Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znienawidzonaaaaa

matka mnie nienawidzi

Polecane posty

Gość Znienawidzonaaaaa

i ja jej też już nienawidzę. Tylko, kiedy ojciec jest w domu, nie czepia się mnie. A jak go tylko na chwilę nie ma, już się do mnie dopierdala, nie wiadomo o co. Dzisiaj powiedziała, że wolałaby mieć adoptowane dzieci, niż mnie, bo oczywiście brat jest ulubieńcem mamusi. Nie wiem za co mnie tak nienawidzi, jak jechałam na zieloną szkołę, to płakała, że nie będzie kto miał jej w domu pomóc, a nie, że mnie nie będzie:( Wyśmiewa się ze mnie, skarży ojcu na mnie, mówi coś, czego nie powiedziałam, czego nie zrobiłam, a dobra jest dla mnie wtedy, gdy pożyczę jej kasę albo posprzątam idealnie wszystko w domu (chociaż z tym też jest problem. Często sprząta po mnie:() Kiedy pożyczam jej kasę, mam 10% szansy, że mi nie odda. Dlatego często odmawiam- to też jest powodem kłótni. Jest materialistką, ważniejsze są dla niej pieniądze, niż my. Użala się nad swoim życiem, beczy, że jest biedna, chora. Nie da sobie nic powiedzieć, zawsze wtrąca się w słowo, a do tego okłamuje własną rodzinę, obgaduje i śmieje się za plecami. Na wszystkim oszczędza, pęniądze, które ojciec jej daje, często gdzieś znikają, a ona nawet nie potrafi tego wytłumaczyć. Ma milion perfumów, a mnie wypomina, kiedy proszę ją aby kupiła mi podpaski:( A najgorsze w tym wszystkim jest to, że ona strasznie mnie nienawidzi! Kiedy rysuję, mówi, że marnuję kartki, ale jak wykonuję coś na zamówienie, to nagle zaczyna się interesować. Mogłabym tak pisać i pisać. Może mi ktoś powiedzieć, dlaczego ona mnie nienawidzi?!!! Dlaczego jest taka a nie inna. Dlaczego jest taką egoistką?

Gość Znienawidzonaaaaa
poprawka: 10% szans, że mi odda.

Gość Znienawidzonaaaaa
dodam , ze jestem o wiele starsza od matki