Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nasty ladyxxx...

kasa za sex???

Polecane posty

Gość sdaaaa
pewnie ze dawanie dupy jest latwiejsze niz zapierdalanie 8 godzin dziennie ale niestety do tego trzeba miec kurewskie geny i 0 ambicji i godnosci

Gość Doppel_herz
Zależy gdzie szukasz pracy... Ja tego nie nazywam jak chce, tylko definicja seksu za pieniądze to prostytucja. Dlaczego się oburzasz? Nie wyzywam Cię od dziwek, szmat itd. Ale uprawiając seks za pieniądze, będziesz już nie obraźliwie, ale realnie prostytutką. Oczywiście możesz się do tego przed sobą nie przyznawać, co faktu nie zmieni. I radzę Ci się na to z dobroci serca przygotować. Naprawdę nie mam zamiaru Cię oceniać (chociaż jak widać wygoda jest ważniejsza od godności), obrażać czy odradzać. Chcesz łatwych pieniędzy? To je miej. Twój wybór.

Gość nasty ladyxxx
jestem w trudnej sytuacji materialnej i to bedzie juz gwozdz do mojej trumny i niesadze ze wygoda jest dla mnie wazniejsza...

Gość nasty ladyxxx
fakt nigdy tego nie robilam ale jak widze jak kumpela kupuje swojemu dziecku zabawki za 400zl to naprawde zastanawiam sie jaki sens jest zyc jak prawy czlowiek...

Gość nasty ladyxxx
albo trzepac kase z takich ludzi ktorzy bez seksu nie potrafia zyc???

Gość lklslkxcmc
do tego trzeba miec kurewskie geny i jak ci pasuje dawanie dupy to dawaj w czym masz problem? malo to na czatach zboczencow szukajacych czegos do dymania?

Gość nasty ladyxxx
znasz to z autopsji??

Gość Doppel_herz
Wielu ludzi ma takie chwile moja droga. Niby co to za powód zabawki? Ale chodzi o ogólny komfort życia, rozumiem Twoje potrzeby. Tylko godność ma się jedną i za żadne pieniądze jej nie kupisz. Też nie miałam kiedyś kokosów, nadal nie mam, ale dzięki pracy i nauce udało mi się już trochę odżyć. Lepiej zainwestować w siebie, pracować nawet ciężką z nadzieją na poprawę sytuacji, starać się własną pracą i osobą dorobić, bo wtedy i satysfakcja większa i przede wszystkim, co zbudujesz już Ci zostanie. Owszem, za seks dostaniesz szybkie i łatwe pieniądze. Ale całe życie nie będziesz prostytutką i co w tedy? Doświadczenia w zawodzie nie kupisz. Lepiej wybrać inną drogę, może trudniejszą, ale jeżeli chodzi i przyszłość, to lepiej rokującą. Oczywiście nic złego stać się nie musi. Ale jak się stanie? Nigdy nie wiesz na kogo trafisz, jak Cię potraktuje i czy kiedyś przeszłość do Ciebie nie wróci.

Gość lklslkxcmc
nie, wystarczy wejsc na obojetnie jaki czat zeby sie o tym przekonac . wiec powodzenia "trzep" kasiore ile wlezie i oni niech tez cie trzepia :D mysle ze jak bys tak z 3 ich miala to z 6tysiecy to hoho iel to pieniedzy :/

Gość lklslkxcmc
a i jeszcze nie watpie ze pozniej znajdziesz prace z takim "doswiadczeniem" bo nie wiem co w cv wpiszesz :D

Gość no ja miałam stałego
Ludzie nie każdy na dziennych studiach może pracować. Ja studiuje medycyne wiec nie mam szans na prace, nauki jest mnóstwo podobno jak zajęć.

Gość ciekawe że przeważnie
każda dupodajka studiuje medycynę :o Powinnaś wiedzieć co to godność lepiej niż ktokolwiek inny.

Gość powiem tak .....
każdy się ru.cha, ale tylko mądrzy za to biorą kasę :)

Gość ciekawe że przeważnie
co ty nie powiesz. W związku jak się ruchasz, to też wystawiasz rachunek po?

05.02.2009] 14:00 [zgłoś do usunięcia] sdaaaa pewnie ze dawanie d**y jest latwiejsze niz zapie**alanie 8 godzin dziennie GÓWNO PRAWDA!!!!!

Gość powiem tak....
buzi - 20 , piczu - 50, dupu - 100 :)

Gość zfantazja
a co was to tak interesuje? chcecie ja teraz umoralniac? jak ma ochote za kase to niech to robi za kase.

Gość zfantazja
Poza tym dziewczyna sie pyta co i jak wyglada a nie czy tak wypada!

Ale jej tu nikt nie mówił, czy wypada. Pokaż no gdzie? Padły tylko słowa prostytutka? Toż to prawda, nic obraźliwego i kilka jak dla mnie rozsądnych słów. Zero umoralniania. Sprawdź lepiej definicję tego słowa. I czytaj ze zrozumieniem.

Gość zfantazja
wez sie za prace. latwiej dac dupy niz 8 godzin pracowac itd. jak swiat swiatem tak prostytucja zawsze bedzie bo jest potrzebna i tyle

Gość zfantazja
ok masz racje pogarda i potepienie

Gość pwoeim tak....
Purpurowaaa Łza - ale to ja tyle biorę :( bo kryzys idzie:(

Gość gość
Wolę wirtualny seks,korzystam z http://seks-telefon24.pl/ bo jest tanio i dyskretnie, fajne laski, napalone i robia wszysco co zapragnę

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seksik? Mam na imię Melania, znajdziesz mnie na http://sextelefon.polska.ovh/ . Sprawię, że się rozluśnisz i spełnię wszystkie Twoje fantazje.