Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuśka 39

mamuśki

Polecane posty

Gość mamuśka 39

znacie jakies opowiadania, sytuacje ktore wydarzyly sie naprawde?? licze na was jestem w trakcie pisania opowiadania z miom udziałem... pozdrawiam

Gość tatusiek_xxuu
. Przy drzwiach stanąłem, poprawiłem sobie ubranie i cichutko zapukałem. Usłyszałem: - Proszę. Gdy wszedłem do pokoju Pani Ania stała w szlafroku przy stole. - Mijałam nadzieje, że to ty, Arku, jesteś moim fotografem, jesteś najbardziej męski w tym internacie. Ale twoje zachowanie to szantaż. - Wiem - odpowiedziałem. - Tylko w ten sposób mogłem się do Pani zbliżyć. - No wiesz, jeszcze nic nie zaszło, więc twoje wysiłki mogą pójść w niwecz. - Wiem- ale pozostaną mi zdjęcia, o których i tak nikt się nie dowie, gdyż będą tylko moje, a reszta to będzie moja wyobraźnia. Mówiąc to zacząłem zbliżać się do niej powoli. Gdy stałem już przy niej, szlafrok rozsunął się, jej ręce delikatnie zsunęły go z ramion po czym szlafrok opadł na podłogę. Stała przede mną w samej białej bieliźnie, a ja stałem z wyprężonym fiutem w spodniach jak zamurowany. Ona bez żadnego słowa zbliżyła się do mnie i zaczęła mnie namiętnie całować. Jej język tak głęboko wchodził, że przez chwilę nie mogłem oddychać. Sutki tak miała nabrzmiałe, że mocno rysowały się na staniku. Złapałem ją za pośladki i przygniotłem do siebie. Poczuła, że mój członek jest bardzo twardy i tylko się uśmiechnęła. Zacząłem całować jej szyję, z góry do dołu. Nagle odepchnęła mnie trochę, aby zdjąć stanik. Zdjęła. Moim oczom ukazały się dwie jędrne półkule. Delikatnie zacząłem lizać jej sutki. Jęczała jeszcze głośniej. Jednocześnie włożyłem jej rękę w majteczki. Delikatnie przesuwałem ją na dół, aż doszedłem do jej mokrej szparki. Zacząłem drażnić jej cipkę moimi palcami. Podobało jej się to. Jej ciało przeszył dreszcz i pojawiła się gęsia skórka. Kierowaliśmy się sami w stronę łóżka. Położyła się na plecach, a ja poczynając od piersi schodziłem z całowaniem coraz niżej. Miała bardzo płaski brzuch. Doszedłem wreszcie do jej groty. Zacząłem lizać i penetrować językiem szczelinę rozkoszy. Wwiercałem się w jej cipkę a ona aż drżała z podniecenia. Wtedy złapała mnie za głowę i przyciągała do swego łona, nadawając mi rytm. Ja tymczasem ręką pieściłem jej piersi. Nagle jednak po cichu powiedziała: - Wejdź we mnie. Czekałem na to cały czas. Wyciągnąłem go ze spodni i skierowałem go do jej szparki. Ona rozchyliła mocniej nogi. Gdy w nią wszedłem, objęła mnie