Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta1302

Diane 35 a leki na nerwicę

Polecane posty

Gość Marta1302

Witam, ponieważ znalazłam już na tym forum wiele cennych informacji postanowiłam zapytac o coś co mnie interesuje. Mianowicie chodzi mi o to czy leki na nerwicę jakie brałam akurat już w małych dawkach mogły miec jakiś wpływ na skutecznośc tabletek antykoncepcyjnych. W czasie gdzy zaczełam brac Diane brałam również takie leki jak Rexetin i Propranolol i może jeszcze ze dwa razy Perazin. Byłabym wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam Marta.

Gość Aguśka7
W moim przypadku było odwrotnie Diane 35 tak żle na mnie podziałało,ze przez kolejne 4 lata leczyłam się na nerwice,co w pożniejszym czasie wywołało problemy z sercem. Jest to już za mną obecnie nie biorę leków,ale 4 lata to był czas pogoni po aptekach i lekarzach,lękach i stanach nerwicy,które do dziś pozostawiły mały ślad.N.p.w momencie stresów lub napięc nerwowych drentwienie ściegien szyjnych,przyspieszony oddech,lecz mija,da się ztym żyć.A leków staram się unikać. Nigdy nie zapomnę tej nazwy Diane 35 tak zmieniła moje życie. Najgorsze było kiedy mialam jechać samochodem,gdy byłam sama,traciłam możliwośc przełykania śliny. Pozdrawiam Cię,ale moja rada uważaj na leki...nie zawsze pomagają. pozdrawiam.