Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DOŻYNKA

CZY TO JEST NORMALNE ZE 7-LATEK SPI W JEDNYM ŁÓŻKU Z RODZICAMI?

Polecane posty

Gość DOŻYNKA

mam problem moja przyjaciolka ma 7 letniego syna robi z niego przyslowiowego ciote odkad pamietam jest nadopiekuncza ale nie o to mi chodzi otoz nie wiem jak jej mam przetlumaczyc ze spanie z tak duzym dzieckiem jest troszke nie na miejscu tym bardziej ze spi jeszcz z nimi jej maz i jak maja ochote kochaja sie kiedy on obok spi przeciez takie dziecko ma juz swiadomosc o co mniej wiecej chodzi!poza tym nie wiem czy wlasnie przez to jej syn nie bedzie inny niz wszyscy chlopcy bo juz wykazuje cechy poniekat nie takie jak powinnien np.bawi sie lalkami czy chodzi w perulce !!!!!ostatnio zwierzyla mi sie ze od 2 miesiecy maz nie chce sie z nia kochac bo dziecko spi obok jakby on zaczal rozumiec ze cos jest nie tak ale ona twierdzi ze nie ma problemu a maz jest jakis niepowazny!jak ja mam jej delikatnie powiedziec ze robi krzywde dziecku i sobie bo rozwali nie daj Boze malzenstwo!

Gość DOŻYNKA
no mowie wam to jest straszne co najgorsze ona nawet nie mysli o przeniesieniu dziecka do jego pokoiku jakby jej z tym dobrze bylo!ale przeciez to juz pierwsza klasa chlopca i dzieci w tym wieku maja swoj pokoik kolegow i zaczynaja "male dorosłe"zycie!jemu sie teraz ksztaltuje charakter osobowosc!ja nie wiem moze ja jestem nienormalna ale ja bym nie pozwolila na to!

No nie wiem czy to dobry pomysł-może pogadaj z jej mężem skoro zaczyna jemu już ta sytuacja przeszkadzać.

moj 9 latek często chce spac z nami

Może i to prowokacja ale teraz takie czasy że mnie to już nic chyba nie zdziwi i we wszystko uwiężę :)

Gość DOŻYNKA
jaka prowokacja!?ludzie w kazdym temacie ktos wyskoczy z takim tekstem!

No ja mysle, ze to JEST prowokacja. Nie wierze, zeby matka jeszcze pozwalala dziecku 7-letniemu spac w jednym lozku z nia i mezem, gdy seks uprawiaja. To na pewno jest PROWOKACJA, a autorce sie nudzi i wymysla kontrowersyjne tematy.

Wiecie, co:D mój Facet kiedyś mi opowiadał, że jako dziecko kiedyś przyszedł w nocy do łóżka rodziców i się położył bo się przestraszył czegoś. No i niby śpi:D a jego rodzice zaczęli się kochać:P to musiał być cyrk:D a ten no cóż biedaczek udawał, że śpi:P ale postaw się na miejscu takiego dziecka.. to porażka.. było kiedyś o tym seksie i dzieciach w RwT to porażka:O jeden ojciec się żalił, że jego dziecko weszło i przez to musiał zaczynać od początku.. Btw. cześć Princpolo..:D

Gość DOŻYNKA
widze ze nie tylko mnie to szokuje ale i was skoro nie chcecie mi wierzyc!nie nudzi mi sie i nie wymyslam gdybym chciala sprowokowac to mysle ze jest o wiele bardziej prowokujacych tematow niz 7 letni chlopiec spiacy z mama i tata!

Gość *** Mango ***
A nie jest Twoja przyjaciolka przypadkiem moja kuzynka ??? Nie, nie moze byc, bo syn mojej kuzynki ma 10 lat i tez spi z mama i taka w lozku pomimo, ze ma wlasny pokoj ! Przy kazdej okazji staram sie ja sprowadzic na ziemie, ale ona zawsze ma jakis powod ! Najczesciej jest to astma malego i jej strach, ze on sie moze udusic. Chlopak jest nie lubiany w szkole. Uczy sie dobrze, ale nie ma zadnych kontaktow z rowiesnikami, taki typowy wychuchany i wydmuchany jedynak.

Gość haloha
PAmiętam że ja też spałam z rodzicami w tym wieku, mało tego, spaliśmy we czworo, bo jeszcze mój młodszy brat. Nie mam z tego powodu zadnych traumatycznych wspomnien i nigdy mi to nie przeszkadzało. Nawiasem mówiąc stało się tak dlatego że rodzice nie mogli liczyc na pomoc rodziny, pieniazków brakowało i mieszkalismy w jednej izbie.

Gość dorcia33
Szkoda gadac wyrosnie z tego dzieciaka taki dupek,synus mamusi i zycie da mu w kosc.

Gość DOŻYNKA
Mango to samo moja przyjaciolka ma zawsze wymowke albo przeziebienie i ze "maly"sie udusi albo wysoka goraczka albo zyganie ehhh a poza tym oni maja warunki dziecko ma ladny pokoik nowe lozko i co istotne on wykazuje nietypowe cechy jak dla chlopca bawi sie lalkami perulka non stop maluje paznokcie jak mama maluje siedzi z nami babami slucha plot bo woli to niz zabawy oj no jest inny duzo by pisac na jego temat!

