Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojejku buuuu

mojemu facetowi opada

Polecane posty

Gość joozio
pewnie za duzo cpa,

Gość moze problem
ze zdrowiem. czytam i widze podobna sytuacje do mojej. tez mialam taki problem z facetem. po czasie wyszlo , ze to choroba wywolana rakiem. skonczylo sie amputacja jadra. nie twierdze ,ze u was tez tak musi byc ale warto pojsc do lekarza przebadac i nie bagatelizowac sprawy.

Gość ojejku buuuu
ooooooooooo teraz to mnie nastraszylas ale dzieki

Gość kude elka
wcale sie mu nie dziwie,przecież Ty głupia jesteś.zamiast z nim rozmawiać to się wkurwiasz i najeżdżasz na niego na forum.

Gość ojejku buuuu
dobra kocham go co z tego ze nieladny jest co z tego ze ten fiutek malutki jakis i cieniutki w dupie to mam milosc najwazniejsza no ale takie cos?!?!

Gość fasssola
my czekamy już na usgdoplera, a powiedz mi jest płodny?

Gość ojejku buuuu
musze sie wyladowac a co mam mu tego fiutka odgryzc?!? musze sie wyladowac i bede se pisac co chce

Gość ojejku buuuu
jezeli zabieg jest przeprowadzony prawidlowo to facet pozostaje plodny wiec luzik:)

Gość kude elka
teraz jeszcze nanezdzasz na niego,że penis zły,no tym bardziej sie ni dziwie,ze mu nie staje:)

Gość moze problem
nie chce siac paniki tylko nakierowac bys bacznie obserwowala faceta. najprawdopodobniej to zwykla niemoc u twojego faceta , wiekszosc tak ma. niezdrowy try zycia, odzywianie, nerwowkaitp. to wszystko zle wplywa na sprawnosc fizyczna.

Gość ojejku buuuu
i prosze na mnie nie najezdzac jestem mila i wyrozumiala ciekawe jak wy byscie tak mialy ...... dzisiaj lekko podirytowana jestem

Gość ojejku buuuu
w dzisiejszych czasach to wszyscy sa nerwowi niezdrowo sie odzywiaja i pija pala matko ale innym staja!!!!!!!!!!11

Gość moze problem
padlo pytanie czy jest plodny,..... do mnie to bylo skierowane?

Gość kude elka
podirytowana,ale piszesz,że Ci penis nie odpowiada,już pomijam to,że mu nie staje

Gość ojejku buuuu
nie zostawie faceta z powodu malego penisa ale ten penis czasem moglby dac mi odrobine PELNEJ rozkoszy

Gość moj tez tak czasmi ma
wtedy udaje, ze nic sie nie stalo, zaczynam go na nowo piescic i calowac i jest gotowy do akcji. moze tak jak moj mezczyzna, przezywa teraz duzo stresu i to jest powodem

Gość twixik
ojejku nie rób tragediik, ja jestem facet i też mi opada przy niektórych pozycjach, na przykład laski nie pojezdza sobi e na mnie, bo mi mieknie, a przy innych jest twardy, po prostu w pewnych pozycjach tarcie dla niego może być nieodpowiednie.

Gość ojejku buuuu
ok jezeli zaczynam na nowo piescic lizac itp to luzik ale jezeli on na chama potrafi go stawiac to juz mnie to wkurwia

Gość moze problem
ciesz sie tym co masz..... moglabys i tego nie miec a uwierz mi zycie w zwiazku bez seksu jest cholernie ciezki, tym bardziej, ze trzeba walczyc ze swoimi potrzebami ... walczyc by nie zdradzic......

Gość ojejku buuuu
stresujcie mnie dalej tzn on moze tylko od tylu :(

Gość kude elka
przecież nie o tym mówię,małego penisa ma?poniżej 10cm?najważniejsze to sprawny:)

Gość ojejku buuuu
ja sie wlasnie boje ze i to mi sie skonczy ja sie zalamie :(:(

Gość ojejku buuuu
[zgłoś do usunięcia] kude elka przecież nie o tym mówię,małego penisa ma?poniżej 10cm?najważniejsze to sprawny no widzisz a moj ma niezbyt sprawnego jest coraz gorzej

Gość moze problem
nie zalamiesz sie, z tym da sie zyc ....pytanie jak dlugo ,tego jeszcze nie wiem.

Gość joozio
niech sie tylenie onanizuje i tyle.. pozatm odpusc go a chwile to od razu mu stanie

Gość kude elka
rozerwij go jakoś.niech biega to podobno działa:)

Gość ojejku buuuu
tez tak mysle zeby mu nie dawac

Gość kude elka
pamietaj duzy penis to nie zawsze udany sex.mój ma sredniego i zawsze jest super:)

no tak naprawdę jesteś dla niego bardzo podniecająca dlatego fiut mu opada ,bo tak u nas jest że im bardziej chcemy penisem popracować w kobiecie to on zaczyna opadać ku jej zdenerwowaniu i koło zamknięte. Ty chcesz on chce jeszcze bardziej a fiut miękki.Musisz ze spokojem do tego podejść i okazać ze nie ma znaczenia jego sztywność a to że on jest z tobą

Gość Portugalileinen
Podejście do tematu załamujące. Powodów może być wiele. Fizyczne i psychiczne. Nie ma co się domyślać, tylko trzeba porozmawiać. Może mu czegoś w seksie brak, może go taki seks nie kręci. Różnie bywa. Ja jak jestem w złym nastroju to nie współpracuję. Albo jak mam ochotę na oral a dziewczyna chce go do środka to też mi się odechciewa. Dziewczyny mają o tyle łatwiej, że smarujesz żelem i jedziesz. A facet jak jest nie w sosie to nie poradzisz. Na "tyczkę" jak fasolę nie postawisz. A jeśli to coś ze zdrowiem, no to trzeba zbadać. I przede wszystkim pogadać ze sobą a nie tu na forum obsmarowywać za plecami. I frustracje bez sensu wylewać.