Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tobi2021

wszy lonowe

Polecane posty

dmaja a co konkretnie swedzi? Wargi sromowe czy skóra nad pochwą czy w środku cie swedzi? Bo mozesz miec grzybice. Albo swedzenie moze być wywołane zwykłym goleniem.

Gość dmaja
swedzi mnie przy samym wejsciu do pochwy ale tylko w nocy..

Gość dmaja
nie nie mam zadnych..

właśnie w nocy swędzenie sę nasila, w dzien prawie w ogóle nie odczuwasz dyskomfortu. Sprawdź czy pochwa jest zaczerwieniona. Będzie tylko gorzej-uwierz mi na słowo. Samo ci nie przejdzie. Clotrimazol (maść+globulki) powinno pomóc. Idź do ginekologa.

Gość dmaja
z jakis miesiac ? ale nie codziennie zastosowalam lek na swedzenie. dokladniej na wszy lonowe w sobote po tygodniu mam powtorzyc zabieg.. nie mam czerwonej pochwy ani zadnych uplawow. nie wiem w jakim sposob moglabym sie zarazic bo nie wspolzylam z facetem w ostatnim czasie.

Gość dmaja
nie wiem co robic...

Gość Dandys 201
moze owskiki? - idz do dermatologa.

Gość dmaja
ale co to moze byc ? nie wszy? bo do lekarza raczej nie pojde, mieszkam w anglii a do angielskiego lekarza nie polecam chodzic poza tym nie wiedzialabym jak to wyjasnic.

Gość lorka2
WITAM WAS. WSZY ŁONOWE PRZENOSZĄ SIĘ PODCZAS WSPÓŁZYCA. UMIEJCSAOWIAJĄ SIĘ NA WZGÓRKU ŁONOWYM I POD PACHAMI , A TAKŻE NA OWŁOSIONYM BRZUCHU ( U MĘŻCZYZN). OBJAWAMI JEST SWĘDZENIE W OKOLICY ŁONOWEJ , A TAKŻE DROBNE PUNKCIKI Z KRWI NA BIELIŻNIE. JEDYNYM SKUTECZNYM LEKARSTWEM JEST PŁYN SABADYLOWY , KTÓRY KUPUJE SIĘ W APTECE BEZ RECEPTY....ZA KILKA ZŁOTYCH. SABADYLA DZIAŁA TAKŻE NA WSZY NA GŁOWIE. PŁYNEM TRZEBA SMAROWAĆ MIEJSCA POKRYTE WSZAMI. POLECAM WAM , BO SAMA TO PRZESZŁAM. ZARAZIŁAM SIĘ OD MĘŻA , KTÓRY ZŁAPAŁ TO ŚCIERWO W WOJSKU. WYCHODZI NA TO , ŻE ZDRADZAŁ MNIE ZARAZ PO ŚLUBIE BĘDĄC W WOJSKU. PRZEZ WIELE LAT NIE BYŁAM ŚWIADOMA SKĄD TO SIĘ WIĘŁO. DZIĘKI INTERNETOWI POZNAŁAM PRAWDĘ , A JESTEŚMY PO ŚLUBIE 35 LAT. W MIĘDZY CZASIE ZARAZIŁ MNIE 5- KROTNIE GRZYBICĄ , KTÓRA WYWOŁUJE U KOBIETY OGROMNY DYSKOMFORT ( WYMAGA BŁYSKAWICZNEJ WIZYTY U GINEKOLOGA - POGOTOWIE) , BÓL I PIECZENIE JEST NIE DO ZNIESIENIA. DZIEWCZYNY - MOJA RADA TO REAGUJCIE NATYCHMIAST , JEŻELI DOSTRZEŻECIE TAKIE OBJAWY. TO WSZYSTKO JEST NIE PRZYPADKOWE , WIĘC BĄDZCIE CZUJNE. UWAGA !!!!!! GRZYBICĘ MOŻNA ZŁAPAĆ RÓWNIEŻ PO DŁUGIEJ KURACJI ANTYBIOTYKAMI , DLATEGO PROŚCIE LEKZRZA O LEKI OSŁONOWE. POZDRAWIAM SERDECZNIE - LORKA2.

Gość zal dupe sciska
Boże ale z was debile!!!!!!!!!Wszyscy jak leci!

Gość la signiora
posmarujcie si nafta to pomoze napewno

Gość gość
a ja słyszałam że te wszy to z brudu są

Gość gość
Witam, mam preparat idealny na wszy! na allegro właśnie wystawiłam aukcję z nowym jacutin zakupionym w Niemczech 16 marca, dodatkowo daje gratis dwie tubki InfectoScab 5% krem

Gość gość
Witam. mam taki problem od paru dni swędzi mnie pochwa i wargi sromowe jednak nie cały czas mam takie momenty ze tak mnie zacznie swedziec ze się drapie i drapie , a do tego dosłownie czuje jak by mi cos tam chodziło nie wiem co to może być zaglądałam tam kilkakrotnie ale nie widze żeby cos mi tam chodziło. proszę o pomoc