Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka159

czy to moze byc ciaza??

Polecane posty

Gość anka159

witam dzis odebralam wyniki z morfologii i: WBC-10,2 [norma 4,0-10] H LYMPH %-15,7 [norma 20-45] L NEUT%-77,00 [norma 45-70] H NEUT# - 7,9 [2,5-5,0] H MOcz: ciężar wł- 1,025 [1,015-1,025] ph 5 [7] biało-nie wykryto glukoza - w normie ketony- nie wykryto urobilinogen- w normie bilirubina -1 mg/dl troche martwia mnie te wyniki, nie wiem czy moga byc spowodowane, czytalam ze moga oznaczac ciaze, ale biore tabletki antykoncepcyjne regularnie,ost. raz wspolzylam 6 dni temu( czy mozliwe zeby 6 dni od stosunku moglo cos wysjc w badaniu krwi albo w moczu?), a wczesniej bylam badana przez ginekologa i mialam normalne krwawienie, wiec raczej nie spodziewam sie tego ze to moze byc powod zawyzonych wynikow, dodam ze ost. mialam bardzo stresujace, nerwowy okres i moze to jest to spowodane. bardzo prosze o odpowiedz. z gory serdecznie dziekuje

Gość ann//
przy pomocy morfologii nie wykryje sie ciązy!!! Musiałabys zrobic test z krwi bhcg

Gość anka159
dzieki bo gdzies na stronce wyczytalam ze podwyzszone wyniki te co m.innymi mam moga wynikac z ciazy wiec sie wystraszylam, chociaz tabletki przyjmuje regularnie prawei co do minuty bo te 5-10 min to nie opoznienie:) wiec mysle ze wszystko ok z tym no ale obawy urosdly jak gdzies doczytalam sie o tym ze moze to oznaczac ciaze

Gość takie wyniki masz wlasnie
dlatego ze bierzez tabletki anty