Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sassdssdsd

Chetnie bym sie pobawil piersiatkami jakiejs kafeteriuszki .

Polecane posty

Gość sassdssdsd

A musze siedziec i pisac projekt , zycie jest chujowe . Tylko praca dzien i noc , zero przyjemnosci :( .

Gość sassdssdsd
Szkoda ze nie mam nawet czasu z wami popisac . Jestem od paru dni taki niewyspany ze jak przedtem robilem zestawienie to jak poszedlem zrobic sobie kawe to drugi raz policzylem to samo co robilem wczesniej . Zajebiscie dziwilo mnie to ze znam wyniki , myslalem ze to dlatego ze doszedlem do takiej wprawy a to dlatego ze robilem to wczesniej . Ale mi sie nic nie chce , poprzytualbym sie do kogos .

Ja Cię przytulę :-) Ps. Tekst o liczeniu-the best of...:-)

Ja Cię przytulę :-) Ps. Tekst o liczeniu---->:-)

Ups! Sądziłam że 1 post nie wszedł-a tu proszę!

Gość sassdssdsd
Ciesze sie ze Ci porawilem humor chociaz mi wcale nie jest do smiechu , po prostu sie wieszam.... chodzi mi o zwieszanie umyslowe . Poszedlbym spac ale i tak wiem ze nie usne wiec bede siedzial jak i gapil sie na to jak kretyn bo nie zrobie oczywiscie nawet ulamka tego co w normalnej dyspozycji w tym samym okresie czasu a tylko bede niewyspany :D .

To czemu mimo wszystko nie położysz się spać, skoro i tak jesteś bardzo zmęczony i praca "nie idzie"? Ja mogę sobie klikać, bo mam urlop, ale normalnie to już był w łóżeczku była :-)

Gość zmanierrowana
mmc ciesz sie, ze nigdy najwidoczniej nie mialas tego problemu autorze zrob sobie cos cieplego do picia - najlepiej z cukrem ubierz sie cieplo i wejdz do lozka to skutkuje czasami ;)

Gość przeciez tutaj sa same grubasy
na piersiątka zatem nie licz :classic_cool:

Gość inoczi
przeciez tutaj sa same grubasy -wypraszam sobie 51 kg , 170 wzrostu jakie grubasy ?

Gość sassdssdsd
Ide sie polozyc , wbrew niektorym radom nie bede siegal do majtek bo po pierwsze nie napisalyscie nic podniecajacego [np. powoli sciagam staniczek i majteczki...(wiem ze to za szybki rozwoj sytuacji bo aby budowac napiecie i generowac podniecenie kobieta musi rozbierac sie powoli ale ni moge myslec)] a po drugie i tak nie moglbym liczyc na erekcje , nie tylko kobiety maja wylacznosc na bol glowy a mi glowa tak napierdala ze masakra. Dobranoc dziewczynki , pozdrawiam was i wasze sliczne piersiatka :)