Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maetita Marcela Muffin

jestem uzalezniona od fryzera........

Polecane posty

mam okropne wlosy , typ murzynski czyli niby krecone, poprostu siano!!! udalam sie do fryzjerki i jestem w szoku teraz moje wlosy sa gladkie i lejace poprostu piekne ale tylko po wyjsciu od fryzjera bo gdy umyje i chce je sama wyprostowac to jest dalej tragicznie:((((( i w ten sposob co 5 dni bede odwiedzac fryzjera i za mycie z ukladaniem placic 40 zl , czy ktos jest w podobnej sytuacji??? kurcze jak pomysle ile w roku wydam na fryzjera i co bym mogla za to kupic to troche mi zal kasy, ale jak pomysle ze mialabym taka wizyte ominac to wstyd wyjsc na ulice

Gość lakierowany szalik
Kup od fryzjera kosmetyki, których uzywa do prostowania włosów. Osiągniesz ten sam efekt dużo taniej.

Gość no i jeszcze
naucz sie prostowac wlosy dokladnie, z grzebieniem. kup sobie jakis jedwab czy olejek do prostowania no i podstawa - dobra prostownica.

Gość na łyso głowę ogól

Gość PaniKaczorek
A nie możesz zapytac fryzjera jaikcich kosmetyków masz używac?

Gość esia29
Musiałabyś sobie kupić u fryzjera taki specyfik ,który pomaga przy prostowaniu włosów taki jakiego używa fryzjerka,to po pierwsze ,a po drugie radzę Ci kochana zainwestować w bardzo dobrą prostownicę,a zapomnisz o problemie. nIestety nie każda prostownica sobie radzi,więc grunt żeby była dobra Pozdrawiam

Gość wandzia z krakowa
Ja jestem uzależniona od fryzjera, ale w innym sensie - uwielbiam to uczucie, jak zniszczone, wysiepane kudły spadają na podłogę, ten odgłos "ciach ciach ciach" i potem włosy, które mają porządne, mocne końcówki, a nie takie jakies liski miekkie. Najchętniej bym chodziła co miesiac, ale wtedy nie ma z czego obcinac, więc niecierpliwie czekam za kazdym razem ze 3-4 miesiace. No, tylko mnie to taniej wychodzi ;)

tylko ze ta fryzjerka uzywa do prostaowania szczotki z suszarka, niestety sama nie jestem w stanie tak pieknie wyprostowac wlosow, co do odzywek oczywiscie mam te fryzjerskie a nie z drogerii ale po moim prostowaniu niew wyglada to dobrze, prostownice tez mam dobrą.... no nic zeby w miare wygladac bede bulic duzo kasy.....dzieki za rady:)))))))