Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość introwertyczka.....

intowertycy - jak odbierani?

Polecane posty

Gość introwertyczka.....

21 lat, studentka. na uczelni rozmawiam z kolegami/koleżankami, ale to też jedynie z tymi osobami, których poznalam bardziej. z innymi nie potrafię. często sams siedzę, a parę metrow dalej wieksza grupka znajomych. ostatnio zauwazylam, że pare osob mi się przyglada. nie wiem czy olsniewajaca urode posiadam (:O) czy moze odbieraja mnie za jakaś dziwaczke. trudno sie zmienic :(

Gość masakra..
wklejaj fote ja mam podobnie. jestem ładna, podobam się ludziom, ale jestem netowarzyska i mam taką osobowosc, ze ludzie uwazaja, ze jestem inna.

Gość ludzie niech mysla co chca
niektorzy faceci lubia introwertyczki :D

po pierwsze czy ty przypadkiem nie mylisz introwertyzmu z nieśmiałością, jakimiś fobiami, nerwicami c zy czymś podobnym? bo to dość popularny błąd introwertyk potrafi ale potrzebuje mało kontaktu a nieśmiały nie potorfi oczywiśce możesz być nieśmiałym introwertykiem :P

Gość introwertyczka.....
nie jest wam smutno? czasem jestem zla sama na siebie, ze jestem takim odludkiem, a potem idzie wyklad - szansa do spotkania sie z wieksza liczba osob, do posmiania sie, do pozartowania a ja siadma sama w koncie i patrze w sciane. moze i jestem ladna - co z tego? gdy tylko jakis kolega okazuje mi wieksze zainteresowanie zlewam go byle tylko nie probowal sie zblizyc do mnie. :( mysle ze oni uwazaja mnie za inna i dlatego tak czasem zerkaja. czasem w zartach powiedza np "a co ty znowu tak sama siedzisz/stoisz"? a ja? nie wiem co powiedziec wiec glupio sie usmiechne i tyle. masakra :O

Gość masakra..
możliwe, że masz jakieś zaburzenia osobowości, albo problemy psychiczne. może idź do psychologa, tak profilaktycznie.

Gość introwertyczka.....
jestem niesmialym introwertykiem. chce ale nie potrafie, a jak juz potrafie to za czesty kontakt jest dla mnie meczacy. dziwna jestem i tyle. a jak faceci moga lubic introwerttczki? mialam kilku adoratorow - znikali sybciej niz sie pojawili. odrobina pracy wlozona musialaby byc w poderwanie dziwnej dziewczyny ;)

Gość raffa
nie ktorzy tak maja, czasem wynika to z kompleksow(wzrost, krzywe zeby, zez, krzywe nogi, male piersi) a czasem bierze sie to z rodzaju wychowania(ludzie z patologi spolecznych tzw. dda, ktora rodzi fobie spoleczne tak mmi sie przynajmniej wydaje.

Gość introwertyczka.....
psychologa przerabialam. na takie cos plecione ladnym jezykiem rady, porady i dyrdymaly nie pomagaja mi wiec zrezygnowalam. pewnie mam cos z psychika :O

Gość raffa
bo ty nie jestes introwertykiem tylko raczej dziala to u ciebie w druga strone bo ty chcesz ale cos tam ciebie tlumi, masz jakies kompleksy albo powody zeby je miec odpowiedz sobie sama

Gość introwertyczka.....
dokladnie. cos mnie tlumi. boje sie bliskosci. nie wiem czemu. dziecnstow szczesliwe, z kompleksami probuje walczyc ale cigale cos mnie trzyma w uwiezi.

\" przejdzie ci, rozwiniesz się towarzysko... tez kiedyś byłam introwertyczką i nie m\" introwertyzm nie może przejść bo jest determinowany wrażliwością układu nerwowego :D nieśmiałość jakl najbardziej może :P

Gość tyż jestem introwertczką
i dobrze mi z tym :) faktycznie, nieśmiałość i introwertyzm to dwie różne rzeczy, może i jestem też trochę nieśmiała ale nie przeszkadza mi to..