Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy wszyscy tacy są

czy wszyscy tacy są??

Polecane posty

Gość czy wszyscy tacy są

Jestesmy małżeństwem pol roku a juz jest tak jak nigdy nie chcialam... On prwie w ogole ze mna nie rozmawia, jak o coś pytam to mowi że jest po pracy, albo"i tak nie zrozumiesz" wraca z pracy, kladzie sie na lozko i tak do nocy, przechodzi spac i juz następny dzien :( Nie chwali mnie, nie wspiera, nie dziekuje, nie dba o mnie.... A kolezankom ciągle prawi komplementy, mowi do nich "słońce, słoneczko, buziak" a ja ciagle po imieniu, nawet nie zdrabnia.... nie prawie mi komplementow a na n-k kolezankam ciagle pisze jesteś piekna, jesteś sliczna.... I co ja mam z tym zrobić? jak z nim chce o tym rozmawiac to mowi ze znowu marudze i juz :(

Chcialabym Cie jakos pocieszyc, ale nie wiem za bardzo w jaki sposob. Moze troszke sie zaniedbalas? Moze powinnas czesciej wychodzic z domu, dajac mu powody do zazdrosci. Albo mowic np. "Dzis spotkalam mojego kolege z lat szkolnych, nawet nie wiesz jak sie zmienil". Ja bym probowala wszystkich metod, poczynajac od tych najmniejszych...

Gość czy wszyscy tacy są
moze to prawda, ze powinnam częsciej wychodzić?? Ja jako ja - chodzi mi o wygląd dbam o siebie bardzo, nawet ściaelam i pofarbowalam wlosy tak jak chcial.... moze to dlatego ze ja mu sie tak badzo poświęcam, on mi w ogole, kolezanki z pracy to podwozi do szkoly czy domu, a po mnie do szkoly nie przyjedzie....:(

Gość czy wszyscy tacy są
dziekuje bardzo za rady, tez ise bałam że to o to chodzi że za bardzo jestem na jego zawolanie.... Czas to zmienic, za dużo mnie... Dziekuję!

Gość czy wszyscy tacy są
a myslicie że to wystarczy?? a moze spotkam sie na kawe z kolegą o ktorym on wie ze sie we mnie podkochuje?? ja sie od niego odcielam i powiedzialam to mojemu męzowi, moze on poczul sie zbyt pewnie??

W życiu nie użyłem jakiegoś infantylnego określenia lub zdrobnienia imienia moich byłych już kobiet. Poczułbym się jakbym ją obrażał :P

Gość czy wszyscy tacy są
masz strasznie dziwny pseudonim ale fantastyczne rady :) Nie, nie mamy dzieci, ja jestem jeszcze bardzo mloda, mam 23 lata i to prawda ze troche sobie olalam zycie towrzystkie, a jak bym na przyklad zapisala sie na jakis aerobik?? to bym miala co dziennie jakies wyjscie, moge chodzic z kolezanka.... hm...

Gość czy wszyscy tacy są
wiesz, widać powód był prowizoryczny, ale tak to jest ze najlatwiejsze rzeczy najtrudniej dostrzec ;) juz sie umowilam na piwo z kolezanka w pniedzialek :) Strasznie mi poprawilas humorek :) Mądra z Ciebie kobieta :) Dziekuje bardzo :) A z tym pseudo to prawda, forum jest nieco, hm, dziwne, ale lubie tu wchodzić bo czasem można spotkać naprawdę wartościowych ludzi :) No, przede mna jeszcze dwa egzaminy, jestem w trkacie zmieniania pracy wiec mam troszke wiecej czasu - musze to odpowiednio wykorzystać :)

Ale co Ci mamy powiedzieć? Ja też jestem pół roku po ślubie i nie mam nawet maleńkiego powodu do narzekania. Ale nam było ze sobą bardzo dobrze już przed ślubem, mieszkaliśmy ze sobą przez dwa lata. A u Was popsuło się nagle, z dnie zawarcia związku?

Gość Anciaaa
To może podpowiedzcie dziewczynie jakieś rady, co ma zrobić żeby facet poczuł się zazdrosny o nią, jakieś teksty dające mu do myślenia.

Gość czy wszyscy tacy są
My jestesmy ze sobą już pieć lat, mieszkamy od 4 ;) popsulo sie jakiś czas temu, przed ślubem bylo lepiej, bardzije o mnie dbal, robil czasem sniadanka, a teraz nic, zupelnie.... bezpisrednio przed slubem tez tak bylo, ale to byl trudny dla niego czas, pogmatwalo mu sie w zyiu wiele spraw, i jeszcze to przed slubmne szaleństwo, myslalam ze to chiwlowe, ze przejdzie.

czy wszyscy tacy są: chociaż nie byłam mężatką ale miałam identyczna sytuację, kochałam go za mocno i przez to on mnie zaczął olewać, prawda jest taka kochana że mężczyzna lubi walczyć o swoją wybrankę. Niech zacznie być zazdrosny itp.

Gość czy wszyscy tacy są
bylabym bardzo wdzięczna za takie "teksty", bo te o tym że keldzy mi mwoią że dobrze wygladam w nowej fryzurce nie dzialają...

Gość czy wszyscy tacy są
wiem że na niego by bardzo podzialaly teksty na naszej klasie o mnie, na moj temat, ze ejstem piekn,a ze szkoda ze mężatka, wiem ze on nie lubi kiedy ktoś mi tak pisze... tylko ze ja jestem taka ze wczesniej juz wszystkich kolegow "uprzedzialam" ze nie lubie takich tekstów - wiecie, z kolegami zawsze jest fajnie itp, ale nie pozwolilam im prawić sobie dwuznacznych komplementów ... Chyba sama sobie tym zrobilam krzywde ;/

Gość czy wszyscy tacy są
kant ---> bede pisać bez tej dupy lepiej :P to prawda, zle go przyzwyczailam, dzisiaj specjalnie nie zrobilam mu ani sniadania ani koszuli... zadzwonil jak wstal, nie odebralam, bo wiedzialam o co mu bedzie chodzilo, oddzwonilam po 40 minutach i pwoiedzial wlasnie musialem sobie sam wyprasowac koszule, ale to byl spokojny glos, wiem ze te 40 minut temu byl bardzo zdenerwowany, znam go dobrze ;)

Gość czy wszyscy tacy są
a... jest jeszcze taka rzecz, moj mąż uwielbia jak ja chodze przy nim w spodniczkach, ale nie jak chodze w nich do pracy czy na zajecia... i ostatnio sobie pomyslalam ze moze czas zacząc i w domu chodzic w spodniczkach a nie w dresach - tak jest znacznie wygodniej - myslicie ze jednak powinnam to zmienic?

Gość czy wszyscy tacy są
tak wlasnie dzisiaj zrobilam ;) To prawda, z tym obrażaniem ,on ciągle ma do mnie zal o to że sie ciagle obrazam, i zloszcze nan iego....

Gość czy wszyscy tacy są
masz rację naprawde! i w tej spodniczce tez bede czesciej chodzic, ;) zwlaszcza w tych od niego :) Z jakiego miasta jesteś?? Powiedz mi cos o sobie, też jestes mężatką??

Gość czy wszyscy tacy są
to tymbardzije dziekuje Tobie za rady :) Ja troche tez juz w tym zwiazku przeszlam... i bardzo sie dla niego poświęcilam... Cięzkie zadanie przede mną, zwłaszcza że 5 lat to kupa czasu, ale naprawdę nie zdjaesz sobie sprawy jak bardzo mi pomogłaś :) na niego dzialaja pewnego rodzaju kobiety, to juz dawno zauwazylam, on to tak ma ze w goole lubi sie kobietami otaczać.. ja zawsze sie zastanawialm dlaczego akurat te, dlaczego w ogle tak robi, dziś juz wiem!

Gość Anciaaa
tzn jakie, co masz na myśli? skoro jest z Tobą, podobaja mu sie takiejka Ty...wiec jak inne mogą mu się podobać, albo o innej urodzie czy stylu?

Gość czy wszyscy tacy są
no wlasnie to mnie bardzo dziwi... On nie ma kolezanek podobnych do mnie, wręcz przeciwnie... Ja jestem bardzo stonowana, spokojna ale zwariowana.... a on otacza sie kobietami stanowczymi, pewnymi siebie, takimi twardymi! o tym mowie... i to jestot co mnie bardzo bardzo dizwi, naprawde