Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka oszalała

dwumiesieczniak ciagle placze

Polecane posty

Gość matka oszalała

moj dwumiesieczny synek bardzooo duzo placze - lekarz powiedzial ze kolki ale czy kolki nie wystepuja glowinie wieczorem? a moj placze cale dnie - nie bez przerwy ale bardzo duzo. bardzo malo czasu spedza na "czuwaniu" to znaczy zeby troche polezal nie spiac i nie placzac.a juz zawsze placze po jedzeniu - jakby wszystko co do brzucha wpada powodowalo bol. nie mam sily, ciagle zstanawiam sie co zle robie.. mial tak ktos?

nie kolki nie wystepuja tylko wieczorem moja corka miala najwieksze ataki rano i po poludniu a w dzien plakala przed i w trakcie jedzenia do 3 miesiaca tak ze czasami karmienie trwalo 2 godziny :( nawet lek na recepte nie pomogl

dodam ze jak skonczyly sie kolki (3 miesiac) to mala jest zupelnie inna :) teraz to aniol :) mysle ze Twoj synek tez ma kolki niestety nie potrafie Ci nic doradzic w tej sprawie bo nam nic nie pomoglo, dopiero jak mala miala 3 miesiace to jak reka odjal

Gość matka oszalała
a po jedzeniu tez? moj za kazdym razem strasznie placze takim wysokim placzem po jedzeniu, prezy sie, czasem mu ulzy jak odbeknie ale nie zawsze. a ogolnie te placze w ciagu dnia polaczone sa z bąkami - zazwyczaj najwyzszy placz, az pisk i konczy sie to puszczeniem bąka. juz sama nie wiem czy to kolki czy szukac innych przyczyn..

Gość matka oszalała
do tego jeszcze czeste czkawki, nie mam pojecia czy to polaczone czy nie. i kupy oliwkowo zielone prawie zawsze ze sluzem-czasem mniej czasem wiecej

radze pojsc po porade do lekarza moza zmienia mleka? podaj mu espumisan dla dzieci moze przyniesie ulge i masuj brzuszek u nas nic nie pomagalo niestety, jak mala wpadla w "szał" kolkowy to nie bylo zmiluj... darla sie czasami 2 godziny :( ale naprawde warto pojsc do lekarza sprawdzic te kupki i moze on cos poradzi?

Gość matka oszalała
byłam u lekarza, teraz odstawiłam mleko i przetwory i mamy czekac na reakcje , jesli sie nie poprawi to zmieni mi mleko ktorym dokarmiam (bebilon comfort) na bebilon pepti czego chcialabym uniknac no ale jak nie bedzie rady to trudno. caly czas sie tylko zastanawiam czy to kolki czy jedzenie..

Gość matka oszalała
acha podaje bobotic na kolki, klade go na brzuchu, masuje, nosze

Gość dla niezorientowanych
a jak wygląda twoja dieta? Może jesz jakieś ostre albo kwaśne potrawy i stąd kłopoty malucha?

Gość matka oszalała
nie jem takich rzeczy, a przez ostatnie dni to juz w ogole woda, chleb, ryzowe wafle i piers kurczaka