teraz ma pol roczku jest zdrowy bryka bawi sie wariuje po calym domu z psem:D jest cudo

wejdz na www.miau.pl i szukaj am jest duzo kotkow do adopcji :) szukaj na forum

Gość dzasta19000
ja bym wzieła szceniaka kundelka . białystok

szukajcie na allegro.pl tam tez sa ogloszenia oddam w dobre ręce

Gość felerna
Poszukaj strony schroniska, ktore jest blisko Ciebie. Znajdziesz tam zdjecia kotow do adopcji. Czesto jestem domem tymczasowym dla takich kotow, bo miejsc w schroniskach brakuje... Biorac kota ze schroniska wcale nie znaczy, ze tam wlasnie kot jest, bo czesto koty sa wlasnie w domach tymczasowych :)

Może ktoś odpowie mi na pytanie - czy 8 letnia kotka może mieć małe? Tzn, pewnie może, ale czy nie bedzie zadnych powiklan?? Dodam, że miala juz kiedys male. Bede wdzieczna za odpowiedzi.

Gość felerna
Baskijka a dlaczego chcesz, zeby miala male?

---->Chce koteczka albo kup "Anonse"tam jest pełno ogłoszeń oddam za darmo, a byc może uchronisz jakiegoś niechcianego kociaka od porzucenia w lesie np.

Felerna - jesli jeszcze zagladniesz na ten top... Mam nieskazitelnie biała kotke, moja to juz trzecie pokolenie (najpierw jej babcia, ktora moja siostra znalazla na ulicy, potem mama) i chce ciagnac "rod";) Widzisz, ze kazda miala biala corke w miocie i chcialabym zeby moja tez miala:) Prosze o pomoc, bo teraz ma ruje.

Gość sdgsgrfd
Co z tego, ze biala? Wiesz ile takich jest bez domu? Zdajesz sobie sprawe, ze musialabys miec bialego kocura? Przy okazji robienia (robienia, bo inaczej nazwac sie tego nie da) bialego kota zrobisz kilka innych, jakis burasow? Wiesz, ze umaszczenie dziedziczy sie X pokolen wstecz? Wiesz jakich przodkow ma kotka? Masz pewnosc, ze nigdy 'w rodzinie' nie bylo rudzielca albo czarnego? Gratuluje pomyslu :0 Ps. ile masz lat???

Przedmówco, współczuję Ci tego, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Oprócz białej kotki były też w miocie bure. Nigdy żadnego w tych kotów nie wyrzuciłam, nie skrzywdziłam ani nic podobnego - zawsze oddawałam w dobre ręce. Skoro dwie poprzednie kotki miały czysto białe widać maja silne swoje geny, prawda? Pierwsza kotka (babcia) miała nawet dwa biale - kotke i kota, inna miala szara plamke za glowce, a druga byla laciata (3 kotki, jeden kot). Ta biala kotka to mama mojej obecnej kotki - skoro mam biala w domu, to chyba widac od razu, ze tez miala biala:O I tak w kółko moge sie powtarzac:O Przeciez ja tych kotow na bruk nie wyrzuce, nie rozumiesz? Nawet jesli nie bedzie czysto bialej kotki, ale jest duze pradwopodobienstwo, ze bedzie. Troche namotalam w tej odpowiedzi, sorry, ale zla jestem.

Gość felerna
Nie pochwalam rozmnazania kotow dla swojego widzimisie.

Faktycznie, zapytać tu o coś to głupi pomysł. Tamte miały male, bo wychodzily na dwor sobie, ta moja tez kiedys, ale teraz juz nie, a chcialabym miec po niej nastepczynie. No, ale jak to zwykle bywa, forum niestety nie sprzyja.

Gość felerna
Nie o to chodzi i nie obrazaj sie. Zawsze znasz kocura, z ktorym twoja kotka...no wiesz?

brać ze schronisk zwierzaki - bardziej je się kocha.

Baskijka, z Ciebie to jakaś kocia rasistka - white cat power, czy co? ;) może już nie męcz tej swojej koty, jak jej się nie chce już na randki wychodzić, to widocznie ma swoje powody. kotów na świecie i tak jest zawsze pod dostatkiem :)

Felerna - żaden z kocurów z którymi poprzednie biale mialy male, na pewno nie byl bialy. A ten ktorego chce dopuscic do mojej obecnej jest czarny jak wegiel:) Fakt, nikt mi nie zagwarantuje, że bede miala biala kotke, ale za kazdym chyba razem sie zdarzaly, wiec prawdopodobientwo jest duze.