Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fvsregjnbdfbjsbdfsenh

obrazony chlopak ? jak sobie z tym poradzic

Polecane posty

mam problem otoz miesiac temu wrocilismy do siebie z moim ex i wszystko blyo ladnie pieknie az do poniedzalku, keidy to podczas rozmowy na gg niechcacy wyrzygalam mu ze jak nie bylismy razem to chodzil do lozka z innymi ;/ i on sie obrazil, skonczyl rozmowe... we wtorek napisalam do niefo wieczorem smsa bo nie dozywal sie caly dzien co sie dzieje a on mi odpisal ze przegielma tm razem, ze ciagle mowie o przeszlosci zamiast zapomniec o tym i zyc dalej, ze dal mi szanse ale tera zjuz nie wie, juz nie ejst pewien i chyba za bardzo dal mi sie omamic, na koniec napisal : nie odpisuj prosze nic a w weekend nie przyjade bo stracilem ochote. nie odzywa sie drugi dzien, nie wiem co to znaczy... czy on chce to skonczyc ? dodam ze jest zodiakalnym lwem cholernie upartym.. :(

jeśli facet czepia się ciebie o twoja przeszłość to powinnaś się zastanowić czy chcesz być z takim facetem

nie czepia sie mnie o przeszlosc tylko ja sie czepilam o jego przeszlosc a on zareagowal agresja obrazil sie nie odzywa sie i w dodatku naisal ze nie wie czy dobrze zrobil dajac nam kolejna szanase....

Gość grecja7
Ja mialam podobie otoz caly czas sie zastanawialam czy wrocic do swojego ex czy nie. W koncu sprobowalismy ale przeszlosc zwyciezyla. Ciagle byly wypominane chwile i czyny z przeszlosci (z mojej i jego strony).Rozstalismy sie :-(. Nie bylo latwo ale stalo sie. Moze to prawda, ze nie wchodzi sie do tej samej rzeki :-(

heh jeśli facet o coś takiego się obraża to coś z nim chyba nie tak

ehh to pewnie nam soie tez nie uda :( najgorsze ze wszystko bylo ok tylko ta jedna rozmowa i nagle obrazony, nie odzywa sie... nie robil tak nigdy wczesniej

czy ktos mzoe mi jezcze doradzic? :(

Gość ziutka .....
"wyrzygałam mu" :D :D :D zażyj coś na niestrawność :D

Gość może jesli napiszesz
coś więcej , rozumiem że kiedy nie byliście razem on się z kimś spotykał ? Spał ? Jak długo nie byliście wtedy razem ? Z czyjej winy ? Dlaczego masz o to żal ? Czy ty też z kimś innym sie spotykałaś ? Więcej konkretów poproszę

nie bylismy razem pol roku, ja go zostawilam bo wyjechalam do anglii,. w tym czasie on spal z kilkoma tak po prostu stylko sex i teraz ja nie moge tego wybaczyc i mu to powiedzialam ostatnio ze ciagle o tym mysle a on ze mysli o tym ja ja fgo potraktowalam jak wyjechalam itd i obrazil sie. od tego czasu sie nie odzywa tylko smsa napisal ze przegielam i ze dal mi szanse a teraz nie wie nie jest juz pewien i chyba za bardzo dal mi sie omamic.... i zebym nie pisala nic i ze nie przyjedzie do mnie w weekend.. i tyle nie odzywa sie juz 2 dzien

nigdy tak nie robil ze sie obrazal i nie odzywal tak dlugo a teraz.... wydaje mi sie ze zastanawia sie czy to ma sens.. pewnie ze mna zerwie...

ale chodzi mi o samo to ze sie nie odzywa i napisal ze nie wie czy dobrze zrobil dajac mi szanse... czy ont eraz sie zastanawia nad zostawieniem mnie??????????????????????

Gość Harvan
Jeśli chłopak się nie odzywa to znaczy że musisz się teraz naprawdę wykazać bo on nie zrobi pierwszego kroku. Możesz to jeszcze uratować ale łatwo nie będzie. Nie odzywaj się kilka dni (wiem że to niełatwe) Później zadzwoń i Przeproś go i pokaż że ci naprawdę zależy.Jedyna szansa jaka widzę... Ja też przestałem się odzywać do cudownej kobiety po pewnym incydencie, dla mnie jest to koniec co prawda, ale to jak ona walczy daje mi dużo do myślenia (niestety wy kobiety czasem traktujecie nas jak maszyny bez uczuć, gdy facet traci cierpliwość i robi krok w tył wy się przebudzacie ale często jest już za późno by to ratować)

Gość Edge
Dokładnie, jeśli facet robi krok w tył to znaczy że już naprawdę jest zdesperowany, albo zmęczony tym wszystkim. najmniejsze błędy dziewczyny stają się barierą nie do pokonania i utwierdzają faceta w zdaniu że dobrze zrobił wycofując się, bo bez szacunku nie ma związku.

heh ale po co nam informacja jego znaku zodiakalnego??Ty chyba nie mialas do czynienia ze Strzelcem albo innymi znakami zodiaku o wiele bardziej upartymi np.koziorozec.Po drugie znak zodiaku nie zawsze pokrywa sie z faktycznym charakterem. Jesli jest tego wart(jesli cie kocha,szanuje,jesli nie macie wiekszych spiec) to odczekaj kilka dni,a pozniej zadzwon,przepros,powiedz,ze to wszystko dlatego,ze bardzo go kochasz i wylazla z ciebie glupia zazrosc:)

coco ma racje przedewszystkim powinnas go przeprosic bo jak pisalas to ty zerwalas i wolalas jechac zagranice.jesli sie kochacie to sobie wybaczycie.