nogami i zaczęła miarowo przyciągać do siebie. Kołysaliśmy się tak chwilę, aż oboje poczuliśmy szczyt rozkoszy. Powoli nawzajem się rozbieraliśmy. Nie miała nic już na sobie a i ja byłem golusieńki. Ponownie zacząłem swój taniec. Pieściłem jej piersi językiem tak długo, aż mocno nabrzmiały jej sutki. Odsunęła się i zaczęła sama się dotykać. Przybliżyłem się do jej cipki, lecz ona warknęła, że nie mam nic robić. Wtedy schyliła się i wzięła do ręki mój nabrzmiały już pal. Zrobiła parę ruchów ręką i wzięła go do ust. To było wspaniałe uczucie. Połykała go aż po jądra. Poruszała głową w górę i w dół. Później kazała mi się położyć i wcisnęła go sobie pomiędzy dorodne piersi. Docisnęła je z obu stron i bujała nimi. Znowu wzięła do buzi. Już nie mogłem wytrzymać i trysnąłem jej do gardła. Zaczęła połykać spermę. Uniosła głowę do góry, a z kącika jej ust spływało trochę białego płynu. Szybko się oblizała i powiedziała: - Nie wiedziałam, że tak szybko znowu skończysz. Usiadła się obok mnie i rzekła: - Teraz będziesz mógł dłużej. Położyła się obok mnie i szepnęła mi do ucha, co dalej robić. Po chwili zaczęliśmy się całować, była w tym doskonała. Jej wargi były bardzo słodkie, aksamitne. Zacząłem lizać jej ciało. Ona natomiast złapała wibrator i zaczęła sobie wciskać w szparkę. Zabrałem jej go i lekko językiem muskałem ją po łechtaczce. Jej płatki nabrzmiały. Grota zaczęła się robić wilgotna. Jęczała z rozkoszy. Złapała mnie za głowę i przyciągnęła do swojej. Wsunęła mi język głęboko do ust i zaczęła nim ruszać. Gdy skończyła, to całowałem ją po szyi i ręką pieściłem jej piersi. Ona wsadzała w tym czasie sobie palec do dziurki. Nagle wstała, podeszła do ściany, odwróciła się tyłem do mnie rozchylając uda. Podszedłem do niej, a ona chwyciła sztywnego chuja i wsadziła go do nory. Wtedy zaczęła rytmicznie poruszać biodrami. Byłem w siódmym niebie, Ania zresztą też. Widziałem tylko jak jej wielkie piersi falują. Po chwili odwróciła się do mnie i oparła o ścianę. Przyciągnęła mnie do siebie, zakładając swoje nogi na moje biodra. Wiła się na mnie jak wąż boa, oplatając swe ręce na moim karku. Złapała moją głowę i docisnęła do piersi. W pewnym momencie stanęła na ziemi i kazała mi się położyć. Zrobiłem to, a ona usiadła na mnie i wprowadziła członka. Tak bardzo pracowała, że aż spływały po jej lśniącej brązowej skórze kropelki potu. Prężyła się jak kotka, a jej piękne piersi podskakiwały w rytm jej ruchów. Zaczęła szczytować. Jej głośne jęki jeszcze bardziej mnie podniecały.

