Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona wstążeczka

historie o duchach

Polecane posty

Gość zielona wstążeczka

w dzien pogrzebu ciotki.. siedziałam sama w domu bo wszyscy byli na stypie..i nagle poczułam silny zapach oleju od frytek to był identyczny zapach jak wtedy kiedy ostatni raz u niej byłam i robiła frytki :-/ innym razem bylismy na działce z moim facetem u kolezanki, wyszlismy wieczorem na spacer, było juz ciemno i przez pole szła dziewczyna w jasnej sukience, przeszła obok nas i weszła do lasu, bardzo sie zdziwlismy ze sie nie boi sama itp, jak wrocilsmy do domku i opowiedzielsmy o tym kolezance to powiedziała ze kilkanscie lat temu, zakochany facet zabił w tym lesie młoda dziewczyne ktora niechciała z nim być i ze dziewczyna czasto własnie jest widywana w nim, tego wieczoru mielismy zrobic sobie ognisko na podworzu, ale zrezygnowalismy ;-) zamknelismy drzwi na wszystkie zasuwy i spalismy w jednym pokoju :-)

Duchy istnieją ale ich raczej nie powinniśmy się bać bo wg mnie duch to dusza człowieka którą można spotkać na naszym świecie

Gość Czerwona Śliweczka
Kiedyś obudziłam się w nocy i poczułam że ktoś nagle kładzie sie obok, chociaż spałam sama w domu i poczułam też zimno na plecach. w tą noc zmarła moja ciocia

Gość duuuuuuuuuuuuch
"zamknelismy drzwi na wszystkie zasuwy i spalismy w jednym pokoju" myślisz że duch jak nie ma klucza to nie wejdzie do domu :)