Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Helenka117

Problem z kotem, pomóżcie

Polecane posty

Gość Helenka117

Otóż to, mój kot oszalał. Od rana snuje się po całej klatce i tak jakoś żałośnie miauczy, stulił ogon i wsadza mordkę między pręty, przestał się myć. Cztery dni temu wymieniłam mu kuwetę wiec nie wiem o co moze mu chodzic, ma sałatę i pasztecik, do tego zawsze świeżą śmietanę do picia. Może brak mu jakichs witamin?

Gość prowokacja z tych idiotycznych
:P

Gość Helenka117
drewnianej,mam po swince morskiej.

Gość kajetan25byd
:-D :-D :-D 8/10, choć wrażliwszych pewnie irytuje

Gość kura dzika - kura domowa
no właśnie, o jakiej klatce piszesz?? chyba nie trzymasz kota w klatce i biega sobie po mieszkaniu? P.S. kot powinien mieć przede wszystkim wodę do picia a nie śmietanę!!!

no to mądra jesteś:/ wejdź sobie do klatki, posiedź pare dni i wtedy nam napisz jak było:)

zgłupłaś????? czy to jakaś prowokacja?? wypuść kota!! natychmiast!!

mam dla ciebie propozycje nie do odrzucenia - wypuść kota z klatki a sama tam wejdź .Tylko nie zapomnij o wodzie dla siebie.

Gość sdgsgrfd
to na pewno prowokacja kogos, kto pracuje w US czy innym ZUSie. Oni maja najwiecej czasu na takie pierdoly. Zal :0

Gość Helenka117
nie rozumiecie! kotek jest jeszcze mały (ma 2 msce) i dobrze sie w klatce czuje, zreszta jest dwa razy wieksza od niego wiec ma duzo swobody. Co mam mu dawac jesli nie smietane?

spierdalaj szczylu :P

Gość bartłomiej24_kłobuck
małe kotki lubią kwas chlebowy (ale świeży, jak ma jeszcze dużo gazu), piwo - bezalkoholowe oczywiście, bo to jeszcze młodzian niektóre lubią też tonik i letnią yerba mate

W celu urozmaicenia mojego nędznego życia erotycznego wsadzam sobie w odbyt makietę irańskiej rakiety Ahab-3 w skali 1:12 i paraduję tak po ulicach moich rodzinnych Koluszek, wzbudzając sympatię i życzliwe komentarze przechodniów :classic_cool:

Gość sdgsgrfd
bartlomieju zapomniales o SUSZI :P

Gość Helenka117
nie bijcie sie na moim topiku 😠 ja tu chcialam fachowej porady. Trzymam go w klatce bo ponoc to je uczy, ze nie wolno wszedzie sikac.

dziewczyno a skad asz takie informacje? Moj od poczatku latal po domu i sam sie nauczyl zalatwiac do kuwety. On ma sie tego naturalnie nauczyc, a pozniej co, wyjmiesz go z klatki i jak mu wmowisz ze ma sikac do kuwety? OMG tacy ludzie mnie zalamuja:/ trzeba bylo sobie kupic chomika

Gość Helenka117
chomika też mam, ale jego trzymam w słoiczku w sumie też jest trochę apatyczny :-o

oddaj tego kota komuś innemu, kto będzie UMIAŁ się nim zająć. póki jeszcze jest mały. KOTA NIE TRZYMA SIĘ W KLATCE DEBILKO!!!!!!!!!!!!

Gość to podchodzi pod znęcanie się
nad zwierzetami!!!! kot w klatce?? KOT??? moj 5 min nie moze wytrzymac w transporterze:/ ledwo wytrzymuje jak go w pokoju zamkne... nieważne ze wczesniej 8h tam był ale drzwi zamkniete to juz beeeeee i miałczenie pod drzwiami:/ Jeszcze raz KOT w klatce?? taki normalny?? KOT?? nie no nie łapie....

nie rozumiem po co odpisujecie idiotce i karmicie tę głupotę :P

W przekonaniu, że od mojej misji zależą losy cywilizacji zachodniej, zakradam się w przebraniu Tatusia Muminka do willi Przemysława Gosiewskiego i tam robię panu posłowi soczystego lodzika z gulgotem :classic_cool: