Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala.dama

dialog media

Polecane posty

witam, czy ktos posiada telewizje dialog media dostarczana przez firme razem z internetem?? i moze powiedziec jakiej jakosci jest to obraz? HD ? czy mocno obciaza to łacze internetowe? pozdrawiam

Gość kelleris
ja ale jazda, tv z internetem?

ja mam. w ogole nie obciaza łacza, obraz jest w systemie HD i ogolnie ma swietna jakosc. polecam.

>>>>>>>>zygzakowata to bardzo ciekawe co mowisz, dzieki za info wybacz ale musze Cie dalej wypytac :) mam nadzieje ze sie nie gwniewasz a nie wiesz na jakiej zasadzie to jest ze nie obciąza łacza ? mozna to spokojnie podlaczyc pod plazme? oferta konkurencyjna dla cyfry czy polsatu cyfrowego? pozdrawiam

Gość ZZZzzzzzz
tylko na linii dialogu?

Gość ZZZzzzzzz
no a jak sie to ma wlasnie do ofert cyfry, n, czy polsatu? teraz co rusz kazdy kanal jest w hd, nawet juz tp, czy w tym media tez jest to aktualizowane? i to tylko na monitor obraz idzie?

upppp :) wogole jakie kolwiek info o telewizji wraz z internetem, nikt tego nie ma u siebie?

Gość kelleris
>>>Zygzakowata ja mam. w ogole nie obciaza łacza, obraz jest w systemie HD i ogolnie ma swietna jakosc. polecam. wow. a opłaca się bardziej od kablówki?

Gość kelleris
>>> ZZZzzzzzz no a jak sie to ma wlasnie do ofert cyfry, n, czy polsatu? teraz co rusz kazdy kanal jest w hd, nawet juz tp, czy w tym media tez jest to aktualizowane? i to tylko na monitor obraz idzie? e tam kazdy kanał u mnie na cyfrze jest gora 10 kanałow hd ale ile kanałów jest własnie?

Gość kelleris
>>>ZZZzzzzzz nawet juz tp, czy w tym media tez jest to aktualizowane? chodzi o to dialog media z temtu tak?

no a o co moze chodzic jak nie o dialog media z tematu :P innego takiego nie mamy na rynku, troche umiejetnego czytania prosze

z tego co sie dowiedzialam, niezaleznymi kanalami, to taka tv przez internet nie zaburza w zaden sposob funkcjonowania internetu, a poprzez wyjjscia hdmi mozna sie laczyc z tv czy kompem

Gość kelleris
>>>mala.dama no a o co moze chodzic jak nie o dialog media z tematu innego takiego nie mamy na rynku, troche umiejetnego czytania prosze zgrywam głupią nastolatke wiesz :)

Gość kelleris
>>>mala.dama (mala.dama@o2.pl) z tego co sie dowiedzialam, niezaleznymi kanalami, to taka tv przez internet nie zaburza w zaden sposob funkcjonowania internetu, a poprzez wyjjscia hdmi mozna sie laczyc z tv czy kompem podobno kabel do hdmi nie nalezy do najtańszych. ale to chyba i tak sie opłaca

Gość ozo dunka
jak ktoś jest z Łodzi to mu to załatwię i wszystko opiszę :-)

Gość barakudaaaa
->mala.dama uwaga cytuje z dialog.pl : "Rozpoczęły się testy telewizji interaktywnej wchodzącej w skład potrójnej usługi DIALOG media®. Pilotaż systemu będzie trwał do 15 czerwca i obejmie kilkudziesięciu wybranych klientów operatora. Docelowo użytkownicy uzyskają możliwość stworzenia własnego niepowtarzalnego pakietu łączącego dedykowaną ofertę telefonii stacjonarnej, dostępu do internetu oraz innowacyjnej usługi przewodowej telewizji cyfrowej (IPTV)."

Gość barakudaaaa
i małe sprostowanie: "Rozpoczęły się testy telewizji interaktywnej wchodzącej w skład potrójnej usługi DIALOG media®.04.06.2007" :) także, może jednak ktoś ma i się wypowie

Gość barakudaaaa
->ozo dunka jak ktoś jest z Łodzi to mu to załatwię i wszystko opiszę a jak? legalnie oby ;p

Gość ozo dunka łódź
tak legalnie, pracuję tam ale trzeba mieszkać w obrębie sieci dzielnica, osiedle, ulica jeśli bedzie możliwość instalacji muszę do ciebie przyjechać :-D

>>>>>>>>kelleris zgrywam głupią nastolatke wiesz swietnie Ci idzie :P >>>>>>>>kelleris podobno kabel do hdmi nie nalezy do najtańszych. ale to chyba i tak sie opłaca w koncu po cos robia w telewizorach te 3wejscia hdmi zeby z nich korzystac

>>>>> ozo dunka łódź tak legalnie, pracuję tam ale trzeba mieszkać w obrębie sieci a jak to wyglada na terenie wroclawia czy jeleniej gory?

>>>>>> barakudaaaa uwaga cytuje z dialog.pl : no to prawie dwa lata temu, mogli by napisac juz o winikach tych testow, co nie? a ci co maja faktycznie sie pochwalic, czy lepsze to niz polsat cyfrowy przykladowo?! blanoc

Gość kelleris
>>> mala.dama swietnie Ci idzie a dziekuje. wyboraz sobie złośliwa dziewczyno, że w rzeczywistosci jestem calkiem inna :)

Gość kelleris
a ja sie zastanawialam po co w tv tyle wejsc- masz racje. ale nie sądziłam, że są robione specjalnie z myslą o internetowej telewizji

rzeczywistosc plata figle :) ja tez nie wiem czy 3hdmi sa z przeznaczeniem dla tv internetoej, ?! bo przeciez nie dla vhs, niech sie jakis technik, lektryk,mezczyzna wypowie, zpraszzamy :)

Gość ozo dunka łódź
ale o co pytasz ? 3 hdmi są po to żeby podłączyć kilka dekoderów hd tv cyfrowa dialog to jeden dekoder, można podłączyć eurozłącze,czincz tez pasmo jest 6 Mb/s , 4 Mb/s idzie na tv a internet może być do 2 Mb/s i jeszcze telefon na tym może być, całość jest zrabatowana

Gość kelleris
a wiesz, że przestali produkować kasety vhs z dniem 1 stycznia?

Gość kelleris
>>>ozo dunka łódź ale o co pytasz ? 3 hdmi są po to żeby podłączyć kilka dekoderów hd tv cyfrowa dialog to jeden dekoder, można podłączyć eurozłącze,czincz tez pasmo jest 6 Mb/s , 4 Mb/s idzie na tv a internet może być do 2 Mb/s i jeszcze telefon na tym może być, całość jest zrabatowana ale po co komu więcej niż jeden dekoder hd? podobno dialogmedia sie rozwija a np. vectra podnosi za to samo cene

a ten tuner pod komputer to jak sie podpina, przeciez ja nie mam hdmi w komputerze, ?! a dvd tez sie przez hdmi podlacza do tv?

no i wreszcie zrozumialam dzielenie lacza na net i tv z internetu, dzieki, no i kogo obchodza kasety vhs, moje video nie dziala juz 10lat, i mysle ze dvd tez nie kupie bo po co skoro zaraz popularne bedzie blueray