Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska JOLCIA SKRZAT

krem z wydzieliny ślimaka????

Polecane posty

Gość ciekawska JOLCIA SKRZAT

Ostanio pojawila sie reklama kremu z wydzieliny ślimaka ( oczywiscie sklep wysyłkowy).Zastanawiam co to takiego? Czy to kolejna sciema, czy moze jednak ten krem jest super na przebarwienia, blizny po tradzikowe i takie tam defekty skorne?Czy ktos z was zakupil ten specyfik?Jakie sa opinie?Czy w ogole kupujecie produkty w sprzedazy wysyłkowej reklamowane w telewizji ?

Gość Kasiulek_125
Zakupiłam taki krem 2 tygodnie temu... szczerze mowiąc nie bardzo wierzyłam czy to da jakieś rezultaty... zresztą "co mam do stracenia" i tak wydawałam mnóstwo kasy na jakieś nowe "cudowne kremy"... Zawsze miałam problem z tzw."trądzikiem"... wciąż miałam nadzieję, że to minie - he... bo przecież ile... "stara d... już jestem" a tważ jak u nastolatki... Więc stwierdziłam - a co mi tam... Widziałam tak jak Ty - Jolciu jakąś reklamę kremu z tej widzieliny... zdaje się, że w mango... stwierdziłam, że nigdy tego nie zakupię - bo jeszcze nie odbiło mi wydawać 2 stów za jakąś maść, której totalnie nie znam i nigdzie żadnych szczegułów na ten temat... Wpadłam na pomysł, że poszukam w internecie i może znajdę jakieś info i w ogle... Natknełam się na opinię allegrowiczów, którzy w zapartę szli, że to coś świetnego... sprawdziłam cenę na allegro... znalazłam... w formie żelu lub kremu.... i to co mnie zaskoczyło - 70+przesyłka za 113 ml tego cudu a nie jak w mango 200 za jakąś śmieszną 30 - chyba... fakt, że to nie to samo ale skład identyczny... I powiem Wam to na co tak czekacie (czytając ten mój długi wywód) jest poprostu świetny... od tej pory jest to mój jedyny i najwspanialszy krem... Nakładasz rano i wieczorem... i widzisz efekty... Skóra się napina...złuszcza się naskurek... staje sie jaśniejsza i co najważniejsze - bluzny i zaczerwienienia są mniej widoczne!!!