Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żarófka

nałogowo piję napoje energetyczne

Polecane posty

Gość żarófka

codziennie po kilka :classic_cool: jak psztryknę wichajstrem od puszki i usłyszę psssssss to łykam duszkiem i jestem szczęśliwa

Gość za loda
ja też;)

Gość żarófka
o!, ;-)

te napoje są niezdrowe i uzależniają... niedawno powiesił się jedenastolatek uzależniony od napojów energetycznych... już dawno nie piję tego świństwa, zdecydowanie wolę plusssz up\'a z guaraną... pobudza tak samo, a jest bez porównania zdrowszy

Ten twój pluszzz, obok guarany pewnie nawet nie stał :-D A nawet jeśli, to za różnica czy to gurana, kawa, czy redbull? Kofeina jest ta sama. Ciekawe kiedy w końcu ludzie, przestaną się nabierać na te proste sztuczki marketingowe producentów... Napoje energetyczne, to powinna być ostateczność- sesja, nauka, wysiłek, kac... nie kurczę wlewanie ich w siebie litrami.

Gość ta i co jeszcze
te napoje energetyczne to jakas bujda na resorach NIC NIE DAJĄ przynajmniej mi

plusssz up ma w składzie tyle samo kofeiny co inne napoje energetyczne, ale jest ona naturalnie pozyskiwana z guarany, dlatego jest zdrowsza... sama na sobie zauważyłam różnicę... po tych zwykłych napojach bolała mnie głowa, a po plussszu nie... mozesz mi wierzyć, że nie piję tego jeśli nie czuję takiej potrzeby

ja też piję plusssza up ale najczęściej tego z magnezem choć jak chcę pobudzenia to zdecydowanie mocniej na mnie działa plusssz up z guaraną niż czerwony byczek.

Gość Pan Piotruś
Ta różnica którą odczuwasz, to efekt placebo. A swoją drogą, naprawdę wierzysz w te opisy producentów, które podają z tyłu opakowania? Naturalnie pozyskiwana kofeina... w rozpuszczalnej tabletce :-)? Ludzie nigdy nie przestaną mnie zaskakiwać...

Gość co to wlaciwie jest
ja pije po 3-4 redbulle dziennie, tyle ze pracuje ciezko fizycznie na akord i czuje roznice az mnie pikawa napiernicza

rzucilam definitywnie alkohol.teraz moim nałogiem jest Power Be.kupujemy to zgrzewkami, potrafie wypic 2-3litry dziennie.na razie serce nie boli ani nic,mam na wszytsko energie, ale wieczorem spokojnie zasypiam.nie wyobrazam juz sobie zycia bez tauryny:)

Piotrusiu, Plusssz Up akurat jest w butelce, to po pierwsze ;)a po drugie spróbuj najpierw zanim zaczniesz negować to, co ktoś mówi...moim zdaniem jak już ktoś musi wypić napój energetyczny (absolutnie nie pochwalam picia ich jeśli nie ma takiej potrzeby, od zaspokajania są inne napoje) to o wiele lepszym wyjściem jest plusssz up niż inne... ma przynajmniej witaminy, no i mało kalorii ;)

Plusssz UP albo Active lepiej działają na mnie niż energetyki na taurynie. Szczególnie, że są zdrowsze, ja zazwyczaj po tygodniu picia energetyków przy okazji sesji miałem straszne problemy z żołądkiem...

Gość J.J.
swego czasu też pilam, czasem ok. 10 red bulli dziennie. Zdażało sie i coś "na nos", ale to już past time.