Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic tylko placze ehh

NIE CHCE JUZ ZYC !! POMOZCIE MI PROSZE ! CO ROBIC?

Polecane posty

Gość może o to chodzi
a może nie chce sie całować bo ci śmierdzi z ust????????? nie to że chciałbym ci dokuczyć ale sam kiedyś miałem dziewczynę której śmierdziało i też unikałem z nią całowania bo nie szło wytrzymać a ja nie miałem odwagi jej o tym powiedzieć..........

Może lepiej sobie jego odpuścić? Chociaż wiem, że łatwo nie będzie.. Ale do końca życia czy dłużej bez całowania?? Wszyscy lubią się całować !! Nie rozumiem... Widocznie coś jego odpycha..

Na bank mi nie smierdzi :( Tu nie chodzi o to,jestem tego pewna.Dlaczego moj poprzedni chlopak(w sumie to nie byl zwiazek,raczej zwykle krecenie)wrecz nie dawal mi spokoju jesli chodzi o calowanie?Non stop mogl sie ze mna calowac. No to co wy byscie zrobili - kochacie kogos ponad wszystko,rozumiecie sie bez slow,jest wam ze soba dobrze,kochacie czuc bliskosc ukochanej osoby,ale jest jedno ale - ta osoba nie ciepri sie calowac.I co z tym robicie :( ?

Gość Sage
Coś Ci poradzę, ale to będzie trudne. Jeśli chcesz go odzyskać, natychmiast przestań się do niego odzywać. Nie proś, nie wracaj, nie dzwoń, nie pisz. To może potrwać nawet miesiąc, dwa. Ale wróci. Oni zawsze wracają, gdy zauważą, że nikt ich nie goni...

No wlasnie i on mowi ,ze jesli mi to przeszkadza,ze jesli mam mu tak gadac,to mozemy sie wogole nie kochac,bo on mowi,ze to wcale dla niego nie jest wazne.Ze dla niego licze sie ja,moja obecnosc,uwielbia sie do mnie przytulac,ale calowanie odpada ! I nie wiem ,co z tym fantem zrobic,wlasnie o to sie ciaaagle klocimy :(

Ale to bedzie strasznie ciezkie :( .

Gość powiem Ci że bardzo Ci
jesli tylko na tym gruncie nie gra, a w reszcie spraw sie zgadzamy, czuje sie kochana, jest nam razem po prostu dobrze, to chyba nic z tym nie robie - jesli sie nie da. kocham go i z nim jestem.

dziewczyno, ludzi ci radzą, a ty swoje.... sądzę, że wcale nie jest mu wszystko jedno i nieprawdą jest, że nie zależy mu na seksie - przekonasz się odstawiając go na parę tygodni od c!pki

No wlasnie tak jest - tylko z tym calowaniem nie gra :( .A w reszcie spraw bosko- zawsze mnie przytula ,gdy sobie lezymy,wtula sie mnie,gdy spi u mnie,to rano zawsze budzi pocalunkiem w szyje(spie zwykle plecami do niego),zawsze trzyma mnie za dlonie,tak tez zasypiamy,rozumiemy sie bez slow,wspolne pasje..ehhh ;( Boje sie ,ze zrobilam glupote i on juz po prostu ma mnie dosc :( Nie wiem ,co robic mam,jak to cofnac :(

oby sie nie przekonala o czyms innym... ja bym sie predzej bala ze jemu tego seksu nie bedzie brakowac... ktos tu wysnul juz pomysl ze niechec do zalowania moze miec zwiazek z orientacja.

Ostatnio mi powiedzial,ze ze mna nie da sie rozmawiac,bo ciagle czepiam sie tego calowania :( .Ze ciagle mi cos nie pasuje,ze ile moze mi tlumaczyc,ze tego nie lubi,a ja dalej swoje,ze nie kocha mnie .Ze zawsze mam jakies swoje wytlumacznie na cos ,co zle zrobi.Ze go nie akceptuje i na sile chce zmienic.

*calowania, oczywiscie

jeśli odejdzie - widocznie nie jesteście dla siebie stworzeni. to może boleć, ale kiedyś przestanie. i nikt mi nie wmówi, że facet, który nie chce się z racjonalnych powodów całować jest normalny

trzeba przyznac ze nieglupie co mowi. ale moze sprobowalby zrozumiec Ciebie, Ty tez jak mowisz nie przepadasz za pieszczeniem go oralnie, a jednak robisz to. wiesz ze Cie nie zmusza, ale chcesz mu sprawic przyjemnosc. sprobowalas. ale nie, on nie sprobuje!?!

Moj chlopak zawsze mowi,ze to ja niby jakas zboczona.W sumie czesciej to ja inicjuje seks.Powiedzial,ze seksu wcale nie musi byc,az do slubu.Zebym tylko znow mu nie marudzila,ze moze na jednym mu zalezy,eh.

No wlasnie mowilam mu,ze moglby i mnie zrozumiec,on mowi ,ze rozumie,ale ze nie tylko calowaniem czlowiek zyje,ze calowanie jest dobre dla nastolatkow :/.Coz,napisze mu dzisiaj smsa,ze przepraszam za klotnie,ze nie chce tego niszczyc...Ehh,w sumie sama nie wiem ,co napisac,zeby jakos go przekonac,zeby zrozumial.

w takim razie albo on ma baaaardzo niskie potrzeby i jesli nie jest gleboko wierzacym katolikiem to po slubu bedzie seksu duzo mniej niz teraz albo.. naprawde cos nie tak z jego orientacja.

Nad ta jego orientacja faktycznie sie zastanawialam .Ale nie zachowuje sie tak jak gej.Tzn.kiedys tylko smial sie przy mnie z gejow i powiedzial ,,A moze obejrzymy jakis film gejow?tak dla jaj '' i to mnie w sumie zastanowilo,ale to bylo z dwa lata temu .

Gość chyba nie mowisz powaznie
dziewczyno rzuc tego gnoja, po cholere Ci on? Nie pozwalaj sie tak traktowac, jest mnostwo facetow ktorzy na pewno beda mieli ochote sie z Toba calowac :-)

Gość chyba nie mowisz powaznie
Zadaj sobie pytanie: czy dasz rade zyc bez pocalunkow? juz nigdy z nim? ewentualnie poszukasz sobie kochanka i bedzieesz zdradzac tego fagasa. Po co Ci on? ogarnij sie. I nie odzywaj sie do niego kobito!!!! Szanuj sie

Gość czy wszyscy tacy są
a mi sie wydaje że te jego wiadomości wieczorem świadczą o tym ze chcial sie pogodzić, pomijając to o co sie pokłociliscie, nie chce juz o tym mowic. Strasznie Cię potraktował, ja bym sie do nie odzywala, a jak napisze do Ciebie smsa tez go olen, sznauj sie troszeczka, nie plaszcz sie przed nim. Jesteś mlodziutka, on to jeszcze dzieciak, niech chociaz raz dojzale spojzy na pewne spary, glowa do góry!

Ale ja go kocham :( Tak bardzo ,eh :(