Gość supermanka
a potem ludzie sie dziwia, ze ich dzieci w doroslym zyciu sa gejami.

Gość DOŻYNKA
nie chce krakac ale chyba wlasnie tak z nim bedzie

wiesz.. trzeba by było przedstawić przyjaciółce parę argumentów i powiedzieć to też jakoś delikatnie, bo jesli chodzi o dziecko i "wtrącanie się" to jest możliwość, że się obrazi. No nie wiem.. nie śmieją się z tego dziecka..? jak ja chodziłam do przedszkola to jeszcze piłam mleko z butelki.. no ale w końcu mama zmądrzała a i ze mnei się śmiali na podwórku jak mama mnie wołała, że mi mleko zrobiła i jeszcze butelkę przez okno pokazała:D (to były czasy:P) więc myślę, że coś w tym kierunku.. no chyba, że to naprawdę taki mamin cycek i się poskarży. A najlepiej to już byłoby przyprowadzić mu kolegów. Nie ma nikt z Waszych koleżanek dzieci w jego wieku? Bo będzie taka ciapa..

Gość kooot
To powiedz koleżance, że to nienormalne, że skrzywi dzieciakowi rozwój emocjonalny i seksualny, że jeszcze wychowa jakiegoś pederastę, albo dzieciaka nadmiernie zainteresowanego seksem! Dzieci będą chodziły grać w piłkę, pobiegać na podwórku, a on będzie w domu przebierał się w mamy ubrania, malował jej kosmetykami i masturbował po kilkanaście razy dziennie:) A w wieku 16 lat oznajmi jej, że chce być Beatką.

Mnie w tej całej historii oburza seks przy dziecku.Jakby już do innego pokoju wyjść nie mogli.

nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu ... ta kobieta robi krzywde dziecku ...odbierając mu etap ,który ma "oderwac"Go od cycka mamy ... to szkolne dziecko !! sex przy dziecku? nie no szalenstwo !! jak to moze przyjemnosc sprawić ?

Gość DOŻYNKA
kolegow ma bardzo malo bo mieszka poza miastem!do szkoly chodzi w miescie a na wsi nie ma dzieci w jego wieku!nie raz jak sie troszke podpilam mowilam jej o tym ale ona wlasnie prawie ze sie obrazala i sugerowala mi ze ja nie mam dzieci i nie wiem co to znaczy wiec nie mam prawa sie wtraca!ten chlopiec nie gra w pilke nie jezdzi z ojcem na ryby bo nie chce woli z mama siedziec albo grac w simsy zakladajac rodzine wcielajac sie w mamę!

Gość DOŻYNKA
szczerze mowiac dla mnie to tez jest jakies zboczenie z jej strony ze spi i kocha sie przy dziecku!ale przeciez jej tego nie powiem dobrze ze ostatio maz zaczal dzialac i przestal z nia sypiac argumentujac to spiacym obok dzieckiem!

Normalnie hardcore. Zboczenie i pedofilia. Moja siostra ma 27 lat i jej syn tez ma 7 lat i tez spia razem, ale spia sami, bo ona jest samotnym rodzicem i wynajmuja mieszkanie jednopokojowe. I taki jest tego powod, ale siostra chce teraz wieksze mieszkanie, bo chce, zeby Adas mial wlasny pokoik i troche prywatnosci.

Gość DOŻYNKA
tak to jest zrozumiale

Ale moja siostra tez sobie wlasnie to wyrzuca i sie zadrecza tym, ze jej syn ma juz 7 lat i spi z nia, ona tez sie marwi o niego. Ja ja uspokajam, mowie, ze przeciez jest okay, spi sama z dzieckiem, bo na razie nie ma warunkow zeby wynajac lub kupic dwu pokojowe mieszkanie. Ale ona sie obarcza tym problemem i ma jakies dziwne poczucie winy. Spotyka sie z kims, jej synek bardzo golubi, ale nigdy nie spali razem. One po prostu sie martwi, ze nie moze dziecku zapewnic jego wlasnego pokoju na razie.

Gość DOŻYNKA
no widzisz a on ma gdzie spac ma warunki ale ma problem z mamusia ktora robi mu krzywde i nie widzi tego

Oj, to zal tego chlopca. Moze miec problemy na tle emocjonalnym i jak ktos tu juz napisal faktycznie moze bedzie gejem, on juz ujawnia takie zachowania. A ponoc wszystkie geje jako dzieci czuly sie bardziej dziewczece. A moze on kiedys widzial albo slyszal jak jego rodzice seks uprawiali i jest zazdrosny o mame do tego stopnia, ze nie chce opuszczac ich lozka? chora sytuacja i bardzo przykra. a ta jego mama to jakas nienormalna.

Gość i pewnie go karmiła piersią
do 3 roku życia bo to takie cudowne budowanie więzi z dzieckiem:P