Gość ***zdrajczyni
Wchodziłam na te schody w niepewności. widziałam drzwi od jego biura za szybą poruszyła się jakaś szara postać w poświacie światła z okna. Serce biło jak młotem i już czułam ten zapach. Tak bardzo pragnę go poczuć zatopić się w nim , czuje jak robie się mokra a wargi cipki mi puchną az do bólu. Wsunęłam palec pod spódnicę była mokra napuchnięta gotowa. Nie było odwrotu albo poczuje go albo skonam z tęsknoty 4 tygodnie bez niego to ponad moje siły. otworzyłam cichutko drzwi w sekretariacie nie było nikogo z uchylonych drzwi jego gabinetu dobiegł głos stukotu w klawiaturę. Zamknęłam za sobą drzwi i przekręciłam klucz od wewnątrz. Wsunęłam głowę do biura i zobaczyłam jego zaskoczenie - ooo jaka niespodzianka - ciekawa byłam kiedy mnie znowu przelecisz - cipka cię tu przyciągnęła?- odgłos jego śmiechu był druzgocący - szowinistyczna świnia - taką jaką lubisz Usiadłam naprzeciw jego biurka on oparł się o swój skórzany fotel i patrzył na mnie chwile jak na smakołyk. rozsunęłam uda jedno zadarłam na oparcie fotela patrzyłam jak w oczach jego zapala się pożądanie. Włożyłam rekę w krok odchyliłam sukienkę i jego oczom ukazała się piękna nęcąca mokra i nabrzmiała . Odchyliłam głowę oparłam o fotel i patrząc na niego masowałam delikatny guziczek. Czułam się jak w niebie on patrzył i nie ruszał się z fotela. -masz kurewsko piękną cipkę taką świeżą - jest Twoja w Tym momencie fala orgazmu dopadła mnie od środka. wstał: -chcesz kawy? -zrób Nigdy nie czułam się tak poniżona nawet się nie podniecił? skurwiel . Ten jego cholerny opanowany styl brak uczuć albo kamienna maska przykrywająca każdy nerw. Postawił kawę usiadł na fotelu po drugiej stronie stolika . Patrzył na mnie. -czemu milczałeś tyle czasu? - ostatnio wspomniałaś o rozwodzie nie chce o tym słyszeć - a co ma mój rozwód do Ciebie? do nas? - wiesz to odstrasza - nie jesteś dla mnie idealnym partnerem życiowym. Nie chce Twojego nazwiska ani adopcji twoich dzieci. Nie byłabym z kimś kto zdradza żonę ze mną. Jesteś zwykłym kurwiarzem - a tak!? hahaha a Ty dziwką która się świetnie pieprzy. -może zostańmy przyjaciółmi czasem spotkamy się tylko na kawie- próbowałam wydobyc choć szczyptę uczucia w tych jego słowach - nie ma takiej opcji -czemu? - mam z Tobą zajebiste orgazmy. Tego nie wytrzymałam wstałam. Stanęłam naprzeciwko jego uklękłam i zaczęłam rozpinać spodnie wsunęłam chłodną dłoń i poczułam ze jednak był cudownie pobudzony. Wyciągnęłam go otoczyłam główkę języczkiem i delikatnie pocałowałam …syknął…spojrzałam mu w oczy patrzył jak drapieżca. Językiem pociągnęłam od nasady ku napletkowi. spojrzałam mu w oczy -lubisz obciągać? - lubię Tobie obciągać… fascynujesz mnie Wstałam i podniosłam spódnicę spod której widać było koronki moich pończoch usiadłam na nim czułam jak się wsuwał jak docierał do najgłębszych zakamarków mojej cipki….czułam jak ocierał jej ścianki i jak pulsował. - nie ma to jak ta Twoja kurewsko piękna cipeczka Poruszałam się łagodnie i krok po kroku rozpinałam kolejno guziczki obcisłej bluzeczki. sutki były twarde przebijały przez materiał. W tanecznym ruchu sięgnęłam jego dłoń i zaczęłam całować wewnętrzną jej stronę…wkładałam kolejno każdy paluszek w usta …. nagle odchylił głowę i eksplodował wydając ryk namiętności. Chwile siedział próbując opanować zawrót głowy. - mam z tobą zajebiste orgazmy po czym zepchnął mnie z kolan Szowinistyczna świnia-pomyślałam- nienawidzę go!!! Spojrzał jakby czytał mi w myślach -takiego mnie lubisz Boje się go wie co czuje co myślę i czego pragnę -poproś a dostaniesz co chcesz- jego uśmiech mówił wszystko Pewny siebie silny fascynujący chciałam więcej mocniej chciałam być jego suką jego dziwką z tą całą namiętnością odbierać to czego potrzebowałam do życia. Chciałam zatopić się w jego tchnieniu otulić jego zapachem utonąć w jego oczach. Odepchnął mnie zaszedł od tyłu podciągnął spódnice popchnął na biurko i wsadził ….jak on mnie rżnął…. ból jaki czułam sprawiał ze dostawałam gęsiej skórki na udach na brzuchu cipka mi pulsowała, a on schwycił mnie za włosy przyciągnął do siebie i szeptał jęcz suczko…jak ci dobrze to jęcz….zatraciłam się w tym co czułam fala ciepła zalała mnie przecząc siłom grawitacji od środka cipki poprzez sutki az po same cebulki włosów.

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci