Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znow ta historiaaaaaaa

moja historia ..czyba sama zawinilam

Polecane posty

jade do pracy do niemiec tam spotykam faceta ktory mi sie spodobal od pierwszego wejrzenia nie byl polakiem a ze ja niesmiala to tylko wzdychalam do niego ukradkiem i mowilam kolezance jak bardzo mi sie podoa:( widzialam ze on jakos dziwnie na mnie zerka ukradkiem...probuje niby zagadac...ale nic z tego nigdy nie wychodzilo pozniej przezd wyjazdem byla impreza pozegnalna i na niej wlasnie udalo nam sie pogadac nawet pocalowac:D on zapytal sie czy przyjade w nast roku ja ze nie wiem:O wiem sama spieprzylam ale nawet nie poposil o zaden tel mail o nic wyjechal i sie nie pozegnal po jego wyjezdzie dowiaduje sie od kolezanki ze on jej mowil z kolei ze ja mu sie podobam ze jak oboje przyjedziemy to wtedy bedziemy razem ja glupia uwierzylam pojechalam i co widze jego z dziewczyna ale ja durna co ja myslalam sobie ze jemu zalezy? ze mowi prawde sorry wiem kiedys ta syt opisywalam tutaj ale musialam sie wygadac:O

Gość E tam ...
Nic nie zawinilas, przestan tak to juz jest w zyciu. A ty mialas prawo sie zauroczyc. Jeszcze wiele w zyciu zeczy sie nie uda nie pojdzie po twojej mysli ale pewnie i wiele sie powiedzie. A w tej sytuacji okolicznosci byly takie a nie inne i trudno bylo sie jakos blizej poznac i rowinac znajomosc. Zreszta z tego co piszesz to ty nie dalas mu za wielkich nadziei wiec chlopak nie wiedzial tez na czym stoi. ;)

jak dla mnie pocalunek juz jest jakims tam znakiem na "tak"

tez tak myslalam ale widac to bylo za malo:O