Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczepanek

byłem dziś pierwszy raz w solarium,było ok a teraz skóra piecze i jest czerwona

Polecane posty

Gość juh
to normalne po pierwszym razie bo skóra nie przyzwyczajona,nasmaruj sie kremem jakims lub balsamem,albo pianka pantenol i bedzie ok

Gość a moze jutro juz bedziesz
facet na solarium łazi :O

Gość baa ja to juz mam z 20 nicków
wysmaruje cie hehe :D a tak serio to sie nasmaruj czyms i bedzie dobrze

na 8 albo 9 bylo ustawione,chyba tak 8,5 minuty ,wogole to nie spocilem sie ,nie bylo mi goraco,dopiero od godziny tak jest

niektórym po 10 min nic nie jest,ale czesto po 1 wizycie tak bywa,wiec jak ci radza nasmaruj sie i narazie do solarium nie idz

ja jak zdarzalo mi sie pojsc tez zawsze wieczorem tak mialam,rano juz bylo lepiej

A wiesz że solarium tak samo szkodle jest dla skóry jak słońce? Jeśłi lampy w solarium są stare to uważaj. Pytałeś chociaż kiedy były wymieniane? Bo możesz sobie bardziej zaszkodzić niż upiększyć się :/

no raczej sa nowe bo to nowy salon otworzony,i sie skusilem zeby jakos lepiej wygladac,powiedzieli ze 10 min to maksimum za 1 razem wiec myslalem ze bedzie ok

Gość zejdzie
ci skora i bedziesz mial nauczke zeby z dupskiem po solarium nie latac,a dzis nie usniesz w nocy tak bedzie piekło :D

ze jak ? max . za pierwszym razem ??? no widze ze fachowa obsluga :(! kasa sie liczy, a nie tam rzadne doradztwo !!! jaką masz karnacje ?? jak ciemną to nie bezdie jeszcze tak źle...gorzej jesli jasną :(, to juz wspolczuje :(

niestety ale raczej bledszy jestem,no powiedzieli ze maksymalnie 10 min moge lezec bo wiecej to za duzo,ech....

Gość moze zle mysleale uwazam
ze jak sie nasmarujesz dzis kilka razy do rana powinno byc lepiej,ale noc czeka cie nieciekawa

za pierwszym raazem powinienes ze 4 min a nie 8 hahha niezle cie spieklo ihihih racja posmaruj sie czyms

no wiec zrobilem przeglad u siostry ktorej akurat nie ma,ma krem nivea,jakis balsam oliwkowy,bambino,pianke jakas w apteczce tez widzialem

lezalem wczoraj caly wieczor nasmarowany tą pianka ,dzis tez i skora nie piecze i ten czerwony kolor zanika powoli,moze skóra nie zejdzie